You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
[quote author=Dawn linkπεταχτω μια βολτα απο εκει.=topic=3480.msg4002187#msg4002187 date=1345361249]
Α Μπου-Μπου να το κανονίσεις για του χρόνου. Η Θάσος/Καβάλα σε περιμένουν και η Καβαλά έχει γίνει κούκλα και με πολύ όμορφες παραλίες. Η Σαμοθράκη χρειάζεται έναν Αυγούστο μόνη της για να την απολαύσεις!!
[/quote]
Θασος και Σαμοθρακη ειναι απο τους "υπ΄οψην" προορισμους.
Δεν εχω παει ποτε, και θελω πολυ να πεταχτω μια βολτιτσα απο κει.....
Α Μπου-Μπου να το κανονίσεις για του χρόνου. Η Θάσος/Καβάλα σε περιμένουν και η Καβαλά έχει γίνει κούκλα και με πολύ όμορφες παραλίες. Η Σαμοθράκη χρειάζεται έναν Αυγούστο μόνη της για να την απολαύσεις!!
[/quote]
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
και εμενα μου λειψατε.....
πειτε μου τα νεα σας
Τελικα και μενα μου ελειψε λιγο η Δεσποινα (οχι στο σεξουαλικο, οι ατακες της πιο πολυ), αλλα εχω βολευτει αλλου τωρα ΕΥΤΥΧΩΣ. Δεν ξαναρχομαι Δεσποινα, μη φοβασαι.
Καλο χειμωνα σε οσους επεστρεψαν και καλες δουλειες... καλη δουλιτσα και σε σενα Δεσποινα, καλο ειναι να μην κραταμε κακιες. ;)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
γιατι δεν τα φτιάχνετε εσείς οι δύο να τελειώνουμε;
δεν έχει βγει επίσημα το διαζύγιο με μένα ρε φίλε. όταν βγει θα μπορούνε να παντρευτούνε κιόλας...
γραφειοκρατία, τι να πεις...
υγ: άμα ο stam καταφέρει να μαζέψει 50αρικο και να μην προλάβει να το χαλάσει στο μεταξί, εμένα φτύσε με.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τελικα και μενα μου ελειψε λιγο η Δεσποινα (οχι στο σεξουαλικο, οι ατακες της πιο πολυ), αλλα εχω βολευτει αλλου τωρα ΕΥΤΥΧΩΣ. Δεν ξαναρχομαι Δεσποινα, μη φοβασαι.
Καλο χειμωνα σε οσους επεστρεψαν και καλες δουλειες... καλη δουλιτσα και σε σενα Δεσποινα, καλο ειναι να μην κραταμε κακιες. ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και για μας ευτυχως!!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και για μας ευτυχως!!![]()
![]()
![]()
Μόνο για την καινούρια κοπέλα είναι δυστυχώς, αλλά ακόμα δεν το ξέρει.
Δε λέω σε κανέναν το όνομα μην πάει και με καρφώσει κανένας γάιδαρος.
Ορέστη καλώς μας ήρθες ξανά!
αγαπητέ ινδιάνε αν πάτε απο εκεί μην αμελήσετε να περάσετε απο το Rose Studio στην Καβάλα (5ο χλμ ε.ο. Καβάλας-Ξάνθης).
Άσχετο/σχετικό, επι της ευκαιρίας σας προτείνω για χειμερινές διακοπές την πανέμορφη Ξάνθη, ειδικά την περίοδο της Αποκριάς όπου το καρναβάλι της πόλης είναι το ίδιο όμορφο με αυτό της Πάτρας.
αγαπητέ ινδιάνε αν πάτε απο εκεί μην αμελήσετε να περάσετε απο το Rose Studio στην Καβάλα (5ο χλμ ε.ο. Καβάλας-Ξάνθης).
Άσχετο/σχετικό, επι της ευκαιρίας σας προτείνω για χειμερινές διακοπές την πανέμορφη Ξάνθη, ειδικά την περίοδο της Αποκριάς όπου το καρναβάλι της πόλης είναι το ίδιο όμορφο με αυτό της Πάτρας.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ορέστη καλώς μας ήρθες ξανά!
Να σαι καλά Dawn, σ' ευχαριστώ.
Αν και στην πραγματικότητα δεν έλειψα καθόλου ούτε διαδικτυακά (έχω γράψει πάνω από 5 κριτικές τον Αύγουστο) ούτε και ως φυσική παρουσία μιας και δουλεύω όλο το μήνα.
Από το θρεντ του 104 είμαι απλά περαστικός, είπα να πω ένα γεια μιας και οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται έτσι εύκολα μαχαίρι. ;)
υγ: στείλε καμιά πρόταση σε pm για Φυλής ή Μετάξι. Είμαι στη διαδικασία μάθησης...
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Να σαι καλά Dawn, σ' ευχαριστώ.
Αν και στην πραγματικότητα δεν έλειψα καθόλου ούτε διαδικτυακά (έχω γράψει πάνω από 5 κριτικές τον Αύγουστο) ούτε και ως φυσική παρουσία μιας και δουλεύω όλο το μήνα.
Από το θρεντ του 104 είμαι απλά περαστικός, είπα να πω ένα γεια μιας και οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται έτσι εύκολα μαχαίρι. ;)
υγ: στείλε καμιά πρόταση σε pm για Φυλής ή Μετάξι. Είμαι στη διαδικασία μάθησης...![]()
Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου τι αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου τι αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.914
- Πόντοι
- 5.435
Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου τι αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
για σου Δεσποινάρα, πέρασες καλά κούκλα μου?
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
η Δέσποινα δεν ξεχνά ποτέ...
σωστοςςςςςςςςς περασα υπεροχαααααααααααααααααααααααααααααααα
καλησπερα αγγαπη μου....εσυ πηγες πουθενα?????
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου το αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?
[/quote
μια χαρα .....ναι πολυ ξεκουραστηκα.....
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.914
- Πόντοι
- 5.435
όχι, εδώ έμεινα, θα τα πούμε και από κοντά.... ;)σωστοςςςςςςςςς περασα υπεροχαααααααααααααααααααααααααααααααα
καλησπερα αγγαπη μου....εσυ πηγες πουθενα?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
που σαι συ εξαφανισμένος?? Πηγές διακοπές η ακομα??η Δέσποινα δεν ξεχνά ποτέ...
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
όχι, εδώ έμεινα, θα τα πούμε και από κοντά.... ;)
:- :- :- :- :- :- :- κριμα...οποτε θες θα χαρω να σε δω.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
μπράβο, πολύ χαίρομαι κούκλα μου, δεν πέρασες κ λιγα τη σεζόν που μας πέρασε... ;) έτοιμη για νέες περιπετειες??καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?
[/quote
μια χαρα .....ναι πολυ ξεκουραστηκα.....
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*