ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα γλυκό μου αγόρι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ωπ καλως την !!!
Καλημερα κουκλιτσα !!!
καλημέρα γλυκό μου αγόρι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ωπ καλως την !!!
Καλημερα κουκλιτσα !!!
Τι κανει το κοριτσι μας ???καλημέρα γλυκό μου αγόρι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τίποτα μωρό μου εδώ στο μαγαζί,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Τι κανει το κοριτσι μας ???
Moromu gliko pos ta pernas
Kαλημερα κυριε DON !!! ;)
Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Καλα ειναι και εγω στην δουλεια ειμαι !!! :-* :-* :-*τίποτα μωρό μου εδώ στο μαγαζί,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
καλά είμαι εσύ όλα καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Good morning sweety Nefo !! how are you ?
Καλα ειναι και εγω στην δουλεια ειμαι !!! :-* :-* :-*
καλά είμαι εσύ όλα καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συμφωνω !!!Καλά τα λές Λέοντα γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα είναι πολύ πολύ μεγάλη υπόθεση να λές κάθε μέρα ότι είμαι στην δουλειά μου !!
Ωπα και προαγωγη !!!αγόρια μου είμαι στην δουλειά γιατί είμαι η πιο όμορφη τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
γιατί μωρό μου δεν το ήξερες και εμείς κοπέλες κάνουμε την τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ωπα και προαγωγη !!!
Αααα στα ρεπο της ???γιατί μωρό μου δεν το ήξερες και εμείς κοπέλες κάνουμε την τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
κάθε εβδομάδα 5 βάρδιες τα παίρνουμε εμείς η κοπέλες την τσατσα ασπουμε κθες απόγευμα ήτανε η δέσποινα τσατσαΑααα στα ρεπο της ???
Ενταξει τοτε !!!
Και αν θελω εσενα στο δωματιο, μενει αλλη ???κάθε εβδομάδα 5 βάρδιες τα παίρνουμε εμείς η κοπέλες την τσατσα ασπουμε κθες απόγευμα ήτανε η δέσποινα τσατσα
δεν γίνετε μωρό μου εμενα τι στιγμή που θα είμαι στην υποδοχή δεν μπαίνω στο δωμάτιο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Και αν θελω εσενα στο δωματιο, μενει αλλη ???
:-* :-* :-* :-* :-*δεν γίνετε μωρό μου εμενα τι στιγμή που θα είμαι στην υποδοχή δεν μπαίνω στο δωμάτιο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,