EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
το απλο με 40 δεν παιζει πια?καποτε δεν ειχε και με 30?η κανω λαθος?
ο "Ηχος Ανοχής" δεν θα ρωτήσει για το πρόγραμμα ??
το απλο με 40 δεν παιζει πια?καποτε δεν ειχε και με 30?η κανω λαθος?
καλησπέρΑ και απο μένα "τον μετανάστη". άντζελα αγαπούλα μου τι κάνεις? είσαι καλά? κουμπάρε όσιε τι κάνεις καισυ? προσεχες την κουμπάρΑ όσο έλειπα? φιλαράκια είστε καλα΄? Γυρισα πρίν 2 εβδομάδες απο το εξωτερικό και τώρα δουλεύω εδω, αλλά με τα σχολεία και τα εργοστάσια έχω πήξει στην δουλεια. Να σκεφτείτε οτι παω σπίτι καθε 2 - 3 μέρες. Συγχαρητήρια για την ανακαίνιση άντζελα είναι πολύ καλό. Πιστεύω να μπορέσω να περάσω μια απο αυτές τις μέρες. και φυσικά αν δείτε ενα πούλμαν διπλοπαρκαρισμένο στην αχαρνών κοντα στο μαγαζί, μην βρίζετε και φωνάζετε. είναι το δικό μου και έχω παει να επισκευθω την άντζελα. οκ/
Αντζελα μουλειψες πραγματικά και το εννοώ. σε σκεφτόμουνα συνέχεια. Θα τα πούμε λίαν συντόμως απο κοντα.
Πολλά φιλάκια μωράκι μου γλυκό
Χαιρετίσματα πάιδες
Καλησπεριζω ολους τους συναδερφους μπουρδελιαρηδες.Ανοιγω αυτο το θεμα για να γραψεται ολοι τις εντυπωσεις σας απο το καινουργιο στουντιο του φυλης 104 ειται επειδη πηγαται ειται απο τις πρωτες φωτογραφιες πως σας φενεται και τι σας αρεσει περισσοτερο.
Άντζελα να σε ρωτήσω κάτι γιατί ανησύχησα, το αν θα παίρνεις 50 ευρώ στο απλό προσωπικά δε με νοιάζει, αυτό που με νοιάζει είναι αν θα συνεχίσεις να κάνεις & φουλ πρόγραμμα! Δεν πιστεύω να εννοείς ότι θα κάνεις μόνο απλό πρόγραμμα των 50 & θα σταματήσεις το φουλ;;; Μία φορά όλη κι όλη σ' έχω επισκεφτεί & δεν ήμουν στην καλύτερή μου φάση & σχεδιάζω να έρθω την Παρασκευή ετοιμοπόλεμος, μη μου πει η τσατσά στο σαλόνι "Άντζελα μόνο απλό πρόγραμμα 50 ευρώ" & ξενερώσω τελείως!!!
πολυ καλη ανακαινηση!
Αντζελα , μπορει καποιος να ερθει και να εχετε προγραμμα να κατσει εκει 2-3 ωρες με καποια κοπελα στο δωματιο?
>
ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΜΜΜ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΕΝΝΟΥΣΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΔΙΑ ????
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΦΙΛΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι εστι τζενη ? με επιασα αδιαβαστο τι θεση παιζει? να υποθεσω φουλ επιθεση η στην κοντρα κατενατσιο για βοηθατε συναγωνιστεςφοβερη για ακομη μια φορα η τζεναρα....
αντζελα σου εχω στειλει ενα πμ και περιμενω απαντηση...
ενω τα παπουτσια και ενα μερος των δονητων και των αξεσουαρ θα ειναι στο μαγαζι το σαββατο
η Σοφια παιδια ειναι κουκλακι !
Αντζελλα , για μια ωρα τι θα χρειαστω ?
τα 30 ευρω για μερικες κοπελες ισχυουν?η ολες ξεκινανε απο 40 ευρω?(εκτος απο εσενα φυσικα κουκλαρα!)