baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
ναι η κελλυ που μολις με ειδε στο στουντιο επεσε να με φαει και δεν με αφηνε
ο χρυσαυγουλης μου να δεις πως θα πεσει πανω ασυ
σοκολατάκια κρατούσες;
ο μπουμπης μεγαλωνει και εγω μικραινω
φωτο θα σου βαλω μετα τη πρωτη του βολτα
σοκολατάκια κρατούσες;
ηρθα...................
καλησπεραααααααααααααααααααααααααααα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςς.................
ο μπουμπης μεγαλωνει και εγω μικραινω
φωτο θα σου βαλω μετα τη πρωτη του βολτα
να μη χαλασω χατηρι στη καυλιαρα
2 του εχω κανει και τον ψεκασα προχθες με frontlineδεν τουχεις κανει ακομα τα 3 πρωτα εμβολια και δεν τον πας βολτα?
ενταξυ αυτο που λενε οι γιατροι τραβηγμενο ειναι
βγαλτον μωρε το σκυλο εξω απλα μην τον βαλεις σε χωματα χορταρια κτλ
μες την αθηνα τωρα δεν εχει προβλημα να παρει μικροβιο τυφου κτλ
απλα αργα το βραδυ να τον βγαζεις για να μην σκασει λογο ζεστης ειναι και τα μποξερ πολυ προβληματικα με τη ζεστη
και να εχεις το νου σου αν συναντησετε αλλα σκυλια στο δρομο να μην τα αφησεις να επιβληθουν/φοβησουν τον δικο σου γιατι μετα θα του χαλασουν τον χαρακτηρα
εμενα τα δικα μου σημερα ειχανε πεθανει απο τη ζεστη ολη την ωρα μπουγελο με το λαστιχο τα εκανα
δε κανω εγω τετοια το σκυλι δε το ακουμπαει κανεις αν το ειχα παρει χωρις ουρα οκ αλλα τωρα θα παραμεινει οπως εχειμε ουρα τοχεις
επρεπε να την ειχες κοψει μωρε :-
2 του εχω κανει και τον ψεκασα προχθες με frontline
απο αυριο θα κανει τη βολτα του λογικα
καλο ειναι να βρουμε κανα σκυλο στο δρομο να τον φοβισω εγω γιατι εμενα δε με φοβατε ο κοπρος
δε κανω εγω τετοια το σκυλι δε το ακουμπαει κανεις αν το ειχα παρει χωρις ουρα οκ αλλα τωρα θα παραμεινει οπως εχει
πιο πολυ θα πονεσω εγω στην ιδεα παρα ο σκυλος αν παω να τον ακρωτηριασω :'(
οποιος δε σεβεται πρεπει να φοβατεδεν πρεπει να σε φοβαται βρε αλλα να σε σεβεται ;)
τωρα ναι ειναι αργα επρεπε να του την ειχαν κοψει 5-10 ημερων
απλα ρε συ τα μποξερ ειναι τοσο δραστηρια που υπαρχει κινδυνος απο την υπερκινητικοτητα να την χτυπησουν καπου και να της σπασουν το κοκκαλο και μετα να τρεχεις :-
καλε αυτος ειναι γλυκαςνα μη χαλασω χατηρι στη καυλιαρα
και γω γλυκας ειμαικαλε αυτος ειναι γλυκας
ε βεβαια, με τετοια μαπα που βλεπει πως να μην αγριευει
να μη χαλασω χατηρι στη καυλιαρα
Βρε βρε βρε καλώς την ομορφονιά
καλα ε που να δεις και το σκυλι που θα παρω γω, και αυτος ομορφος και γω μορφωνιος θα καιμε καρδιες στο δρομοειναι πολυ ωραιος βαλε και αλλες φωτο....
ποσο μου αρεσουν τα σκυλακια.............
ΨΩΝΑΡΑ...........καλα ε που να δεις και το σκυλι που θα παρω γω, και αυτος ομορφος και γω μορφωνιος θα καιμε καρδιες στο δρομο
δεν τουχεις κανει ακομα τα 3 πρωτα εμβολια και δεν τον πας βολτα?
ενταξυ αυτο που λενε οι γιατροι τραβηγμενο ειναι
βγαλτον μωρε το σκυλο εξω απλα μην τον βαλεις σε χωματα χορταρια κτλ
μες την αθηνα τωρα δεν εχει προβλημα να παρει μικροβιο τυφου κτλ
απλα αργα το βραδυ να τον βγαζεις για να μην σκασει λογο ζεστης ειναι και τα μποξερ πολυ προβληματικα με τη ζεστη
και να εχεις το νου σου αν συναντησετε αλλα σκυλια στο δρομο να μην τα αφησεις να επιβληθουν/φοβησουν τον δικο σου γιατι μετα θα του χαλασουν τον χαρακτηρα
εμενα τα δικα μου σημερα ειχανε πεθανει απο τη ζεστη ολη την ωρα μπουγελο με το λαστιχο τα εκανα