blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
θα σου απαντησει ο εκτορας , εγω δεν βριζω.
το βρισιμο ειναι +20 ε?
θα σου απαντησει ο εκτορας , εγω δεν βριζω.
Δευτέρα είναι τίποτα δεν έχει αλλάξει.......
την καλησπερα μου σε ολι την παρεα :-* :-* :-*
Θελεις να σφαζονται στην ποδια σου, τα στουντιο ???Καλημέρα σας.
Έγραψα μια κριτική για μια τέως συνεργάτιδά σας www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url] και όπως θα δείτε στα σχόλια, δέχθηκα δριμεία επίθεση ότι είμαι δικός σας εγκάθετος.
Σας παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί σας.
Καλημέρα σας.
Έγραψα μια κριτική για μια τέως συνεργάτιδά σας www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url] και όπως θα δείτε στα σχόλια, δέχθηκα δριμεία επίθεση ότι είμαι δικός σας εγκάθετος.
Σας παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί σας.
Καλημερα στο γλυκιτατο κοριτσακι μας !!!Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,,,
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα στο γλυκιτατο κοριτσακι μας !!!
Καλη εβδομαδα και σε εσενα !!!
καλημέρα αγάπη μου θα μας λήψη η αναστασίαΚαλημέρα Orientales ! buon viaggio Anastasia ! το σάιτ του στούντιο πάλι τα 'φτυσε ?
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουμπαρουλα και καλη εβδομαδα......Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,,,
Γιατι, πηγε Ιταλια ???καλημέρα αγάπη μου θα μας λήψη η αναστασία
Καλημερα DON !!!Καλημέρα Orientales ! buon viaggio Anastasia ! το σάιτ του στούντιο πάλι τα 'φτυσε ?