memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
η κελλυ ειπε οτι εισαι 22 ποντους, αυτη πιστευω εσενα οχι
η κελλυ ειπε οτι εισαι 22 ποντους, αυτη πιστευω εσενα οχι
ασε δεν προλαβαινω σε λεω να το ξεκουρασω το μουνι μου....και δεν εχω τι να τα κανω τα λεφτα που μου δινει αυτο το μουνακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχιιιι :'( :'( :'(η κελλυ ειπε οτι εισαι 22 ποντους, αυτη πιστευω εσενα [size=25pt]οχι [/size]![]()
ναι σου λεωοχιιιι :'( :'( :'(
καλα εσυ που πας με τραβελια ουτε ο αγιος ιωαννης να σε βαπτησει δεν ξαναποκτας αξιοπρεπειαθα σου'λεγα να αγόραζες αξιοπρέπεια αλλά δεν φτάνουν όσα και να βγάλεις![]()
καλα εσυ που πας με τραβελια ουτε ο αγιος ιωαννης να σε βαπτησει δεν ξαναποκτας αξιοπρεπεια![]()
![]()
Γεια σου κουμπαρουλα.
;) ;) ;) ;) ;)
Μια χαρα κουμπαρουλα ομου.
Ολα καλα΄
;) ;) ;) ;)
καλός τον τι θες με τι κουμπαρα εσύ και με το κουμπάρο τι σε πείραξε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ο Κουμπαρος κ'η κουμπαρα!![]()
πουτανακι του πατερ πηγασιου εισαι ...ακου παπαςσαν πάπας έχω το αλάθητο ρε αγαπούλη![]()
Καλησπερα, γλυκο μου Νεφελακι !!! :-* :-* :-*καλός τον τι θες με τι κουμπαρα εσύ και με το κουμπάρο τι σε πείραξε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
πουτανακι του πατερ πηγασιου εισαι ...ακου παπας![]()
καλησπέρα μωρό μου τι κανεις όλα καλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα, γλυκο μου Νεφελακι !!! :-* :-* :-*
τραβα να τσιμπουκωσεις τον ντεζη και ασε με εμενατο μοναδικό πουτανάκι εδώ μέσα είναι το κελλάκι...σας παρακαλώ, το όνομα ανήκει εξ ολοκλήρου στο κελλάκι και η χάρη στον στάμ, που τον πάει καράβι η κέλλυ!!! τον αγαπούλη!![]()
λιγα με το σταματη γιατι θα γινουμε μπιλιεςτο μοναδικό πουτανάκι εδώ μέσα είναι το κελλάκι...σας παρακαλώ, το όνομα ανήκει εξ ολοκλήρου στο κελλάκι και η χάρη στον στάμ, που τον πάει καράβι η κέλλυ!!! τον αγαπούλη!![]()
τραβα να τσιμπουκωσεις τον ντεζη και ασε με εμενατραβελοφιλε
![]()
λιγα με το σταματη γιατι θα γινουμε μπιλιες![]()
όχι δίπλα μου είναι μου μαγειρεύει θα έρθεις να φαμε?άχου το μωρέ, συγκινήθηκε που του πείραξα το ζουζούνι του... αχχχχχχχχχχχχχ τι γλυκούλης που είσαι..έλα να σου τσιμπήσω τα μαγουλάκια!
αγαπουλιλίνο!
εν τω μεταξύ, η δικιά σου γτ δεν μιλάει τόση ώρα; μάλλον τηνκάποιος
![]()