ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νομιζω αλεχ οτι αυτος μπηκε στο θρεντ του μαγαζιου και γραφει οχι εμεις στο δικο του
σωστο αλλα τι εχει να κανει?
νομιζω αλεχ οτι αυτος μπηκε στο θρεντ του μαγαζιου και γραφει οχι εμεις στο δικο του
Den boris na ta balis esi me tin star..............prepi na fas polla psomia akoma....................
ρε μαστορα ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?τι καθεσαι κ τους ανεχεσαι?προστασια αλβανους δεν εχετε στο μαγαζι?βρες ιπ απο τον αντισθενη κ στειλτους να τους λιωσουν
απλα βρες αλλου να σκοτωσεις την πικροχωλη ωρα σουσωστο αλλα τι εχει να κανει?
Den boris na ta balis esi me tin star..............prepi na fas polla psomia akoma....................
καρβελια
Μηπως ξερεις τιποτα για proxy server ;)
απλα βρες αλλου να σκοτωσεις την πικροχωλη ωρα σου
Oneireutai o kakomoiros oti bori na su tin leei opos theli.......alla dhen gnorizei mallon.............
α. δεν λεω πικροχολα
β. το θρεντ 'σου' δεν ειναι μαγαζι σου. κατι εχεις μπερδεψει μου φαινεται. θα συνεχισω.
το ξερω μωρο μου...ειδε φως και μπηκεEhis dikio
α. δεν λεω πικροχολα
β. το θρεντ 'σου' δεν ειναι μαγαζι σου. κατι εχεις μπερδεψει μου φαινεται. θα συνεχισω.
το ξερω μωρο μου...ειδε φως και μπηκε
προφανως δε γνωριζω. να μαθω? να ξερω αν ειναι να το βουλωνω μη παθω και κανα κακο στα καλα καθουμενα.
1..les koulaaaaaaaaa
2 vevea einai diko tis......afou eisai............. sinexise..........
Einai to magazi mas to thread mas..............studio oriental mono emis imaste to kaliteri tis athinas...........
Exeu faji polla karbelia lemeeeeeeeee ti dhen katalabeneis???????????
σας ξεφτυλισαν τα κοριτσια του 104 αγαπουληδες
σας ξεφτυλισαν τα κοριτσια του 104 αγαπουληδες