ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-*
Θα παιρνω πρωτα τηλεφωνο. ΟΚ ???:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κάθε εβδομάδα 5 βάρδιες τα παίρνουμε εμείς η κοπέλες την τσατσα ασπουμε κθες απόγευμα ήτανε η δέσποινα τσατσα
Δηλαδή μου είστε πολυθεσίτισες με λίγα λόγια !
έλα ποτε θα είναι αυτή ημερα ,,,,,,,,,,,,,,,γιατί έχω πολύ καιρό να σε δω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*Θα παιρνω πρωτα τηλεφωνο. ΟΚ ???
Μπραβο, μπραβο !!!Tsa irta ke ego....
Δουλειες βλεπεις !!! ;)έλα ποτε θα είναι αυτή ημερα ,,,,,,,,,,,,,,,γιατί έχω πολύ καιρό να σε δω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ε θα βρείς μια μέρα για μένα να σε δω,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;) ;) ;)Δουλειες βλεπεις !!! ;)
Σιγουρα !!! :-* :-* :-*ε θα βρείς μια μέρα για μένα να σε δω,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;) ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σιγουρα !!! :-* :-* :-*
Tsa irta ke ego....
Και αυτα !!! :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλώς την καί άς άργησε !
Καλημερα στα μωρα!!!!!!!!!!!!!Den argisa apla duleva........
Καλημερα στα μωρα!!!!!!!!!!!!!
Αλεξ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα και σε σένα μωρό μου,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα στα μωρα!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα στα μωρα!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα μωρακι! :-*Καλημερα σε ολους! :-* :-* :-*