Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Τι να γινει ρε φιλε και συναγωνιστη!

Αυτα ειναι θεματα του Δημου Αθηναιων και του Ελληνικου Δημοσιου εν γενει (μεγαλη η χαρη του) Εδω στο συνταγμα και στη ομονοια τρομαζεις μερα η red light district σε πειραξε που τουλαχιστων εκει φοβασε μολις πεσει το σκοταδι???

Για πηγαινε και στο ιστορικο κεντρο και τα λεμε!

Εγω παντως οποτε πηγαινω στην Ατζελα κραταω πανω μου μονο τα λεφτα τις και τιποτα αλλο ουτε τσιγαρα ουτε καρτες ουτε τιποτα

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την Κυριακή του Πάσχα αργά το βράδυ είχα κάτι συκωμάρες (ως συνήθως  :grin: ) και σκέφτηκα να δοκιμάσω και εγώ για πρώτη φορά ένα studio.Ήξερα ότι είναι εκεί το Μαρινάκι που έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια,βάζω την διεύθυνση στο gps και ξεκινάω...
Μόλις φτάνω εκεί,επί της Φυλής ήταν πολύ σκοτεινά και ομολογώ ότι χέστικα και την έκανα!!!.... :badair:

Αντζελα αν γινόταν να γίνει κάτι με αυτό το θέμα θα ήταν καλό για όλους πιστεύω...ειλικρινά στο λέω με κάθε καλή διάθεση...

Η λύση απλή.Πας απόγευμα όπως εκανα εγώ.Και φυσικα ξανα απόγευμα θα πάω.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Την Κυριακή του Πάσχα αργά το βράδυ είχα κάτι συκωμάρες (ως συνήθως  :grin: ) και σκέφτηκα να δοκιμάσω και εγώ για πρώτη φορά ένα studio.Ήξερα ότι είναι εκεί το Μαρινάκι που έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια,βάζω την διεύθυνση στο gps και ξεκινάω...
Μόλις φτάνω εκεί,επί της Φυλής ήταν πολύ σκοτεινά και ομολογώ ότι χέστικα και την έκανα!!!.... :badair:

Αντζελα αν γινόταν να γίνει κάτι με αυτό το θέμα θα ήταν καλό για όλους πιστεύω...ειλικρινά στο λέω με κάθε καλή διάθεση...

ματια μου για τη λαμπα του στενου που εχει καει εχω παρει το δημο 100 τηλεφωνα αλλα δεν εχει ερθει κανενας ακομα να την αλλαξει :-
απο την αλλη ειχαμε παλια εμεις εναν προβολεα κινησης που οταν ερχοταν καποιος στον στενο αναβε αλλα δεν τον θελαν οι πελατες :-
μωρε ενταξυ αφου εισουν με αμαξι επρεπε να το βαλεις στο στενο μας και να μπεις κατευθειαν μεσα, ειδικα μετα τις 12 το βραδυ και να διπλοπαρκαρεις στο αδιεξοδο δεν θα σου πει κανενας τιποτα ;)
αλλα γενικα ποτε κανενας πελατης στην φυλης δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα, εδω τοσες κοπελες και τοσες υπηρεσιες απο τοσα μαγαζια τρυγυρω ερχονται και φευγουν απο την περιοχη καθημερινα χωρις να αντιμετωπισουν κανενα απροοπτο, οποτε ενας αντρας 20-50 ετων δεν εχει να φοβηθει κατι  ;)

Το απογευμα στο studio Mαρίνα + Νεφέλη  :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εδώ θα συμφωνήσω με την Άντζελα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ακόμα και όταν πήγα παλιότερα πολύ αργα, μετά τα μεσάνυχτα.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Παιδια αλλο το παλαιοτερα αλλο το τωρα!

abreal

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Αντζελα! Σκεφτομαι κι εγω να δοκιμασω το αυταρχικο προγραμμα του καταστηματος.Αν κ παντα μου αρεσε η ιδεα να το δοκιμασω δεν το αποφασισα εως τωρα αλλα βλεποντας το χωρο σας κ διαβαζοντας τα απειρα καλα σχολια πηρα την αποφαση. Η ερωτηση μου ειναι η εξης κ ελπιζω να μη φανει γελοια.εκτος της στανταρ καθαριοτητας που φυσικα υπαρχει πρεπει να φροντισω στον εαυτο μου κ κατι αλλο?κ σαν πρωταρης στη συγκεκριμενη εμπειρια εχεις να μου προτεινεις καποια απο τις κοπελες?Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα! Σκεφτομαι κι εγω να δοκιμασω το αυταρχικο προγραμμα του καταστηματος.Αν κ παντα μου αρεσε η ιδεα να το δοκιμασω δεν το αποφασισα εως τωρα αλλα βλεποντας το χωρο σας κ διαβαζοντας τα απειρα καλα σχολια πηρα την αποφαση. Η ερωτηση μου ειναι η εξης κ ελπιζω να μη φανει γελοια.εκτος της στανταρ καθαριοτητας που φυσικα υπαρχει πρεπει να φροντισω στον εαυτο μου κ κατι αλλο?κ σαν πρωταρης στη συγκεκριμενη εμπειρια εχεις να μου προτεινεις καποια απο τις κοπελες?Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

μπορεις να ερθεις οποτε θελεις μωρο μου οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω
εξαρτατε μωρε πως φανταζεσαι και θελεις το προγραμμα σου
αν θελεις κατι σκληρο και πολυ αυστηρο υπαρχουν οι Μπέτυ, Μαρίνα, Βίβιαν
αν θελεις σαν πρωτη εμπειρια κατι πιο soft και αισθησιακο μπορεις να δοκιμασεις με καποια απο τις Αλίκη, Νεφέλη, Ελένη
και φυσικα παιζει και ποια κοπελα σου αρεσει περισσοτερο εσενα ;)

Μέχρι το πρωι στο studio Eλένη + Στέλλα  :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
μπορεις να ερθεις οποτε θελεις μωρο μου οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω
εξαρτατε μωρε πως φανταζεσαι και θελεις το προγραμμα σου
αν θελεις κατι σκληρο και πολυ αυστηρο υπαρχουν οι Μπέτυ, Μαρίνα, Βίβιαν
αν θελεις σαν πρωτη εμπειρια κατι πιο soft και αισθησιακο μπορεις να δοκιμασεις με καποια απο τις Αλίκη, Νεφέλη, Ελένη
και φυσικα παιζει και ποια κοπελα σου αρεσει περισσοτερο εσενα ;)

STAR... :smitten:γιατί το λες αυτό τώρα...τα τρομάξεις όλους και μετά :headbang: ...και εμείς μπορούμε να είμαστε soft  ;)

το λατρεύω αυτό το τραγούδι :rockon: :rockon: :rockon:

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

pk_plasma69b

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
STAR... :smitten:γιατί το λες αυτό τώρα...τα τρομάξεις όλους και μετά :headbang: ...και εμείς μπορούμε να είμαστε soft  ;)

το λατρεύω αυτό το τραγούδι :rockon: :rockon: :rockon:

kisses by marina
Όσο πο σκληρή είσαι τόσο πιο γατούλα γίνεσαι μετά.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

εσυ μωρο μου δεν εισαι μονο για τα soft.....
εισαι για τα παντα ;) :-* :-*

Μέχρι τις 23:00 στο studio Μπέτυ + Βίβιαν :smitten: :smitten:

Το βράδυ Βίβιαν + Στέλλα  :smitten: :smitten:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλα τα κορίτσια του 104!!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Ο κύριος θα έρθει μάλλον αύριο και θα δείς την αλήθεια ...όλη.
Φτάνει να μπορείς....Ελενίτσα μου

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Παιδιά έχουμε χαλαρώσει λόγω Πάσχα και η ψηφοφορία έχει πάει ..........
Ελατε λιγο να σοβαρευτούμε!!!

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Παιδιά έχουμε χαλαρώσει λόγω Πάσχα και η ψηφοφορία έχει πάει ..........
Ελατε λιγο να σοβαρευτούμε!!!

Τι εννοείς μωράκι;

;) :smitten: :smitten: :smitten:

Kαλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για όλο fan club του Barcelona :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kisses by marina

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Μαρινάκι μου, είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ sexi αλλά .................τελικά πολύ σκληρή!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom