Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Sarouman μη συγκρίνεις τις κριτικές σου με αυτή του TAKMAN. Αυτό το... πράγμα που δημοσίευσε ο TAKMAN δεν είναι κριτική αλλά μεγαλείο ψυχικής ανωμαλίας όπως είπα. Και προφανώς δεν τον κρίνω γιατί του άρεσε η υπηρεσία ούτε γιατί του αρέσουν οι γριές αλλά για την ορολογία που χρησιμοποιεί, για τους γύπες, τα ριγκάκια αλλά & τη φλυαρία του & το γεγονός ότι αφιέρωσε τόσο χρόνο για να γράψει ένα πράγμα που μόνο κριτική δεν το λες. Ο τύπος μπορεί άνετα να θεωρηθεί ψυχανώμαλος ακόμη κι από εμάς που μπαίνοντας εδώ & διαβάζοντας για τα μύρια όσα βίτσια έχει "ανοίξει" το μυαλό μας. Οι δικές σου κριτικές περάν του ότι είχαν κριθεί σεξιστικά από πολλούς & θεωρήθηκαν υπερβολικές στην πραγματικότητα ήταν ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ, ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ & φυσικά γραμμένες με πηγαίο συγγραφικό ταλέντο :) Και στο λέω εγώ αυτό που είχα κατηγορηθεί κιόλας παλιότερα από πολλούς επειδή είχα ανοίξει αντιπαράθεση σ' ένα βαθμό με μέλη - φίλους των αυταρχικών προγραμμάτων.
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Mεχρι τις 23:00 στο studio η Βίβιαν :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

:tits: :tits: :tits: :tits: για μένα η Βίβιαν είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο εμφανισιακά που έχω δεί σε στούντιο/μπουρδέλο/οτιδήποτε. Τέτοια γυναίκα δεν περίμενα ποτέ οτι θα μαμίσω!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: άνετα θα έκανε καριέρα ώς ηθοποιός ή μοντέλο!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: Βέβαια σε απόδοση είναι επίσης καλή αλλα δεν φτάνει επίπεδα Μπέτυς (μιλάει η εμπειρία) ή Σουζάνας (silent force) :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.

Δυστυχώς με επιβεβαιώνεις με τον τρόπο σου...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλημέρα ή μαλλον λόγω ώρας γειά σου κοπελλιά.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλησπερα μαναρακι μου :-* :-* :-*

Το απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio η Μαρινα :smitten:

1. Κυρία μου, σας ανταποδίδω  :-* :-* :-* :-* :-*
2. Πολύ ωραία φωτό!Ανακαλύπτεις ότι πλην των άλλων προσόντων που εμφανίζονται με αρτίστικο τρόπο, ότι η κοπέλλα έχει φλογερές ματάρες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εν τω μεταξύ ανέβασε & καμιά πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Κέλλυς... Όσοι δεν την έχουμε δει από κοντά είμαστε ακόμα σχεδόν στο σκοτάδι όσον αφορά τα "προσόντα" της, το μόνο που έχουμε καταλάβει είναι ότι έχει φοβερό σωματάκι...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Μέχρι τις 17:00 στο studio η Μαρίνα :smitten:

Εν τω μεταξύ ανέβασε & καμιά πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Κέλλυς... Όσοι δεν την έχουμε δει από κοντά είμαστε ακόμα σχεδόν στο σκοτάδι όσον αφορά τα "προσόντα" της, το μόνο που έχουμε καταλάβει είναι ότι έχει φοβερό σωματάκι...
;)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Άλλη απορία;
αρχηγε για δωσε και αζυμουθιο τωρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom