Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.

Ειναι ισως η μονη κριτικη η δικη σου που με κανε και πεσα κατω απο τα γελια,δηλαδη εχεις εναν τροπο να ψυχαγωγεις τον αναγνωστη σου,μεγαλο χαρισμα αυτο που εχεις,απο σενα περιμενουμε κι αλλες κριτικες ιδιαιτερα εμπεριστατωμενες και διατυπωμενες καταλληλα με την παραμικρη λεπτομερεια συμφωνα με τους δικους σου ορους για να μπαινουμε και εμεις στο πνευμα των λεγομενων σου σιγα σιγα  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.

Επειδη περασα και ειδα την υπηρεσια που περιγραφεις, μπορω να πω χωρις ενδιασμους οτι θελεις γιατρο. Ψυχιατρο συγκεκριμενα, γιατι ναι μεν η υπηρεσια ειναι ευγενεστατη και καλη γυναικα, αλλα τετοια βιτσια με ηλικιωμενες δεν εχω ξαναδει!!  :-

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Επειδη περασα και ειδα την υπηρεσια που περιγραφεις, μπορω να πω χωρις ενδιασμους οτι θελεις γιατρο. Ψυχιατρο συγκεκριμενα, γιατι ναι μεν η υπηρεσια ειναι ευγενεστατη και καλη γυναικα, αλλα τετοια βιτσια με ηλικιωμενες δεν εχω ξαναδει!!  :-
και άλλοι από εδώ μέσα πάνε με 60άρες του mamba..περί ορέξεως..

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
                                              φιλε μου σαρουμαν για παρτυ σου!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Ποια μου προτεινετε για ποδολαγνεια?Ποια εχει τα καλυτερα ποδια στο μαγαζι?
ειπαμε οχι και ετσι ρε Αντζελα τι σου εκανα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Στη προσπάθεια μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να ανεβάζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας και να εκσυγχρονίζουμε το χώρο μας.........

Παρατηρούμε συνέχεια τη λειτουργία του studio και προσπαθούμε να εντοπίζουμε και να επιλύουμε τυχόν μικροπροβληματάκια....

Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι πολλές φορές κάποιοι από τους πελάτες μας  μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν στην άβολη θέση (ειδικά αν είναι και γυμνοί)  :-

να τους λείπει πχ κάποιο από τα αναλώσιμα του δωματίου (πχ αφρόλουτρο, πετσέτες, παντόφλες, χαρτομάντυλα,  χειροπετσέτες, μωρομάντυλα, αποσμητικό,gel κτλ).......

να διψάνε και να θέλουν από την υπηρεσία να τους φέρει ένα ποτό/αναψυκτικό....

να θέλουν να αλλάξουν-ρυθμίσουν την θερμοκρασία του δωματίου........

να περιμένουν την κοπέλα και να θέλουν να ρωτήσουν πότε θα πάει στο δωμάτιο τους.....

να θέλουν να αλλάξουν το πρόγραμμα που αρχικά επέλεξαν........

μέχρι πρότινος λοιπόν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις κάποιος έπρεπε να ανοίξει δειλά δειλά την πόρτα και να φωνάξει την υπηρεσία..... :-

Όλα αυτά όμως πια ανήκουν στο παρελθόν μιας και εγκαταστήσαμε στο χώρο της υπηρεσίας και της κοπέλας ένα τηλεφωνικό κέντρο και τοποθετήσαμε και στα 4 δωμάτια του studio επίτοιχες συσκευές εσωτερικού τηλεφώνου. ;)

Επομένως αν βρεθείτε πια στο χώρο μας και θελήσετε-χρειαστείτε κάτι δεν έχετε παρά να σηκώσετε το ακουστικό να πληκτρολογήσετε το "0" και να συνδεθείτε τηλεφωνικά με το δωμάτιο της υπηρεσίας και της κοπέλας. ;)

Επίσης τα τηλέφωνα των δωματίων θα τα βρούνε εξαιρετικά χρήσιμα όσοι πελάτες μας έχουν κάποια φαντασίωση και θέλουν να την μοιραστούνε με την κοπέλα πριν τους επισκεφτεί στο δωμάτιο τους.....

Συνημμένα

• ph.gif
    ph.gif
    252,6 KB · Εμφανίσεις: 28

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Hi-tech τα δωμάτια πλέον...

Εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο..
Πολύ ωραία ιδέα. (Αντζελα είναι η ιδέα της Μαρίνας που μας έλεγες κάποιες μέρες νωρίτερα?)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Hi-tech τα δωμάτια πλέον...

Εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο..
Πολύ ωραία ιδέα. (Αντζελα είναι η ιδέα της Μαρίνας που μας έλεγες κάποιες μέρες νωρίτερα?)
;)
ναι η Μαρινα το σκεφτηκε :cheesy:
εξυπνο ε?  :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντως αυτο με την ρυθμηση φωτεινότητας υπαρχει Αντζελα?

Πχ εγω θελω χαμηλα το φως.... 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παντως αυτο με την ρυθμηση φωτεινότητας υπαρχει Αντζελα?

Πχ εγω θελω χαμηλα το φως.... 

ειναι fix τα φωτα σε ολο το studio ματια μου ;)
για λογους ασφαλειας δεν βαλαμε οχι dimmer που ρυθμιζουν τη φωτεινοτητα αλλα ουτε καν διακοπτες αλλα ουτε μπριζες στα δωματια
ολα τα φωτα ανοιγουν απο τον πινακα και ολα τα φωτα σβηνουν και απο τον πινακα
αλλα γενικα δεν ειναι και πολυ φωτεινα τα δωματια μας, εχουνε ολα την ατμοσφαιρα που πρεπει να εχουν
αν δεις τις φωτογραφιες του δωματιου 4 που ειναι τραβηγμενες χωρις πολυ φλας
θα καταλαβεις περιπου την ατμοσαφαιρα
αν παλι σου ειναι πολυ φωτεινο το δωματιο
περνεις ενα τηλ την υπηρεσια :cheesy:
και της ζητας να σου κλησει την τηλεοραση που φωτιζει αρκετα το δωματιο ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειναι fix τα φωτα σε ολο το studio ματια μου ;)
για λογους ασφαλειας δεν βαλαμε οχι dimmer που ρυθμιζουν τη φωτεινοτητα αλλα ουτε καν διακοπτες αλλα ουτε μπριζες στα δωματια
ολα τα φωτα ανοιγουν απο τον πινακα και ολα τα φωτα σβηνουν και απο τον πινακα
αλλα γενικα δεν ειναι και πολυ φωτεινα τα δωματια μας, εχουνε ολα την ατμοσφαιρα που πρεπει να εχουν
αν δεις τις φωτογραφιες του δωματιου 4 που ειναι τραβηγμενες χωρις πολυ φλας
θα καταλαβεις περιπου την ατμοσαφαιρα
αν παλι σου ειναι πολυ φωτεινο το δωματιο
περνεις ενα τηλ την υπηρεσια :cheesy:
και της ζητας να σου κλησει την τηλεοραση που φωτιζει αρκετα το δωματιο ;)
Ναι κατι σαν το δωμάτιο 4 γουστάρω....

βασικα και το υπερβολικο φως πιστευω δεν ταιριαζει με εναν τετοιο χωρο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η χρης του ντους ειναι ελευθερη αντζελα η χρεωνεται?  :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι φυσικα βρε μωρο :)
κανε οσο ντους θες απλα οταν φυγεις να κλησεις και τη βρυση :cheesy:

Παντως ο χωρος δεν ταιρειαζει με την περιοχη ,το μονο στοιχειο καθαριοτητας μπροστα στο χαος του κεντρου,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom