Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αντζελα ποτε θα δουμε ???????????
μαλλον αυτην την τριτη το απόγευμα μωρο ;) :-* :-*
Αντζελα ποτε θα δουμε ???????????
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.
και άλλοι από εδώ μέσα πάνε με 60άρες του mamba..περί ορέξεως..Επειδη περασα και ειδα την υπηρεσια που περιγραφεις, μπορω να πω χωρις ενδιασμους οτι θελεις γιατρο. Ψυχιατρο συγκεκριμενα, γιατι ναι μεν η υπηρεσια ειναι ευγενεστατη και καλη γυναικα, αλλα τετοια βιτσια με ηλικιωμενες δεν εχω ξαναδει!! :-
Σ ευχαριστω......μαλλον αυτην την τριτη το απόγευμα μωρο ;) :-* :-*
Α Λ Ι Κ Η...........Ποια μου προτεινετε για ποδολαγνεια?Ποια εχει τα καλυτερα ποδια στο μαγαζι?
ειπαμε οχι και ετσι ρε Αντζελα τι σου εκανα
;)Hi-tech τα δωμάτια πλέον...
Εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο..
Πολύ ωραία ιδέα. (Αντζελα είναι η ιδέα της Μαρίνας που μας έλεγες κάποιες μέρες νωρίτερα?)
Παντως αυτο με την ρυθμηση φωτεινότητας υπαρχει Αντζελα?
Πχ εγω θελω χαμηλα το φως....
Ναι κατι σαν το δωμάτιο 4 γουστάρω....ειναι fix τα φωτα σε ολο το studio ματια μου ;)
για λογους ασφαλειας δεν βαλαμε οχι dimmer που ρυθμιζουν τη φωτεινοτητα αλλα ουτε καν διακοπτες αλλα ουτε μπριζες στα δωματια
ολα τα φωτα ανοιγουν απο τον πινακα και ολα τα φωτα σβηνουν και απο τον πινακα
αλλα γενικα δεν ειναι και πολυ φωτεινα τα δωματια μας, εχουνε ολα την ατμοσφαιρα που πρεπει να εχουν
αν δεις τις φωτογραφιες του δωματιου 4 που ειναι τραβηγμενες χωρις πολυ φλας
θα καταλαβεις περιπου την ατμοσαφαιρα
αν παλι σου ειναι πολυ φωτεινο το δωματιο
περνεις ενα τηλ την υπηρεσια
και της ζητας να σου κλησει την τηλεοραση που φωτιζει αρκετα το δωματιο ;)
Η χρης του ντους ειναι ελευθερη αντζελα η χρεωνεται?
οχι φυσικα βρε μωρο
κανε οσο ντους θες απλα οταν φυγεις να κλησεις και τη βρυση
Η Κέλλυ είναι μέσα στο κλουβί ή ο Σάρουμαν;