Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντζελα καλημερα καποια φαση ειχες αναφερει για τηλ να κλεισει κανεις ραντεβου more informations babe γιατι ανεβενω απο χανια να σε ξαναεπισκεφτω  :helpplea:

Επισκέπτης
αντζελα καλημερα καποια φαση ειχες αναφερει για τηλ να κλεισει κανεις ραντεβου more informations babe γιατι ανεβενω απο χανια να σε ξαναεπισκεφτω  :helpplea:
καθε μερα 12:00 με 14:00 μπορειτε να μιλησετε μαζι μου για οτιδηποτε σας ενδιαφερει 6939077710  Φιλια Αντζελα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
"Αυτόν τον χιαστί σταυρό τον βλέπετε ? Για να μην τον εγκαινιάσετε εσείς, τελειώστε άμεσα..."  :2funny:

εκτος και αν δεις κανενα απο τους μαστορες να ειναι μερακλης οποτε πες του οτι οσο πιο γρηγορα τελειωσει τοσο πιο γρηγορα θα το τεσταρει να δει αν αντεχει!!! : :s&m_2: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

l want sex

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Άντζελα...Είμαι πρωτάρης και θέλω να 3έρω αν θέλεις να σε επισκευτώ...Περιμένω απάντηση...φιλάκια... :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημέρα στην κουκλάρα την Άντζελα!

καλησπερα μωρακια ;) :-*

καλημέρα όμορφη. πολύ πρωινή δεν είσαι σήμερα;

γειασου μαναρακι μου ;)
τωρα πια καθε μερα ειμαι πρωινη πρωινη :cheesy: :cheesy:

Θα σου πω ένα μυστικό για να τελειώσουν οι μάστοροι γρήγορα και να μην υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις
Θα τους πιάσεις και θα τους πεις.
"Αυτόν τον χιαστί σταυρό τον βλέπετε ? Για να μην τον εγκαινιάσετε εσείς, τελειώστε άμεσα..."  :2funny:

:2funny:
λες να πιασει κουκλί? πριν καμια ωρα τους αφησα στο μαγαζι γυρω στους 15 δονητες ολων των μεγεθων, ζωνες strapon, μαστιγια, βεργες κτλ μαλλον θα το πηραν το μυνημα γιατι μετρησα 17 ατομα να δουλευουν :cheesy:

μπορεις να με παρεις μαναρι στο τηλ που εχω σαν υπογραφη στο προφιλ μου ;)
αν δεν το σηκωνω γιατι ειμαι αρκετα πολυασχολη αυτες τις μερες ξαναπαρε με ;)
εγω θα δουλευω την τριτη και το σαββατο τα απογευματα ;)

καθε μερα 12:00 με 14:00 μπορειτε να μιλησετε μαζι μου για οτιδηποτε σας ενδιαφερει 6939077710  Φιλια Αντζελα.

;) ;)
thank u baby :-*

εκτος και αν δεις κανενα απο τους μαστορες να ειναι μερακλης οποτε πες του οτι οσο πιο γρηγορα τελειωσει τοσο πιο γρηγορα θα το τεσταρει να δει αν αντεχει!!! : :s&m_2: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

χμμμμμμμμμμμμμμ
δεν το ξερω ακομα αυτο
ενα παιδι μονο υπαρχει αλλα ειναι gay και συγουρα οι προτιμησεις του ειναι προς το real thing ;)

Καλησπέρα Άντζελα...Είμαι πρωτάρης και θέλω να 3έρω αν θέλεις να σε επισκευτώ...Περιμένω απάντηση...φιλάκια... :-*

καλησπερα ματια μου, φυσικα και θελω και εγω αλλα και ολες οι κοπέλες, εχουμε αλωστε την αναλογη εμπειρια για να σε κανουμε να περασεις ομορφα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
λες να πιασει κουκλί? πριν καμια ωρα τους αφησα στο μαγαζι γυρω στους 15 δονητες ολων των μεγεθων, ζωνες strapon, μαστιγια, βεργες κτλ μαλλον θα το πηραν το μυνημα γιατι μετρησα 17 ατομα να δουλευουν :cheesy:

Να δούμε πόσους δονητές θα βρεις όταν επιστρέψεις στο μαγαζί...  :2funny: :rockon:

l want sex

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαναράκι μου εγώ θέλω εσένα συγκεκριμένα με στύλ γραμματέα...μπορώ να σε έχω...?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να δούμε πόσους δονητές θα βρεις όταν επιστρέψεις στο μαγαζί...  :2funny: :rockon:

:2funny:
κλειδωμενους βρε τους εχω ;)
εκτος και αν σπασουν τη πορτα :- :sunglasses:

Μαναράκι μου εγώ θέλω εσένα συγκεκριμένα με στύλ γραμματέα...μπορώ να σε έχω...?

μπορεις μαναρι μου
το ντυσιμο της γραμματεας απλα που ειδες στις φωτος μου ειναι πολυ δυσκολο λογω χρονου να το εχω εν ωρας δουλειας :-
μονο αν εισαι τυχερος και οταν ερθεις ματια μου δεν υπαρχει αλλος κοσμος ;)

l want sex

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και για πες μαναρι μου πια απο τις κοπελεσ του μαγαζιου πιστευεις οτι ειναι πιο εμπειρη για μενα?? :-*

l want sex

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
α μαναρακι μου ...στις κανουργιες φωτογραφιες η κοπελες 8α δειχνουν προσωπο???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χμμμμμμμμμμμμμμ
δεν το ξερω ακομα αυτο
ενα παιδι μονο υπαρχει αλλα ειναι gay και συγουρα οι προτιμησεις του ειναι προς το real thing ;)

καλησπερα ματια μου, φυσικα και θελω και εγω αλλα και ολες οι κοπέλες, εχουμε αλωστε την αναλογη εμπειρια για να σε κανουμε να περασεις ομορφα ;)

Mπου-Μπου, γκέυ και μάστορας γίνεται; Χάλασε ο κόσμος μου φαίνεται!! :headbang: :headbang:

και ένα τραγουδάκι για εσένα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
α μαναρακι μου ...στις κανουργιες φωτογραφιες η κοπελες 8α δειχνουν προσωπο???

καλημερα ;)
δεν το ξερω μωρο, δεν νομιζω κιολας ;)

Mπου-Μπου, γκέυ και μάστορας γίνεται; Χάλασε ο κόσμος μου φαίνεται!! :headbang: :headbang:

χμμμμμμμμ........δεν ειναι ακριβος μαστορας αλλα διακοσμητης ;)
συνηθος σε τετοιου ειδους καλλιτεχνικα επαγγελματα οι gay εχουν λιγο καλυτερο ματι και φαντατσια μιας και δινουν πολυ βαση στις λεπτομεριες ;)

και για πες μαναρι μου πια απο τις κοπελεσ του μαγαζιου πιστευεις οτι ειναι πιο εμπειρη για μενα?? :-*

ολες οι κοπέλες μωρο αλλα συγουρα περισσοτερο η Ευα ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλημέρα Μπου-Μπου!!

Ολα έτοιμα για άυριο;;;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα Μπου-Μπου!!

Ολα έτοιμα για άυριο;;;

καλημερα κουκλί
Θα καθυστερησουμε για 1 μερα και θα ανοιξουμε τελικα Τριτη :'(
καποια επιπλα χθες δεν μπορεσαν να ανεβουν στον 1ο οροφο και θα πρεπει να ερθει γερανος τη Δευτερα, ενω καποια μικρα μερεμετια εχουν μηνει γυρω γυρω
ουσιαστικα ετοιμοι ειμαστε, πατωματα,υδραυλικα,ηλεκτρικα ολα ειναι στη θεση τους, αλλα καλυτερα να ανοιξουμε οταν θα ειμαστε 100% για να το δειτε και οπως πρεπει να το δειτε ;)
Αποψε θα σας βαλω και μερικες φωτογραφιες του νεου χωρου ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
καλημερα κουκλί
Θα καθυστερησουμε για 1 μερα και θα ανοιξουμε τελικα Τριτη :'(
καποια επιπλα χθες δεν μπορεσαν να ανεβουν στον 1ο οροφο και θα πρεπει να ερθει γερανος τη Δευτερα, ενω καποια μικρα μερεμετια εχουν μηνει γυρω γυρω
ουσιαστικα ετοιμοι ειμαστε, πατωματα,υδραυλικα,ηλεκτρικα ολα ειναι στη θεση τους, αλλα καλυτερα να ανοιξουμε οταν θα ειμαστε 100% για να το δειτε και οπως πρεπει να το δειτε ;)
Αποψε θα σας βαλω και μερικες φωτογραφιες του νεου χωρου ;)

Καλημέρα και καλό ξεκίνημα από Τρίτη. Τα υδραυλικά πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργούν!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα και καλό ξεκίνημα από Τρίτη. Τα υδραυλικά πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργούν!!!

Ευχαριστουμε ;)
οντως κουκλί μου, υδραυλικα και ηλεκτρικα ειναι το Α και το Ω σε ενα μαγαζι, και τα 2 ηταν σε κακη κατασταση και χρειαστηκε να ξαναγινουν πολλες εγκαταστασεις, να περασουν ξανα σωληνες, γραμμες κτλ :-

Καλημερα μαναρι...

γειασου μωρο ;)

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αντζελα το προγραμα ισχυει για την τριτη?????????? :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπερα αντζελα το προγραμα ισχυει για την τριτη?????????? :think:

καλημερα
μωρο δεν ξερω ακομη συγουρα για αυριο γιατι η βροχη χθες μας φρεναρε τις δουλειες που ηταν να γινουν εξω απ το μαγαζι (εξωτερικο βαψιμο,νεες πλακες πεζοδρομιου, εξωτερικο βαψιμο,γλαστρες κτλ)  :-
θα παω σε λιγο απ το μαγαζι να δω τι γινετε και αναλογα θα πραξουμε, αν δεν ειμαστε ετοιμοι αναγκαστικα θα παμε για Τεταρτη :-
θα σας πω το βραδυ ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τελικά Μπου-Μπου, θρίλερ έχει καταντήσει :o! Ευχομαι αυτή η γκαντεμιά να σας γυρίσει σε καλό και να έχετε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!  :dancing: Ορίστε και ένα τραγουδάκι φρέσκο-φρέσκο απο τους τρισμέγιστους House of Lords

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom