memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτι να κλασει ο νωντας μπροστα στον κοσμα
τι ειπες ρε μουνι ε θα σε γαμησω
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτι να κλασει ο νωντας μπροστα στον κοσμα
για φερε το δικο σου να δουμεειναι ο σκυλος σου....και γκαιη και αγαπουλης
σιγα μη φερω τον σκυλαρο μου να πηδηξει το καχεκτικο σου ρε ο δικος μου εχει πεντιγκρεε, δε χαραμιζει το σπερμα τουγια φερε το δικο σου να δουμε
εσυ με κανενα κανισακι θα κτκλοφορεις μωρη λινατσα
πεντε γκρι πουτσες στο κωλο του εχεισιγα μη φερω τον σκυλαρο μου να πηδηξει το καχεκτικο σου ρε ο δικος μου εχει πεντιγκρεε, δε χαραμιζει το σπερμα του
οι εξωγηινοι δεν εχουν πουτσα ρε ρε μπαρε ρε μπαρεπεντε γκρι πουτσες στο κωλο του εχει
για να το λες εσυ κατι θα ξερεις που εχεις δοκιμασει τα πανταοι εξωγηινοι δεν εχουν πουτσα ρε ρε μπαρε ρε μπαρε
τα παντα δεν ειναι κατι ασπρομαυρα αρκουδακια που ζουν στην ιαπωνια και κανουν ζουζουνιες?για να το λες εσυ κατι θα ξερεις που εχεις δοκιμασει τα παντα
οσα ξερεις εσυ δε τα ξερει ο κοσμος ολος :-*τα παντα δεν ειναι κατι ασπρομαυρα αρκουδακια που ζουν στην ιαπωνια και κανουν ζουζουνιες?
ολος ο κοσμος ειναι δημιουργημα του θεου νωντα, λογικο να τα ξερουν ολα οι νωντοτυποι μανοσα ξερεις εσυ δε τα ξερει ο κοσμος ολος :-*
Λίγα τα ψωμιά σας μια νέα θρησκεία γεννιέται με τον προφήτη Κοσμά μπροστάρηιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τι ειπες ρε μουνι ε θα σε γαμησω
δεν ειστε τιποτε αλλο απο μια χουφτα νωντομαρτυρες του ιακοσμα οι αμις του νωντοσυμπαντος....μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μαςΛίγα τα ψωμιά σας μια νέα θρησκεία γεννιέται με τον προφήτη Κοσμά μπροστάρη
Καλησπέρα στα κορίτσια του 104 και στους φίλους
(ξεχωριστή καλησπέρα στο φίλο Τaftaar)
καλησπερα και απο εμας κουκλε μου ;) ;)
ηταν μια υπεροχη βραδια σημερα
Kalispera se olous...........
Dhen ksero posa moxito exo pei..alla perasa teleia simera...........
Κοσμα....μαθαινω είσαι μεγάλος γκομενιάρης.... ;)
(δεν μπορω να σου πω απο που)
Καλησπέρα στα κορίτσια του 104 και στους φίλους
(ξεχωριστή καλησπέρα στο φίλο Τaftaar)
γεια σου βουτυρακι j
Καλημέρα! Τι κάνεις όμορφη;
Eimai mia xara eixame mia omorfi vardia me tin antzela kai tora edo ergazomai.......
Esy?????
[/q γεια σ δεσποινακι τι κανεις αυριο λεω περασω καμια βολτουλα θελω
πολυ να σε δω κ απο κοντα...