Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η Μαρινα ειναι γυναικα.
Η Μαρινα ειναι γυναικα.
η Μαρίνα είναι 100% εγχειρισμένη τρανσέξουαλ, αν μερικοί εδώ μέσα είναι άσχετοι αυτό είναι δικό τους πρόβλημα...
p.s. η Άννα δεν λέει ψέματα είναι 100% γυναίκα , απλά παλιά δεν ήταν.
O σεβασμός πρός τόν καταναλωτή επιβάλλει τήν ενημέρωση τού πωλητή πρός τόν αγοραστή.Στοιχειώδης αρχή τού εμπορίου.
Λόγω κουτοπονηριάς αποκρύπτεται η φυλική ταυτότητα τών εκδιδομένων.
Νομίζω ότι πρίν κάποιος πληρώσει τό αντίτιμο τής συνεύρεσης, θά ώφειλε να γνωρίζει ότι η Μαρίνα είναι τράβελλος.Δεν είναι κακό.
και αν μπερδευτουν κ εκεί με τα μπαλάκια; γιατι , για να λες οτι η μαρινα ειχε μπαλακια πρεπει να εισαι και πολυ μπα...λακας
η Μαρίνα είναι 100% εγχειρισμένη τρανσέξουαλ, αν μερικοί εδώ μέσα είναι άσχετοι αυτό είναι δικό τους πρόβλημα...
δεν αναφερομαι σε σενα σαφως, αλλα σε όλους αυτούς που για τον χ,ψ,ω κακεντρεχή και μόνο λόγο , μπορούν να λένε ότι η μαρίνα ειναι τράβελος. Για μένα το καλύτερο ήταν άλλο. το "μεγάλα βυζιά με σιλικόνη και μεγάλος κώλος". κάτσε ρε φίλε δηλαδή με τα μάτια κλειστά μπήκες στο δωμάτιο;δεν την είδες απέξω πως ήταν; αν δε σου αρέσει έχεις κάθε δικαίωμα να φύγεις. εγώ ας πούμε αν η άλλη είναι πολύ μινιόν δε μου αρέσει κ φευγω.τοσο απλά
ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ !!!!!Η Μαργαρίτα που εμφανίζεται στα προγράμματα σήμερα είναι η ρωσίδα , πρώην Ναταλί, που έγραφε και εδώ ?
Προσωπικα εχω μια απορια και θα ηθελα να την καταθεσω εδω...πως γινεται ορισμενα ατομα σαν τον καβιρο π.χ οτι σχολιο κανουν να εχει τοσο πολυ κακια??απορω μονο ειρωνιες και εμπαθειες εκστομιζουν...πως ζουν μεσα σε τοσο μιζερη κατασταση και το μονο που καταφερνουν ειναι να γινονται αντιπαθεις απο την πλειονοτητα των χρηστων εδω...πραγματικη απορω
Όπα,παιδιά,όπα κάντε μια κράτη στο ζήτημα με τις τρανς,γιατί σε λίγο θα τις βαφτίσετε όλες τις κοπέλες έτσι κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφεντας
ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ !!!!!