despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Απόψε στη νυχτερινη μας βαρδια οι Αλίκη - Δέσποινα
www.imagebam.com/image/52c97c352699410] [/URL] www.imagebam.com/image/48791b352699417] [/URL]
Καλησπερα boss....
Απόψε στη νυχτερινη μας βαρδια οι Αλίκη - Δέσποινα
www.imagebam.com/image/52c97c352699410] [/URL] www.imagebam.com/image/48791b352699417] [/URL]
Θελω παρτυ!!!!
Ποτε με το καλο γυρνας;;;;
τι ρωτας? αφου και να γυρισω...........παλι θα ξαναφυγω
ο Boss τα έχει τα ευρο χοντρα κ κάνει βόλτες έτσι είναι η ζωή έτσι Boss..Εσυ εχεις ξεφυγει boss.......
ο Boss τα έχει τα ευρο χοντρα κ κάνει βόλτες έτσι είναι η ζωή έτσι Boss..
εννοειταιΚαι πολυ καλα κανει ολοκληρο oriental palace εχει χτισει....
εννοειται
ειναι το καθαροτερο και κατα την αποψη μου ομορφοτερο στουντιο της Αθηνας
καλησπερα κουκλακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Έλα τώρα...Ουρές γίνονται για πάρτη σου στο στούντιο...Προσωπικά περιμένω να έχεις βάρδια εσύ για να περάσω!Που ξερεις εσυ οτι ειμαι καυλιαρικο;;; :o
Γεια σου και σενα!!
Έλα τώρα...Ουρές γίνονται για πάρτη σου στο στούντιο...Προσωπικά περιμένω να έχεις βάρδια εσύ για να περάσω!
Καλησπέρα Δέσποινα!Αυτή είναι η αλήθεια...Και φυσικά ούτε καν φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είμαι!Μωρο μου εσυ καλησπεραααα....
Καλησπέρα Δέσποινα!Αυτή είναι η αλήθεια...Και φυσικά ούτε καν φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είμαι!
Το ίδιο λέμε...Απλά με άλλα λόγια!Πάντως γνωριζόμαστε πολύ καλά...Αμα δεν σε δω που να ξερω βρε αγορι μου;;;
Που'σαι ρε Τζον...εννοειται
ειναι το καθαροτερο και κατα την αποψη μου ομορφοτερο στουντιο της Αθηνας
καλησπερα κουκλακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αμα δεν σε δω που να ξερω βρε αγορι μου;;;
Το ίδιο λέμε...Απλά με άλλα λόγια!Πάντως γνωριζόμαστε πολύ καλά...
Γιατι εμενα που με εχεις δει 2 -3 φορες στο μαγαζι με γνωριζεις? Αν καθοσουν στο σαλονι και επιανες καμια συζητηση μπορει και να με ηξερες!
Τι εγινε εσυ εμφανιστηκες παλι εδω;;;;;;Που'σαι ρε Τζον...
Οχι εχεις δικιο, αλλα επανω δεν ανεβαινω αν δεν γουσταρω το μωρο! Βλεπω τα πιτογυρα τα χτυπαμε καλα!