despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
α σε παρακαλω μαν, εγω πλεον ειμαι παιδι του θεου , θα παω να κλειστω σε μοναστηρι, μακρια απο τον δρομο της αμαρταις και της λαγνειας..
α σε παρακαλω μαν, εγω πλεον ειμαι παιδι του θεου , θα παω να κλειστω σε μοναστηρι, μακρια απο τον δρομο της αμαρταις και της λαγνειας..
άμα τη βρισκεις με καλόγριες κ εκκλησιαστική μουσική μαγκιά σιτ....εγω προτιμώ δέσποινα κ ελαφρολαικα άσματα!!!
άμα τη βρισκεις με καλόγριες κ εκκλησιαστική μουσική μαγκιά σιτ....εγω προτιμώ δέσποινα κ ελαφρολαικα άσματα!!!
να προσέχεις τους καλόγερους εκεί μέσα αρρωστάκια σε παρακαλω μαν, εγω πλεον ειμαι παιδι του θεου , θα παω να κλειστω σε μοναστηρι, μακρια απο τον δρομο της αμαρταις και της λαγνειας..
καλογριες μπλιαχ :-άμα τη βρισκεις με καλόγριες κ εκκλησιαστική μουσική μαγκιά σιτ....εγω προτιμώ δέσποινα κ ελαφρολαικα άσματα!!!
why baby?πολλες δηλωσεις κανεις εσυ και με φοβιζεις....... :- :- :-
καλογριες μπλιαχ :-
υγ ρε μαν ειμαι σε περιοδο περιεργη , ο διας εχει καλυψει τον κρονο στον ζωδιακο μου κυκλο και ειμαι σε μια φαση της ζωης μου που σκεφτομαι πολλα πραγματα και δεν ξερω την θελω..
ενα ξεκωλιασμα στην δεσποινα το θελω παντως
why baby?
να προσέχεις τους καλόγερους εκεί μέσα αρρωστάκι
καρδιοκατακτητης ο ταφταρ... πφφφ.. ενα γερο πορτοφολι εχει και αυτος και μας το παιζει καζανοβαςακουω τον καρδιοκατακτητη κατι ξερει παραπανω απο σενα........ ;) ;) ;) ;)
καλησπερα...... :-*
τι δηλωσεις θες να δηλώσεις για να μη φοβάσαι??αν το θες ξερεις που θα με βρεις...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
επειδη κανεις δηλωσεις τετοιες.........
καρδιοκατακτητης ο ταφταρ... πφφφ.. ενα γερο πορτοφολι εχει και αυτος και μας το παιζει καζανοβας
τι δηλωσεις θες να δηλώσεις για να μη φοβάσαι??
σημερα λογω Κυριακής κάναμε μοσχαράκι κοκκινιστο με ρύζι κ σαλάτα 3 λαχανικών...τι μαγειρεψες σημερα στα αγορια πες μου..........
η δεσποινα ειναι γλυκατζου απο οτι καταλαβασημερα λογω Κυριακής κάναμε μοσχαράκι κοκκινιστο με ρύζι κ σαλάτα 3 λαχανικών...
εσυ εισαι του αλμυρου?η δεσποινα ειναι γλυκατζου απο οτι καταλαβα
αναλογα την διαθεση μου..εσυ εισαι του αλμυρου?
φήμες λένε ότι σου αρέσουν τα ξινάαναλογα την διαθεση μου..
τα lays με ξυδι ειναι ωραια...φήμες λένε ότι σου αρέσουν τα ξινά
σημερα λογω Κυριακής κάναμε μοσχαράκι κοκκινιστο με ρύζι κ σαλάτα 3 λαχανικών...
σημερα λογω Κυριακής κάναμε μοσχαράκι κοκκινιστο με ρύζι κ σαλάτα 3 λαχανικών...
η δεσποινα ειναι γλυκατζου απο οτι καταλαβα