Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Θέλω μιά νύφη στα λευκά
για να τη σκίσω χαλαρά
και τώρα εν όψει Μουντιάλ
βάλε και μιά  οριεντάλ
να τηνε πάω ορθοπετάλ

Επίσης μία πριμαντόνα
τη θέλω να ναι Μαραντόνα
να παίξει μπάλα, του αιώνα
στημένη νά ναι στο ένα γόνα

Ξέρω πως η παραγγελία
ίσως να  φαίνεται γελοία
όμως της Ατζελας το γήπεδο
είναι σε άλλο επίπεδο !

:grin:

Άντζελα αν δεν το έχεις καταλάβει έχεις γίνει η μούσα για αυτοσχέδια ποιήματα :)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπα θα επιμείνω στο ΝΥΦΙΚΟ!!!

;) ;) ;) ;)

εκτός από ότι φαίνεταιμε μια ματιά....
κυρίως, είναι θείο δώρο και..........
εκπληκτικό, δυναμικό, καλωσυνάτο, ειλικρινέστατο, δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο από το στόμα της για οποιονδήποτε, άτομο που είσαι τυχερός αν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου την έχεις δίπλα σου.
αυτά τα λίγα για να μην το πάρει και πάνω της :cheesy:

κοψε βρε μαναρακι κατι γιατι ηδη το πήρα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θέλω μιά νύφη στα λευκά
για να τη σκίσω χαλαρά
και τώρα εν όψει Μουντιάλ
βάλε και μιά  οριεντάλ
να τηνε πάω ορθοπετάλ

Επίσης μία πριμαντόνα
τη θέλω να ναι Μαραντόνα
να παίξει μπάλα, του αιώνα
στημένη νά ναι στο ένα γόνα

Ξέρω πως η παραγγελία
ίσως να  φαίνεται γελοία
όμως της Ατζελας το γήπεδο
είναι σε άλλο επίπεδο !

:grin:
:2funny:
δεν αφησες και κατι κουκλί
ολα τα θες :cheesy: ;)

Άντζελα αν δεν το έχεις καταλάβει έχεις γίνει η μούσα για αυτοσχέδια ποιήματα :)

μη μου λες τετοια μωρο γιατι θα ζητησω δικαιωματα :cheesy:

Νέες φωτος Ευας :smitten:

Νέες φωτος Άντζελας :smitten:

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

[/b]

Τώρα θα πω κακία... Αλλά τί σου κάνει η κρίση!!! Τόσους μήνες παρακαλούσαμε την Εύα να φωτογραφήσει το στήθος της γυμνό τώρα το αποφάσισε :) Εκτός κι αν την έπεισες με άλλο τρόπο εσύ Άντζυ... Όσο για τις δικές σου φωτογραφίες γιατί είναι πλέον τόσο συντηρητικές;;;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τώρα θα πω κακία... Αλλά τί σου κάνει η κρίση!!! Τόσους μήνες παρακαλούσαμε την Εύα να φωτογραφήσει το στήθος της γυμνό τώρα το αποφάσισε :) Εκτός κι αν την έπεισες με άλλο τρόπο εσύ Άντζυ... Όσο για τις δικές σου φωτογραφίες γιατί είναι πλέον τόσο συντηρητικές;;;

οχι βρε εγω της ειπα να το βγαλει εξω οταν τη φωτογραφιζα ;)
αν την εβγαζε αλλος ουτε το μισο δεν θα εμφανιζε :-
τις καλες τις δικες μου βρε τις φυλαω για αργοτερα ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aντζελα εαν θες να έχεις ακόμα κόσμο διώξε την παλιο καριόλα που έχεις για υπηρεσία σήμερα στην βραδυνή βάρδια.Λοιπον βλέποντας πια κοπέλα είναι σήμερα στο studio και διαβάζοντας τις κριτικές μιας και δεν ειχε photo αποφάσισα να πάω.Μπαίνω μέσα κάθομαι βαριεστιμένα η κολογρια με ρωτάει εάν έχω ξανάρθει ουτε καλησπέρα κατι τπτ.Λέω ναι μου λέει άρα ξέρεις και το πρόγραμμα λέω όχι δεν το θυμάμαι μιας και έχω καιρό να ερθω.Ουφ καλα θα στο πω και προσεξέ με ηταν η απαντηση της μπλα μπλα μπλα τελειώνει λέγοντας 200 ευρώ για 1 ώρα full πρόγραμμα και να περιμένω να βγει η κοπέλα γιατί ηταν στο δωμάτιο.Περίμενα κανα 15λεπτο χωρις air-condition και χωρίς να προσφέρει τίποτα για την αναμονή.Της ζήτησα λίγο νερο και μου λέει δεν έχω ποτίρια.Χμμ μάλιστα.Έρχεται λοιπον η κοπέλα η Σοφία μια χαρα μωρό φεύγει η σοφία και μου λέει θα μπεις να τελειώνουμε??? Τα πήρα στο κρανίο της λέω ΟΧΙ και φεύγωντας λέει ρε τον μαλάκα τόση ωρα και τελικά φεύγει.ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ δεν ξαναπατάω ούτε απέξω ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΟΥΣΤ

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μωρο χθες ειχα βαρδια και ειμουν μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες στο μαγαζι
κανενα τετοιο περιστατικο δεν εγινε :- :P

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
;) ;) ;) ;)

κοψε βρε μαναρακι κατι γιατι ηδη το πήρα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:2funny:
δεν αφησες και κατι κουκλί
ολα τα θες :cheesy: ;)

μη μου λες τετοια μωρο γιατι θα ζητησω δικαιωματα :cheesy:

οοοο Άντζελα το πες και το κάνες  :grin: :grin:

ωραία η στολή του οριεντάλ αλλά και η άλλη στολή καλή είναι.......με έβαλες σε μεγάλο δίλλημα τι να διαλέξω  >:( >:(

ευχαριστώ για το δωράκι ξέχασα να στο πω εχθές!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αντζελα είσαι μια Θεά με την καινούρια ποδοσφαιρική σου στολή, σε λίγες μέρες που θα αναίβω θέλω να την φορέσεις να σε δω και από κοντά!

Πολλά φιλάκια!
;)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
εκτός από ότι φαίνεταιμε μια ματιά....
κυρίως, είναι θείο δώρο και..........
εκπληκτικό, δυναμικό, καλωσυνάτο, ειλικρινέστατο, δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο από το στόμα της για οποιονδήποτε, άτομο που είσαι τυχερός αν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου την έχεις δίπλα σου.
αυτά τα λίγα για να μην το πάρει και πάνω της :cheesy:
Ολα καλα  και σωστα τα παραπανω ,αλλα απο που φαινεται με μια ματια? Εγω ρωτησα μετα απο αλλες συζητησεις στο φορουμ ,και μια μικρη υπονοια μου μπηκε λογω του οτι δεν κανει 69 ,ειναι η μοναδικη κοπελα του στουντιο που δεν το κανει,περα ομως απο ολα αυτα ειναι κουκλαρα ,επαγγελματιας και αριστος χαρακτηρας. :lheel:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες δεν ξαναπατάω σε μπουρδέλο μόνο studio από 'δω & πέρα, λόγω έλλειψης ρευστού πήγα σήμερα μετά από 5 μήνες σε μπουρδέλο στη Λιοσίων & το σκυλομετάνιωσα... Εντάξει ορισμένοι που λένε ότι τα studio είναι πεταμένα λεφτά ίσως έχουν δίκιο για ορισμένα studio που από πολλές απόψεις δεν ξεφεύγουν & πολύ απ' τα standards ενός μπουρδέλου, θα συγκρίνω όμως εγώ τις τρώγλες με το παλάτι του 104 που αισθάνομαι βασιλιάς;;; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Παίδες δεν ξαναπατάω σε μπουρδέλο μόνο studio από 'δω & πέρα, λόγω έλλειψης ρευστού πήγα σήμερα μετά από 5 μήνες σε μπουρδέλο στη Λιοσίων & το σκυλομετάνιωσα... Εντάξει ορισμένοι που λένε ότι τα studio είναι πεταμένα λεφτά ίσως έχουν δίκιο για ορισμένα studio που από πολλές απόψεις δεν ξεφεύγουν & πολύ απ' τα standards ενός μπουρδέλου, θα συγκρίνω όμως εγώ τις τρώγλες με το παλάτι του 104 που αισθάνομαι βασιλιάς;;; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αν είχες την οικονομική άνεση να παίρνεις call-girl ή city-tour, τότε θα είχες την άποψη πως και στα στούντιο τα 50άευρα είναι πεταμένα λεπτά για 20 με 25 λεπτά ευχαρίστηση.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τα οικονομικά του δεδομένα. Αλλά πρέπει να ξέρει πως άλλες απαιτήσεις θα έχει όταν δίνει 20 ευρώ σε μπουρδέλο, άλλες όταν δίνεις 50,60, 70 ανάλογα το πρόγραμμα στα στούντιο, και άλλες όταν δίνει 150, 200 και 300 σε call-girl.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αν είχες την οικονομική άνεση να παίρνεις call-girl ή city-tour, τότε θα είχες την άποψη πως και στα στούντιο τα 50άευρα είναι πεταμένα λεπτά για 20 με 25 λεπτά ευχαρίστηση.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τα οικονομικά του δεδομένα. Αλλά πρέπει να ξέρει πως άλλες απαιτήσεις θα έχει όταν δίνει 20 ευρώ σε μπουρδέλο, άλλες όταν δίνεις 50,60, 70 ανάλογα το πρόγραμμα στα στούντιο, και άλλες όταν δίνει 150, 200 και 300 σε call-girl.

Σίγουρα, σ' αυτό έχεις μεγάλο δίκιο.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

ε μα κι εσυ πηγες Λιοσιων που για να γαμησεις εκει πρεπει να σαι τελειωμενος!!!!!Υπαρχουν στην φυλης μπουρδελα επιπεδου στουντιο,ακομα και το Μεταξι εχει ανεβει τωρα τελευταια.Οταν εχεις δυσχερειες υπαρχουν καποιες γκομενες σε μπουρδελα που εχουν σχετικη ανεση χρονου,γι αυτο υπαρχει το σαιτ,να κατατοπιζομαστε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλη δεν λεω αλλα η κωλαρα της Νικολ ανασταινει νεκρους  :2funny: :2funny: :2funny:

:new_shocked:
o θαυματοποιός κώλος;
δηλαδή αντί οι κουτσοί και στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, μπορούν να επισκεφθούν και να προσκυνήσουν τον κώλο της και να γιατρευτούν;
χαίρομαι ιδιαίτερα και αναμένω πότε αυτός ο συγκλονιστικός κώλος θα τεθεί σε  λαικό προσκύνημα. :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
:new_shocked:
o θαυματοποιός κώλος;
δηλαδή αντί οι κουτσοί και στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, μπορούν να επισκεφθούν και να προσκυνήσουν τον κώλο της και να γιατρευτούν;
χαίρομαι ιδιαίτερα και αναμένω πότε αυτός ο συγκλονιστικός κώλος θα τεθεί σε  λαικό προσκύνημα. :grin:

Πρεπει να κανονισουμε με την διευθυνση, εξαλλου και ο αγ. Παντελεημων ειναι κοντα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πρεπει να κανονισουμε με την διευθυνση, εξαλλου και ο αγ. Παντελεημων ειναι κοντα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι Μπίλυ να κάνετε λαικό προσκύνημα ρε όλοι οι πιστοί να συγκεντρώνεσται στο 104 και να περιμέντε την ευλογία της Νικόλ

μιλάμε έλιωσα με αυτά που διαβάζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
ναι Μπίλυ να κάνετε λαικό προσκύνημα ρε όλοι οι πιστοί να συγκεντρώνεσται στο 104 και να περιμέντε την ευλογία της Νικόλ

μιλάμε έλιωσα με αυτά που διαβάζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα κανουμε ουρα στο στενο εξω απο το μαγαζι να προσκυνησουμε ολοι  :2funny:

αμα τα διαβασει αυτα η ιδια θα την ψωνισει τελειως  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom