Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
η ευα ποτε ξαναειναι πρωι;
την Κυριακη το πρωι ;)
πολλα φιλακια
η ευα ποτε ξαναειναι πρωι;
Αντζελα απο περιεργια μια ιεροδουλος σε στουντιο δουλευοντας 2-3 φορες την βδομαδα ποσα περιπου βγαζει???περιπου...
Αντζελα η λιζα απο που ειναι??ειναι καλη στην ποδολαγνεια?σαν αφεντρα λεει τιποτα?
Ούτε Νάνσυ έχεις πάει;;
Α μα τότε έχεις τεχνική ποινή φίλε μου...
λυπάμαι αλλα πρέπει... :S
θελουμε επιγοντος φωτοσ ρουσλανας
αντζελα μου θα ηθελα να σε δω σε φωτο εντελωσ γυμνη στα 4 να φαινεται κωλοτρυπιδα κ οι τελειεσ πατουσεσ σου μαζι.....σε παρακαλω μωρο μου...
κριμα που δεν ειναι γνησιο jack russell να τα ξευγαρωναμε...8α καναν sex τα σκυλια εξω κ εμεις μεσα....
Άντζελα, μια ερώτηση. Σε αυτά τα φετιχιστικά που θα έχει το νέο στούντιο μπορεί ο πελάτης να τα χρησιμοποιεί , αλλά σε ενεργητικό ρόλο ? Να δέσει π.χ. ο πελάτης την κοπέλα και να την αρχίσει στα δικά του
Καλημερα Αντζελα :-* :-*Καλημερα ;) :-*
δεν εχει προβλημα ο μικρος μου ματια μου, πηγαινει και με γνησια
εδω κυνηγαει τη boxerινα μου
Aνζελα καλημερα πρωτη φορα μιλαω μαζι σου σου αρεσει να σου φιλουν τα ποδια και γενικως τη αλλο κανεις αν θελεις λες φιλια καλημερα.
Καλημερα Αντζελα :-* :-*
Μονο την κυνηγαει δεν την καταφερε να κολησουν και να τα παιρνης ματι
Μονο με ενα αμα την αφησεις μερικες ωρες σε καποιο παρκο ολοκληρο κοπαδι μαζευεταικαλημερα Γιωργο ;)
οχι ευτηχος δεν του καθετε αυτη, ειναι ερωτευμενη με ενα χασκι της γειτονιας
πολλα φιλακια
Αντζελα απο περιεργια μια ιεροδουλος σε στουντιο δουλευοντας 2-3 φορες την βδομαδα ποσα περιπου βγαζει???περιπου...
Θα εχει αλλο στο νου του ισως για καποια κοπελα να την προωθησητης εφορίας είσαι;