despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ισα ίσα το στούντιο oriental βρήκε την πλήρη έκφραση του με μια τουρκάλα ιερόδουλο !
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ισα ίσα το στούντιο oriental βρήκε την πλήρη έκφραση του με μια τουρκάλα ιερόδουλο !
καλησπέρα σε όλους
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα κουκλιτσα
Καλησπερα στα αγορια μας :-*
tourkala ierodouli ;
ayth tha sou parei th thesh despoinaki
me tha doume ti tha les ;;
mh to lete poly
kai sas paroyn xampari oi xrysayghtes
xaxa
εγω δε σ'εβρισα :'(καμια ΔΕΝ ΔΕΝ μπορει να μου παρει εμενα την θεση ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο για τους χρυσαυγητες να πανε στο διαολο οι μαλακες...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα έρθει κανένας χρυσαυγίτης για να του κάνεις αυταρχικό φώναξε κι εμένα να βαράω...καμια ΔΕΝ ΔΕΝ μπορει να μου παρει εμενα την θεση ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο για τους χρυσαυγητες να πανε στο διαολο οι μαλακες...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δέσποινα μωρό μου γλυκό τι κανεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Άμα έρθει κανένας χρυσαυγίτης για να του κάνεις αυταρχικό φώναξε κι εμένα να βαράω...![]()
εγω δε σ'εβρισα :'(
για αυτο δεν σε παω ισως...........ακου εκει χρυση αυγην ουσττττττττττττττ........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kapoia kineza-taivan pou upirxe palia sto magazi pou vrisketai??
pouthena allou paizei??1. και η Ταϊβάν Κίνα (ένα κομμάτι της Κίνας που δεν έγινε κομμουνιστικό) είναι.
2. στη πατρίδα της.
pouthena allou paizei??
1. και η Ταϊβάν Κίνα (ένα κομμάτι της Κίνας που δεν έγινε κομμουνιστικό) είναι.
2. στη πατρίδα της.
κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()