lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τραγουδαρααααα!!!
τραγουδαρααααα!!!
μπράβο, πολύ χαίρομαι κούκλα μου, δεν πέρασες κ λιγα τη σεζόν που μας πέρασε... ;) έτοιμη για νέες περιπετειες??
ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τέτοια μας λες και θα μας στείλεις στο τρελλοκομειο...να σε ρωτήσω, σου αρέσει να παίζεις ρόλους? Ας πούμε να πιάσεις το φίλο σου να κάνει σεξ με μια άλλη κοπέλα να ορμησεις μέσα κ αντί να ξεμαλλιαστειτε να εξελιχθεί σε τρίο....δικια μου φαντασίωση...σορρυ τι λες?Παντα ειμαι ετοιμη εγωωωω.........για ολα....
Γειά σου ρε φιλαράκι .
τέτοια μας λες και θα μας στείλεις στο τρελλοκομειο...να σε ρωτήσω, σου αρέσει να παίζεις ρόλους? Ας πούμε να πιάσεις το φίλο σου να κάνει σεξ με μια άλλη κοπέλα να ορμησεις μέσα κ αντί να ξεμαλλιαστειτε να εξελιχθεί σε τρίο....δικια μου φαντασίωση...σορρυ τι λες?
δεν κατάλαβες... να το κάνουμε στο στούντιο εννοω....οπως είπα είναι δικιά μου φαντασίωση...θα εμπαινα μεσα και θα τους σκοτωνα και τους δυο.......δεν παιζει αυτο που λες...
δεν κατάλαβες... να το κάνουμε στο στούντιο εννοω....οπως είπα είναι δικιά μου φαντασίωση...
θές να εισαι η απατημενη η αυτή που με οδήγησε στην ακολασία??ναι αμε γιατι οχι???εδω ολα γινονται..........
θές να εισαι η απατημενη η αυτή που με οδήγησε στην ακολασία??
Α Μπου-Μπου να το κανονίσεις για του χρόνου. Η Θάσος/Καβάλα σε περιμένουν και η Καβαλά έχει γίνει κούκλα και με πολύ όμορφες παραλίες. Η Σαμοθράκη χρειάζεται έναν Αυγούστο μόνη της για να την απολαύσεις!!
εμενα δεν θα μπορουσες να με χτυπησες γιατι πεθαινεις για παρτυ μουθα εμπαινα μεσα και θα τους σκοτωνα και τους δυο.......δεν παιζει αυτο που λες...
εχω παει σαμοθρακη , δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω
θασο ναι θελω να παω καποια στιγμη ;)
διαβολακι μου εσυ..αυτη που σε πηγε στη κολαση και στο παραδεισι μαζι....
παω τωρα να στειλω εναν στην κολαση......
εμενα δεν θα μπορουσες να με χτυπησες γιατι πεθαινεις για παρτυ μου
οχιΣταμουλακι τι εγινε το βουλωσαμε??????
σταμ προσεχε το μαρούλι...
για πες μου πηγες διακοπες εσθ τσιγκουνακο μου???