despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
η κελλυ εχει ερθει γραμματεας στη νωντοσια ο φακελος σταμ εχει μεσα τοσες πληροφοριες που δεν τις ξερεις ουτε συ ο ιδιος για σεναη μονη εγκυρη πηγη που μπορουσες να χες ειναι η κελλυ η οποια εχει αξαφανιστει απο τον απριλη ;)
ρε μουνια φακελομενο με εχετεη κελλυ εχει ερθει γραμματεας στη νωντοσια ο φακελος σταμ εχει μεσα τοσες πληροφοριες που δεν τις ξερεις ουτε συ ο ιδιος για σενα
η μονη εγκυρη πηγη που μπορουσες να χες ειναι η κελλυ η οποια εχει αξαφανιστει απο τον απριλη ;)
ρε μουνια φακελομενο με εχετε
εγω ομως ξερω περισσοτερα για σενα και ας μην σε εχω δει και στον υπνο μου... το νου σου δεσποινα ;)Kai?????
Asto stamouli ksero polla gia sena kai as min se gnorizo.........
που νομιζεις οτι εμαθε τοσα πολλα για σενα η δεσποινα? εχει γινει νωντοτυπισσα και εχει προσβαση στο φακελο σουρε μουνια φακελομενο με εχετε
mou aresoun i psili antres :-* :-* :-* :-*
ρε μουνια φακελομενο με εχετε
Kai?????
Asto stamouli ksero polla gia sena kai as min se gnorizo.........
που νομιζεις οτι εμαθε τοσα πολλα για σενα η δεσποινα? εχει γινει νωντοτυπισσα και εχει προσβαση στο φακελο σου
θα σε παμε μαρουλι λεμε
τι θες να σου πω και σενα μωρε? αστο λεμε... οποιος καταλαβαινει απο αυτα ας με ρωτησει με πμ...θα πεις βαρος?
γτ δεν λες?
ντρεπεσαι?
Για μενα ομως δεν ξερεις τιποτα, οποτε να προσεχεις ολους τους πελατες που μπαινουν στο μαγαζι!!
Μωρή άπλυτη κάρια, σταμάτα να μας πρήζεις τα ούμπαλα με τη σκαταποθήκη το Νώντα και άντε να γλείψεις καμιά πάκικη ψωλή μπας και βγάλεις το μεροκάματο.
Esy exeis faei porta edo........ti thes kai grafeis sto thread mas??????????
Na pas se allo na les tis malakies sou ade.......................
Kai oute thelo na matho....................
Θα στειλω τον Ολιβερ να σε παει μαρουλι!!
Na ton steileis na mou faei to m.......................