ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νομιζω αλεχ οτι αυτος μπηκε στο θρεντ του μαγαζιου και γραφει οχι εμεις στο δικο του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστο αλλα τι εχει να κανει?
νομιζω αλεχ οτι αυτος μπηκε στο θρεντ του μαγαζιου και γραφει οχι εμεις στο δικο του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Den boris na ta balis esi me tin star..............prepi na fas polla psomia akoma....................![]()
ρε μαστορα ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?τι καθεσαι κ τους ανεχεσαι?προστασια αλβανους δεν εχετε στο μαγαζι?βρες ιπ απο τον αντισθενη κ στειλτους να τους λιωσουν
απλα βρες αλλου να σκοτωσεις την πικροχωλη ωρα σουσωστο αλλα τι εχει να κανει?![]()
Den boris na ta balis esi me tin star..............prepi na fas polla psomia akoma....................![]()
καρβελια![]()
![]()
![]()
![]()
απλα βρες αλλου να σκοτωσεις την πικροχωλη ωρα σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oneireutai o kakomoiros oti bori na su tin leei opos theli.......alla dhen gnorizei mallon.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α. δεν λεω πικροχολα
β. το θρεντ 'σου' δεν ειναι μαγαζι σου. κατι εχεις μπερδεψει μου φαινεται. θα συνεχισω.
το ξερω μωρο μου...ειδε φως και μπηκεEhis dikio![]()
α. δεν λεω πικροχολα
β. το θρεντ 'σου' δεν ειναι μαγαζι σου. κατι εχεις μπερδεψει μου φαινεται. θα συνεχισω.
το ξερω μωρο μου...ειδε φως και μπηκε![]()
![]()
![]()
![]()
προφανως δε γνωριζω. να μαθω? να ξερω αν ειναι να το βουλωνω μη παθω και κανα κακο στα καλα καθουμενα.
1..les koulaaaaaaaaa
2 vevea einai diko tis......afou eisai............. sinexise..........
Einai to magazi mas to thread mas..............studio oriental mono emis imaste to kaliteri tis athinas...........
Exeu faji polla karbelia lemeeeeeeeee ti dhen katalabeneis???????????![]()
σας ξεφτυλισαν τα κοριτσια του 104 αγαπουληδες
σας ξεφτυλισαν τα κοριτσια του 104 αγαπουληδες