stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ρε μαν απο ποτε εισαι εκπροσωπος μου και απαντας εκ μερους μου?αφου ειναι φετιχιστης το παιδι προτιμαει να τον πατανε
ρε μαν απο ποτε εισαι εκπροσωπος μου και απαντας εκ μερους μου?αφου ειναι φετιχιστης το παιδι προτιμαει να τον πατανε
ναι αλλα τα πολλα τα εχεις χασει......εισαι μια χαρα....και εσυ εχεις αλλο σωμα απο την δεσποινα ;) ;) ;) ;) ;)
δε πειραζει εσυ μου εισαι αδιαφορη.
δε πειραζει εσυ μου εισαι αδιαφορη.
Ne giati skaji gia sena.......dhen tin pjani o ipnos..............e alex???
σιγα ρε ποτ θες και εκπροσωπορε μαν απο ποτε εισαι εκπροσωπος μου και απαντας εκ μερους μου?
Ne giati skaji gia sena.......dhen tin pjani o ipnos..............e alex???
μπραβο της για την προσπαθεια. λεω και τα καλα, να μη λες
χτυπατε ρε... δε νοιωθω εγω... εγω θελω σιδερα να αισθανθω πονο.. γιατι αν περιμενω απ της μπουνιες και της κλωτσιες σας...σιγα ρε ποτ θες και εκπροσωπο
μηπως σου τραβανε και κανα κλωτσιδι να γουσταρεις
Den eho anangi esena ke ute tin gnomisu......eho tus antropusmu esi ise i pempti roda sto karoti
παρε εδω ατομο που θελει και ταμπλετ... ουτε τα γραμματα δεν ξερεις να αλλαζειςetsi etsiiiiiiiiiiiii............
οταν εισαι ολη την ημερα πανω απο εναν υπολογιστη ην μια θα λες καλα την αλλη ασχημα
δεν πιανεσε
παρε εδω ατομο που θελει και ταμπλετ... ουτε τα γραμματα δεν ξερεις να αλλαζεις
Den eho anangi esena ke ute tin gnomisu......eho tus antropusmu esi ise i pempti roda sto karoti
οχι δεν εχωProvlima??????? sto giatro ......an exis..........
Provlima??????? sto giatro ......an exis..........
ε τη νυχτα δε γινεται ειμαι εξω.
τι καθεσαι κ τους ανεχεσαι?προστασια αλβανους δεν εχετε στο μαγαζι?βρες ιπ απο τον αντισθενη κ στειλτους να τους λιωσουν