Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι, πηγε Ιταλια ???
Καλημέρα φίλτατε Λιόντο ! μάλλον έχασες επεισόδιο ή Αναστασία εχτές έκανε την τελευταία εμφάνιση στο στούντιο καί σήμερα φεύγει μάλλον οριστικά για Ιταλία !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
καλημερίζω....... άπαντες !!!!!

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καλημερα
θυμαμαι πριν καποια χρονια ηταν της μοδας στην ελληνικη τηλεοραση τα ταλεντ σοου
δεκαδες νεοι και νεες μπήκαν σε αυτη την ιστορια με σκοπο να αναδειχθουν σε νεα βισση νεα βανδη νεο σφακιανακη και τερζη
καποια απο αυτα τα παιδια δεν θελησαν να μηνουν στα 5 λεπτα δημοσιοτητας που τους αναλογουσαν και προσπαθησαν να τα κανουν 10
οποτε βγηκαν στις διαφορες μεσημεριανες εκπομπες και αρχισαν να καταφερονται με σκοπο να προκαλεσουν την προσοχη του κοσμου εναντιον της βισση εναντιον της βανδη του σφακιανακη κτλ
δεν θυμαμαι να βγηκε εκεινη την εποχη και σε αυτες τις εκπομπες ποτε κανενας απο αυτους τους φτασμενους επαγγελματιες καλλυτεχνες να απαντησει σε αυτες τις αερολογιες
αυτο ομως που ξερω στα συγουρα ειναι οτι τα χρονια περασαν, η βανδη η βισση ο ρουβας ο σφακιαννακης κτλ εξακολουθουν να υπαρχουν και να γεμιζουν σταδια
εκεινα τα παιδια των ταλεντ σοου ομως ειναι πια αγνωστα
μην περιμενεις λοιπον ματια μου να κατσω να μπω στη διαδικασια να ασχολειθω με αλλα στουντιο αλλες κοπελες κτλ

οσο αφορα προσωπικα εσενα εχω ξαναδει εδω σε αυτο το σαιτ τον κωδικο σου, μου εισαι οπως και εσυ ξερεις αγνωστος σε προσωπικο επιπεδο, νομιζω εισαι και αγνωστος και στις αλλες κοπελες του στουντιο, αν κανω λαθος διορθωσε με δεν νομιζω να μας εχεις επισκευτει και ποτε (και καλα κανεις δεν εισαι και υποχρεωμενος) απο εκει και περα μου εισαι αρκετα συμπαθης, αυτο τιποτα αλλο ;)

οχι δεν κανεις λαθος μπουμπου μου μια χαρα τα λες...........θα συμφωνησω με ολααααααααααααααααααααααααααα αυτα που λες...........

καλημεραααααααααααααααααααα σε ολουςςςςςςςςςςς και καλη εβδομαδα να εχουμε ............ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Καλημερα σε ολα τα πανεμορφα κοριτσακια του στουντιο  :smitten: :smitten: :smitten: :lheel: :lheel:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom