Kαλημέρα
στην πρωινη μας βαρδια στο studio oι Πάολα + Αναστασία + Αντριάνα
www.imagebam.com/image/558c1f291317328] [/URL] www.imagebam.com/image/9c39e4291317346] [/URL] www.imagebam.com/image/1431a5291317357] [/URL]
Καλημέρα..........
Kαλημέρα
στην πρωινη μας βαρδια στο studio oι Πάολα + Αναστασία + Αντριάνα
www.imagebam.com/image/558c1f291317328] [/URL] www.imagebam.com/image/9c39e4291317346] [/URL] www.imagebam.com/image/1431a5291317357] [/URL]
διπλα ειναι δικε μου αυτο σε πειραξεΌχι Σωκράτους, Σατωβριάνδου. ΔΟΥΛΕΥΕ, όχι δουλεύει...
Βρίσκομαι στο FKK Άρτεμις του Βερολίνου, κάπου στο 2010, σε μία από τις δύο επισκέψεις μου εκεί. Περιμένω να αδειάσει ένα δωμάτιο με μία κοπέλλα από την Τσεχία, λυγερή, πανέμορφη και ολόγυμνη.
Κάθεται δίπλα μου όπως την γέννησε η μαμά της ενώ εγώ φοράω το κλασσικό μπουρνούζι των FKK.
Κάποια στιγμή της λέω οτι κρυώνουν τα χέρια μου (ήταν χειμώνας έξω) και με βλέπει να τα χουχουλίζω.
Τότε, τελείως αυθόρμητα, παίρνει το δεξί μου χέρι και το βάζει ανάμεσα στα ζεστά της σκέλια, όπως καθόταν σταυροπόδι.
Δεν έχει σημασία πώς ήταν το σεξ μαζί της μετά στο δωμάτιο, καλό, κακό, τρυφερό, σκληρό, δεν έχει σημασία ούτε και θυμάμαι.
Σημασία έχει εκείνη η αυθόρμητη, ζεστή, παιχνιδιάρικη κίνηση της που δεν έχω ξεχάσει από τότε.
Γιατί η μεγαλύτερη κάβλα κρύβεται μέσα σε ό,τι είναι αυθεντικό και αληθινό.
καλησπερες τι κανετε!;;;;;;
Εγω σημερα ρεπαρω γιατι αυριο εχουμε ΔΥΝΑΤΟΟΟΟ event!!!!!
Dont miss!!!
print screen windows 7
Ξεκουράσου και εσύ λίγο...........
Αχχχ ναι σημερα ξεκουραστηκα παρα πολυ πηγα ψωνισα διαφορα ρουχα πηγα για καφε εκανα μπανιο και τωρα αραζω.....
Εσυ μωρακι τι κανεις; :-* :-*
Εδώ σπίτι....πυρφορίζω.......... :-* :-* :-* Κλασικά...... Θα περάσω τις επόμενες μέρες να σας δω.........
Και εγω θα περασω τις επομενες ημερες!!!
Τι επαθες αγορινα μου;
απαντησεςΑντε να σε γνωρισουμε και απο κοντα... ;)
καλησπερα φιλε μουΚαλησπερα αγαπητε Taftaar !!!
Να με γνωρισεις κοριτσαρα μου!!Αντε να σε γνωρισουμε και απο κοντα... ;)