Ποιά είναι η κοπέλα; Καινούρια; Να την τιμήσουμε;
Μην περιμένεις πολλά!! Από τότε που έγινε λαϊκή καπιταλίστρια, οι υπηρεσίες της κυμαίνονται όπως όπως τα σπρεντ!!
Ποιά είναι η κοπέλα; Καινούρια; Να την τιμήσουμε;
Μην περιμένεις πολλά!! Από τότε που έγινε λαϊκή καπιταλίστρια, οι υπηρεσίες της κυμαίνονται όπως όπως τα σπρεντ!!
Καλημέρα
Μαρούλια να σε ρωτήσω πολιτικός συντάκτης είσαι σε εφημερίδα ή σε τηλεοπτικό σταθμό???????
Καλημέρα!! Πιτσαδόρος είμαι που νομίζω ότι είμαι ο Πρετεντέρης!!!
ήταν κάτι που το συζητάγαμε εντόνα αυτο στο γραφείο.
Μπου-Μπου, υπάρχει περίπτωση η Κατερίνα, Μπέτυ ή η Λιζα να κάνουν κάποιο απογευματινό γιατι πρωί ή βράδυ δεν βολευουν!!!
Αντζελα, γουσταρω πολυ το στουντιο σου και τον επαγγελματισμο σου. Θελω οταν παιρνω πρωκτικο προγραμμα, αμεσως μετα το στοματικο να γαμαω κατευθειαν το κωλαρακι και οχι το μουνακι. Τις προηγουμενες φορες γαμουσα πρωτα λιγο μουνακι αλλα ξενερωνα μετα οταν εμπαινα στο κωλαρακι. Ποιες απο τις κοπελες ειναι οι πιο εμπειρες στο πρωκτικο ωστε να αφηνουν κατευθειαν κωλαρακι? Μπραβο σου που φερνεις στο στουντιο σου τετοιες μουναρες που κανουν πρωκτικο. Δεν υπαρχουν πολυ ωραιες κοπελες που να δινουν το κωλαρακι τους.
Εσύ Αντζελα πότε δουλέυεις γιατί ενδιαφέρομαι να έρθω οταν θα είσαι εσύ.
Πολύ όμορφη κοπέλα η Αμάντα Άντζελα.
Μπράβο για την επιλογή σου!!!!!
Μπου-Μπου, διάβαζα το μπλόγκ και είδα αυτό για τους Μinistry of Sound. Εμένα δεν μου πολυαρέσουν αλλα ασχετος αυτού υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε κάτι πιο ροκ πχ Def Leppard στο Φ104;;;