TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
σε εχω δει στο fb φανταρο καυτο αγορι123 στ εσσο 2012!!! Ότι καλύτερο έχει βγει σε φαντάρους!!
σε εχω δει στο fb φανταρο καυτο αγορι123 στ εσσο 2012!!! Ότι καλύτερο έχει βγει σε φαντάρους!!
Μοδιστρούλα και εσυ ?????
Παρομοίως !!! Ε89 ενεκα εξ΄αναβολης !!!!
F104 εχει και στο Πολεμικο Μουσείο
;) ;) ;) ;) ;)
ελα ρε σειρα 289 εγω
έκανα λάθος σειρά, 238 Ε είμαι. πήρα τηλέφωνο άλλο διαβιβαστή να μου το πει, και κάτι μούλεγε οτι έκανα λάθος.
μπήκα (με αναβολή)Σεπτέμβριο 95 στρατό.
για να είναι ο ψάρακας lagonisian 123 σειρά, σημαίνει οτι η αρίθμηση ξαναρχίζει κάποια στιγμή.
Πώς λέμε ψαρονέφρι ? εδώ είναι...λαγονέφρι !
καλό αλλά μη θυμώσει ο ψαρούκλας!
κάτι άλλο. υπάρχει κάτι στο σύστημα του σάιτ που ενημερώνει όταν γίνεται κάποια νέα εγγραφή ή παράθεση ή απλώς είσαι ονλάιν και με είδες?
με εντυπωσίασε η ταχύτητα της παρέμβασης.
καλησπερα,
θελω να μοιραστω μαζι σας μια εμπερια μου και να μου πειτε τη γνωμη σας (προτιμω εσυ Αντζελα)
ηρθα πριν λιγες μερες στη βραδυνη βαρδια, μου ανοιγει ο σεκιουριτι και ερχεται η κυρια της υποδοχης και μου λεει καθησε...
εκεινη τη στιγμη βγαινει και ο μπαρμαν στο μπαρ, ενω υπηρχε και καποιος αλλος δεξια μου (στο δεξια καναπε), δεν ξερω αν ηταν πελατης η του μαγαζιου
αφου ξεκινα η κυρια να μου λεει τα προγραμματα και φωναζει τις κοπελες, μου λεει μετα εσεις τι θελετε...
πως να απαντησω με 3 μαντραχαλους γυρω μου σε αποσταση 1 μετρου (σεκιουριτι, μπαρμαν, 3ος τυπος)
καποιος θα ελεγε ..γραψτους στα @@ σου, συμφωνω ειναι μια οπτικη, αλλα μηπως το μαγαζι θα επρεπε να δει λιγο το θεμα της εχεμυθειας?
εννοειται οτι δεν ειπα τιποτα και σηκωθηκα και εφυγα τσαντισμενος...
αδικο δε μπορω να πω οτι εχεις μωρο μου....λυσεις βεβαια υπαρχουν, απο τις πιο απλες... μεχρι τις πιο ακραιες.............
νομίζω οτι μπορείς να ανεβείς στο πάνω σαλόνι και να περιμένεις εκεί.
έκανα λάθος σειρά, 238 Ε είμαι. πήρα τηλέφωνο άλλο διαβιβαστή να μου το πει, και κάτι μούλεγε οτι έκανα λάθος.
μπήκα (με αναβολή)Σεπτέμβριο 95 στρατό.
για να είναι ο ψάρακας lagonisian 123 σειρά, σημαίνει οτι η αρίθμηση ξαναρχίζει κάποια στιγμή.
καλησπερα,
θελω να μοιραστω μαζι σας μια εμπερια μου και να μου πειτε τη γνωμη σας (προτιμω εσυ Αντζελα)
ηρθα πριν λιγες μερες στη βραδυνη βαρδια, μου ανοιγει ο σεκιουριτι και ερχεται η κυρια της υποδοχης και μου λεει καθησε...
εκεινη τη στιγμη βγαινει και ο μπαρμαν στο μπαρ, ενω υπηρχε και καποιος αλλος δεξια μου (στο δεξια καναπε), δεν ξερω αν ηταν πελατης η του μαγαζιου
αφου ξεκινα η κυρια να μου λεει τα προγραμματα και φωναζει τις κοπελες, μου λεει μετα εσεις τι θελετε...
πως να απαντησω με 3 μαντραχαλους γυρω μου σε αποσταση 1 μετρου (σεκιουριτι, μπαρμαν, 3ος τυπος)
καποιος θα ελεγε ..γραψτους στα @@ σου, συμφωνω ειναι μια οπτικη, αλλα μηπως το μαγαζι θα επρεπε να δει λιγο το θεμα της εχεμυθειας?
εννοειται οτι δεν ειπα τιποτα και σηκωθηκα και εφυγα τσαντισμενος...
αν συνδεσεις το εν λογω μαγαζι με τη συγκεκριμενη οδο.. εχεις απολυτο δικιο
δεν νομιζω ομως οτι με τα οσα εχουν κανει συγκρινονται με τα υπολοιπα μαγαζια του εν λογω δρομου...οπου βλεπεις μπουλουκια να μπαινουν..
αλλα τεσπα, αυτο δε με ενδιαφερει και δεν ειναι το θεμα μου..δε γουσταρω οταν μιλαω στο μαγαζι να με ακουν 5-6..να με βλεπουν στα @@ μου, εχω επιγνωση του που παω...
αφού ήδη είσαι μπροστά από τον ανταγωνισμό και υιοθετείς πολλές ευρωπαικές ιδέες γιατί δεν τολμάς να εφαρμόσεις το γερμανικό σύστημα.
καμμία συνάντηση πελατών εντός, κάθε στιγμή μόνο ένας πελάτης στους κοινόχρηστους χώρους.
αυτό βέβαια απαιτεί υπηρεσία αστέρι και σε ώρες πολλής δουλειάς το σύστημα θα τρέχει λίγο πιο αργά αλλά αξίζει να καινοτομήσεις άλλη μια φορά.
επίσης η παρουσίαση της κάθε κοπέλλας μπορεί να γίνεται σε ένα ειδικό δωμάτιο, ας το πούμε "δωμάτιο συστάσεων" ξεχωριστά για κάθε πελάτη.
επίσης κάτι που πρέπει να καθιερωθεί και θα βοηθούσε στην κατεύθυνση αυτή θα ήταν μεγαλύτερη χρήση τηλεφωνικών ραντεβού.
Άσε ρε συναγωνιστή που θα εφαρμόσουμε στην Ελλάδα ό,τι εφαρμόζουν οι ακοινώνητοι προβληματικοί βορειοευρωπαίοι. Όπως έγραψα και παραπάνω απ' τη στιγμή που όλοι πάμε για τον ίδιο λόγο εκεί δεν τίθεται θέμα ντροπής, και θείο σου να συναντήσεις δεν παίζει πρόβλημα. Ας αποκτήσουμε και την αίσθηση της αλληλεγγύης οι φίλοι του αγοραίου έρωτα μεταξύ μας, δεν είναι κακό, δεν αποτελεί ο καθένας μας μια αυτόνομη μονάδα που θέλει να γαμήσει αλλά κομμάτι ενός συνόλου.