memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μη μπερδευεσαι, δεν ειμαι ο σκυλος του μπαρουοι μοναδικές μπίλιες που νιώθεις είναι όταν στήνεσαι στα 4 και χτυπάνε τα αρχίδια μου στα κωλοβάρδουλά σου![]()
μη μπερδευεσαι, δεν ειμαι ο σκυλος του μπαρουοι μοναδικές μπίλιες που νιώθεις είναι όταν στήνεσαι στα 4 και χτυπάνε τα αρχίδια μου στα κωλοβάρδουλά σου![]()
όχι δίπλα μου είναι μου μαγειρεύει θα έρθεις να φαμε?![]()
μη μπερδευεσαι, δεν ειμαι ο σκυλος του μπαρου![]()
αγόριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αγόριααααααααααααααααααααααααααααααααααα
καλός τον σταμούλη τι κανεις αγάπη καλά είσαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μην στεναχωριέσαι αγάπη μου για μένα εσύ έλα εσύ να σε πάρο εγώ αγκαλιά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,μωράκι μου, μή φωνάζεις.. κάνεις ρυτίδες στο υπέροχο προσωπάκι σου..έλα εδω να σε αγκαλιάσω![]()
![]()
καλός τον σταμούλη τι κανεις αγάπη καλά είσαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μην στεναχωριέσαι αγάπη μου για μένα εσύ έλα εσύ να σε πάρο εγώ αγκαλιά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
εγώ είπα θα σε πάρω αγκαλιά...μη μου το χαλάς γαμώ το καντήλι μου :-*
μου ήρθε απόψε μια τρελή ιδέααα ,έτσι εντελώς ξαφνικά .... να σε γεμίσω φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο στα κοριτσια που εργαζονται??? σε μενα δλδ οχι????
οοοοκ καλο βραδυ >![]()
να προσεχεις με τις πουτανες αγαπη μου :-* :-* :-* :-* και παρε μπουφαν γιατι κανει κρυο εεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πρέπει να προσέχουμε όμως, για να μην καούμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()