Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Καλη συνέχεια βαρέθηκα να λέτε όλο τα ίδια και τα ίδια γεια σας............

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα ;)

τωρα το πρωι στο studio Δέσποινα + Μπέτυ + Νεφέλη  :smitten: :smitten: :smitten:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καλημέρα σας.

Έγραψα μια κριτική για μια τέως συνεργάτιδά σας www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url] και όπως θα δείτε στα σχόλια, δέχθηκα δριμεία επίθεση ότι είμαι δικός σας εγκάθετος.

Σας παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί σας.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα σας.

Έγραψα μια κριτική για μια τέως συνεργάτιδά σας www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url] και όπως θα δείτε στα σχόλια, δέχθηκα δριμεία επίθεση ότι είμαι δικός σας εγκάθετος.

Σας παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί σας.
Θελεις να σφαζονται στην ποδια σου, τα στουντιο ???  :think: :dancing: :rockon: :2funny:

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:dancing: Καλημερα, μην χολοσκας φιλε μου εσυ το καθηκον σου το εκανες εις τους συναγωνιστας...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα σας.

καλημερα
θυμαμαι πριν καποια χρονια ηταν της μοδας στην ελληνικη τηλεοραση τα ταλεντ σοου
δεκαδες νεοι και νεες μπήκαν σε αυτη την ιστορια με σκοπο να αναδειχθουν σε νεα βισση νεα βανδη νεο σφακιανακη και τερζη
καποια απο αυτα τα παιδια δεν θελησαν να μηνουν στα 5 λεπτα δημοσιοτητας που τους αναλογουσαν και προσπαθησαν να τα κανουν 10
οποτε βγηκαν στις διαφορες μεσημεριανες εκπομπες και αρχισαν να καταφερονται με σκοπο να προκαλεσουν την προσοχη του κοσμου εναντιον της βισση εναντιον της βανδη του σφακιανακη κτλ
δεν θυμαμαι να βγηκε εκεινη την εποχη και σε αυτες τις εκπομπες ποτε κανενας απο αυτους τους φτασμενους επαγγελματιες καλλυτεχνες να απαντησει σε αυτες τις αερολογιες
αυτο ομως που ξερω στα συγουρα ειναι οτι τα χρονια περασαν, η βανδη η βισση ο ρουβας ο σφακιαννακης κτλ εξακολουθουν να υπαρχουν και να γεμιζουν σταδια
εκεινα τα παιδια των ταλεντ σοου ομως ειναι πια αγνωστα
μην περιμενεις λοιπον ματια μου να κατσω να μπω στη διαδικασια να ασχολειθω με αλλα στουντιο αλλες κοπελες κτλ

οσο αφορα προσωπικα εσενα εχω ξαναδει εδω σε αυτο το σαιτ τον κωδικο σου, μου εισαι οπως και εσυ ξερεις αγνωστος σε προσωπικο επιπεδο, νομιζω εισαι και αγνωστος και στις αλλες κοπελες του στουντιο, αν κανω λαθος διορθωσε με δεν νομιζω να μας εχεις επισκευτει και ποτε (και καλα κανεις δεν εισαι και υποχρεωμενος) απο εκει και περα μου εισαι αρκετα συμπαθης, αυτο τιποτα αλλο ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα Orientales ! buon viaggio Anastasia ! το σάιτ του στούντιο πάλι τα 'φτυσε ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom