lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Bonjour a toutes les enfants(καλημέρα σε όλα τα παιδιά).... πως παμε από...ορεξουλες?? ;)
αφού ήδη είσαι μπροστά από τον ανταγωνισμό και υιοθετείς πολλές ευρωπαικές ιδέες γιατί δεν τολμάς να εφαρμόσεις το γερμανικό σύστημα.
καμμία συνάντηση πελατών εντός, κάθε στιγμή μόνο ένας πελάτης στους κοινόχρηστους χώρους.
αυτό βέβαια απαιτεί υπηρεσία αστέρι και σε ώρες πολλής δουλειάς το σύστημα θα τρέχει λίγο πιο αργά αλλά αξίζει να καινοτομήσεις άλλη μια φορά.
επίσης η παρουσίαση της κάθε κοπέλλας μπορεί να γίνεται σε ένα ειδικό δωμάτιο, ας το πούμε "δωμάτιο συστάσεων" ξεχωριστά για κάθε πελάτη.
επίσης κάτι που πρέπει να καθιερωθεί και θα βοηθούσε στην κατεύθυνση αυτή θα ήταν μεγαλύτερη χρήση τηλεφωνικών ραντεβού.
καλημερα
αυτο που λες θελει βασικα εξτρα τμ ;)
υπαρχει μια σκεψη στο μελλον να κανουμε το δωματιο 2 επιπλεον σαλονι οποτε θα βοηθουσε παρα πολυ ;)
έστω, εγώ πρότεινα λύσεις για κάτι που για κάποιον είναι κάποιο πρόβλημα.
για το ρεντεβού δεν συμφωνείς?
δεν είναι καλό να μπορείς να την κλείσεις την κοπέλλα (ισχύει όταν πας σε καποια που ξέρεις ήδη) ώστε να μην χρειάζεται να περιμένεις?
καλημερα
αυτο που λες θελει βασικα εξτρα τμ ;)
υπαρχει μια σκεψη στο μελλον να κανουμε το δωματιο 2 επιπλεον σαλονι οποτε θα βοηθουσε παρα πολυ ;)
Μόνο το θρυλικό δωμάτιο 1 θα μείνει ανέπαφο Πάντως υπάρχουν ήδη studio στην Αθήνα που λειτουργούν μ' αυτό το σύστημα (2 σαλόνια). Προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό και αχρείαστο και νομίζω ότι είναι κρίμα να χαραμιστεί ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμεύσει σε ώρα αιχμής για να γίνει ένα επιπλέον σαλόνι. Φυσικά εκφράζω μόνο την προσωπική μου άποψη επί του θέματος.
με τον υπαρχον ομως χωρο δεν γινετε αυτο που περιγραφεις
εκτος και αν το γκρεμισεις και το ξαναστησεις αρχιτεκτονικα σε στυλ λαβυρινθο , απο αλλου να μπαινει καποιος απο αλλου να φευγει κτλ αλλα θεωρω κατι τετοιο περα απο κακογουστο περισσοτερο κακο θα κανει παρα καλο
οπως και να εχει οταν εχεις να κανεις με μαγαζια οποιουδηποτε ειδους παντα θα υπαρχουν παραπονα καποια λογικα καποια παραλογα (στη συγκεκριμενη περιπτωση λογικα θα τα ελεγα) αλλα καποια θεματα διορθωνονται καποια δεν μπορουν να διορθωθουν , καποια αξιζουν το κοπο να διορθωθουν καποια οχι
Το δωματιο 2 παντως οπως σουπα αν καταφερουμε καποια στιγμη να το κανουμε σαλονι συγουρα θα βοηθησει πολυ σε ολο αυτο ;)
Το δωματιο κατω δεν ειναι αυτο που δεν εχει ντουζιερα? Και δευτερο σαλονι κατω να φτιαξεις μπουμπου παλι τα κοριτσια απο την κουζινα δεν θα βγαινουν (αν βγαινουν )? Δεν θα ηταν καλυτερα να φερεις εναν αρχιτεκτονα να σου δωσει συμβουλες για τον χωρο?
Το δωματιο κατω δεν ειναι αυτο που δεν εχει ντουζιερα? Και δευτερο σαλονι κατω να φτιαξεις μπουμπου παλι τα κοριτσια απο την κουζινα δεν θα βγαινουν (αν βγαινουν )? Δεν θα ηταν καλυτερα να φερεις εναν αρχιτεκτονα να σου δωσει συμβουλες για τον χωρο?
καλημερα σε ολους καλη χρονια και απο μενα..............
υ.γ. χρονια πολλα σε ολους τους γιαννηδες.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Την καλησπερα μου στα κοριτσια και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!