γεια σου μπιλυ
καλη εβδομαδα
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
γεια σου μπιλυ
καλη εβδομαδα
καλησπερες και καλη σου εβδομαδα ομορφουλα :-* :-* :-* :-*![]()
μονο ένα όλοι την σούβλα με τον γύρο μανΟχι εχεις δικιο, αλλα επανω δεν ανεβαινω αν δεν γουσταρω το μωρο! Βλεπω τα πιτογυρα τα χτυπαμε καλα!![]()
μονο ένα όλοι την σούβλα με τον γύρο μαν![]()
![]()
φιλιά κ απο μένα είσαι πολύ διπλωμάτης κ ας σε πειραξα πρινΟταν τα καιες αλλου........![]()
![]()
μπορεις να τρως και ολο το σουβλατζιδικο.... :-*
Τις καλησπερες μου σε σενα!!![]()
Δε θέλω υπερβολές...Πόσο να καούν πια!!!ΠόσοΟταν τα καιες αλλου........![]()
![]()
μπορεις να τρως και ολο το σουβλατζιδικο.... :-*
Τις καλησπερες μου σε σενα!!![]()
φιλιά κ απο μένα είσαι πολύ διπλωμάτης κ ας σε πειραξα πριν![]()
Δε θέλω υπερβολές...Πόσο να καούν πια!!!Πόσο![]()
αντέχεις;;;;
θα κάνω μια βόλτα να την δω από κοντά για να εχω κ καλύτερη άποψη για το μωρό..Δε θέλω υπερβολές...Πόσο να καούν πια!!!Πόσο![]()
αντέχεις;;;;
Αχ αυτή η άνεση χρόνου!!!Αφου ξερεις πολυυυυ πολυ....;)´
![]()
![]()
![]()
και πως τα τιμωρεις;) ;) ;) μαρεσουν τα ατακτα αγορια....εχω λογο για να τα τιμωρω......![]()
![]()
Εσύ έχεις βάρδια απόψε,αλλά εγώ έχω δουλειά στο pc...Μια από αυτές τις μέρες θα βρω μερικές ωρίτσες και θα σε περιποιηθώ!Ποτε θα σε....,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ έχεις βάρδια απόψε,αλλά εγώ έχω δουλειά στο pc...Μια από αυτές τις μέρες θα βρω μερικές ωρίτσες και θα σε περιποιηθώ!
Καλή δουλειά και σε σένα και με πολύ κόσμο,αν και Δευτέρα σήμερα!Καλη δουλιτσα λοιπον μωρακι μου και σε περιμενωωωωω...... :-* :-*
θα σε τιμωρησω εγω τοτε στο δωματιο 5Εσυ κατσε φρονιμα.......![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον θα ειναι ομορφος πνιγμοςΣε εχω ανετα σε πνιγνω και αντε να δω τ θα κανεις...![]()
θα σε τιμωρησω εγω τοτε στο δωματιο 5![]()