ΠΑΜΕΛΑ69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
Boro ka moni mou na ta vgalo pera..............
den exi anagki esi
Boro ka moni mou na ta vgalo pera..............
mou elipses mvraki moy :-*
h marina poy ine :S
αλλη δουλεια δεν ειχα να προστατευω εσεναBoro ka moni mou na ta vgalo pera..............
αφου ειναι κοτα ο σταμδεν νομιζω
πιστευω χρειαζεσαι τον σταμ στο πλευρο σου
αλλη δουλεια δεν ειχα να προστατευω εσενα
αλλη δουλεια δεν ειχα να προστατευω εσενα
μεμακι, εχω τα νευρα μου ...δεν θελω να σε ξεφτυλισω.. ειναι και ο πιεξ μεσα.. το νου σου ;)αφου ειναι κοτα ο σταμ
edo pezi me ta agoraki moy
μεμακι, εχω τα νευρα μου ...δεν θελω να σε ξεφτυλισω.. ειναι και ο πιεξ μεσα.. το νου σου ;)
μεμακι, εχω τα νευρα μου ...δεν θελω να σε ξεφτυλισω.. ειναι και ο πιεξ μεσα.. το νου σου ;)
εχεις τα νευρα σου επειδη δε βγαζεις λεφτα απο το στοιχημα? πας καλα ρε νουμεριδη?μεμακι, εχω τα νευρα μου ...δεν θελω να σε ξεφτυλισω.. ειναι και ο πιεξ μεσα.. το νου σου ;)
ρε βγαζω... αλλα με την γκαντεμια εχω νευρα..εχεις τα νευρα σου επειδη δε βγαζεις λεφτα απο το στοιχημα? πας καλα ρε νουμεριδη?
γινε νωντοτυπος να σου πανε ολα καλα
μωρο δεν κοιμασε
ρε βγαζω... αλλα με την γκαντεμια εχω νευρα..
της προαλες επειδη εχω εναν προσωπικο κομωτη ειχα να τον δω 4 μηνες.. δε βαριεσαι λεω κουρευομαι αλλου
γενικα ημουν σταθερος πελατης του παντα... και ειναι κομπλεξικος οταν χανει πελατες
μα ειναι δυνατον τωρα μολις βγαινω απο το κομμωτηριο, αυτος φαντι σπαθι μπροστα μου? ρε 4 μηνες λεμε
τοσο δυνατη ειναι η νωντοκαταρα ποια? αμα ποια
ρε βγαζω... αλλα με την γκαντεμια εχω νευρα..
της προαλες επειδη εχω εναν προσωπικο κομωτη ειχα να τον δω 4 μηνες.. δε βαριεσαι λεω κουρευομαι αλλου
γενικα ημουν σταθερος πελατης του παντα... και ειναι κομπλεξικος οταν χανει πελατες
μα ειναι δυνατον τωρα μολις βγαινω απο το κομμωτηριο, αυτος φαντι σπαθι μπροστα μου? ρε 4 μηνες λεμε
τοσο δυνατη ειναι η νωντοκαταρα ποια? αμα ποια
Krive logia........
οχι ειναι ακριβος...στον τρυφωνα σαμαρα πας?γιαυτο τον ειχες αβαταρ?
δεν εχεις δει ακομη τιποτατοσο δυνατη ειναι η νωντοκαταρα ποια? αμα ποια