Δε μας λες εσύ πρώτα την έκπληξη;
Παντρεύεται το μαρούλι
Δε μας λες εσύ πρώτα την έκπληξη;
και εμενα μου λειψατε.....
πειτε μου τα νεα σας
γιατι δεν τα φτιάχνετε εσείς οι δύο να τελειώνουμε;
Τελικα και μενα μου ελειψε λιγο η Δεσποινα (οχι στο σεξουαλικο, οι ατακες της πιο πολυ), αλλα εχω βολευτει αλλου τωρα ΕΥΤΥΧΩΣ. Δεν ξαναρχομαι Δεσποινα, μη φοβασαι.
Καλο χειμωνα σε οσους επεστρεψαν και καλες δουλειες... καλη δουλιτσα και σε σενα Δεσποινα, καλο ειναι να μην κραταμε κακιες. ;)
Και για μας ευτυχως!!
Θασος και Σαμοθρακη ειναι απο τους "υπ΄οψην" προορισμους.
Δεν εχω παει ποτε, και θελω πολυ να πεταχτω μια βολτιτσα απο κει.....
Ορέστη καλώς μας ήρθες ξανά!
Να σαι καλά Dawn, σ' ευχαριστώ.
Αν και στην πραγματικότητα δεν έλειψα καθόλου ούτε διαδικτυακά (έχω γράψει πάνω από 5 κριτικές τον Αύγουστο) ούτε και ως φυσική παρουσία μιας και δουλεύω όλο το μήνα.
Από το θρεντ του 104 είμαι απλά περαστικός, είπα να πω ένα γεια μιας και οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται έτσι εύκολα μαχαίρι. ;)
υγ: στείλε καμιά πρόταση σε pm για Φυλής ή Μετάξι. Είμαι στη διαδικασία μάθησης...
καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου τι αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
η Δέσποινα δεν ξεχνά ποτέ...Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου τι αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
η Δέσποινα δεν ξεχνά ποτέ...
για σου Δεσποινάρα, πέρασες καλά κούκλα μου?
Να μην εισαι ουτε περαστικος εμας δεν μας ελειψες καθολου το αντιθετο ησυχασε το κεφαλι μας....
καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?
[/quote
μια χαρα .....ναι πολυ ξεκουραστηκα.....
όχι, εδώ έμεινα, θα τα πούμε και από κοντά.... ;)σωστοςςςςςςςςς περασα υπεροχαααααααααααααααααααααααααααααααα
καλησπερα αγγαπη μου....εσυ πηγες πουθενα?????
που σαι συ εξαφανισμένος?? Πηγές διακοπές η ακομα??η Δέσποινα δεν ξεχνά ποτέ...
για σου Δεσποινάρα, πέρασες καλά κούκλα μου?
όχι, εδώ έμεινα, θα τα πούμε και από κοντά.... ;)
μπράβο, πολύ χαίρομαι κούκλα μου, δεν πέρασες κ λιγα τη σεζόν που μας πέρασε... ;) έτοιμη για νέες περιπετειες??καλησπερα δεσποινακι, καλώς μας ήρθες κ πάλι...πως πέρασες στις διακοπές σου? Ξεκουταστηκες?
[/quote
μια χαρα .....ναι πολυ ξεκουραστηκα.....