despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
τελικα καλυτερα να σαι στρατο παρα εξω
νωντο.. ες......
τελικα καλυτερα να σαι στρατο παρα εξω
γλυκο έφτιαξε η άλλη ομάδα, προφιτερόλ....να σου πω κάτι που μου χει καρφωθεί στο μυαλό τελευταία?? :Sγλυκο τους εφτιαξες??
πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γλυκατζου θα ελεγα.................
γλυκο έφτιαξε η άλλη ομάδα, προφιτερόλ....να σου πω κάτι που μου χει καρφωθεί στο μυαλό τελευταία?? :S
με τη λουσι στο δωμάτιο "συνεργάζεστε" καλα? ;) θα θελα να περάσουμε οι 3 μας μαζί...ειστε κ οι 2 μελαχροινες, με τη λουσι περασα τέλεια κ νομίζω άμα μπεις κ συ θα απογειωθουμε.... τι λες? Παίζει?και δεν το λες??????
με τη λουσι στο δωμάτιο "συνεργάζεστε" καλα? ;) θα θελα να περάσουμε οι 3 μας μαζί...ειστε κ οι 2 μελαχροινες, με τη λουσι περασα τέλεια κ νομίζω άμα μπεις κ συ θα απογειωθουμε.... τι λες? Παίζει?
θα φύγεις για γιορτές?? Αν ειναι να το φιξαριυμε, γιατί μου πε η λου ότι θα ανέβει "πάνω"...ναι εννοειτε οτι παιζει...........θα περασουμε σουπερ............
θα φύγεις για γιορτές?? Αν ειναι να το φιξαριυμε, γιατί μου πε η λου ότι θα ανέβει "πάνω"...
ωραία οπότε ότι γίνει μέχρι 22..νομιζω προλαβαίνουμε ΑΝΕΤΑ!!!Αρκεί να δουλέψετε καποια στιγμη together...εγω φευγω 29 του μηνα και 25 δεκεμβρη δεν θα δουλεψω....η λουση φευγει στις 23 απο τι ξερω.......
Συγνώμη δηλαδής αλλά με μια καλησπέρα θέλεις και να γαμήσεις;
αφου εισαι ανικανος!!!!!!!!!!!!!!!