Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
παω πασο απλα σου λεω ειναι δυσκολο γιατι εχουμε μαθει στα λεφτα....

λυσε μου μια απορια θα εισαι μαζι της και θα δουλευει ταυτοχρονα η θα ειναι βασιλισσα στο σπιτι??????? :think: :think:

Δεν σου λέω ότι είμαι τρελά πλούσιος αλλά μπορώ να συντηρήσω γυναίκα... Για την απορία προσανατολίζομαι στο να μην έχω πρόβλημα και να δουλεύει.. Αποφάσισα ότι δεν είμαι μονογαμικός οπότε δεν θα ζητήσω το ίδιο από την γυναίκα μου.. Επιλογή της θα είναι... Και αν μου γνωρίζει και φίλες τις για πάρτυ ακόμα καλύτερα.. Και δεν κάνω πλάκα

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Δηλαδή ακόμα και σε μία σχέση εκτός δουλειάς, τα λεφτά είναι που παίζουν ρόλο ε?

τα λεφτα παντα παιζουν τον ρολο τους........ ;) ;)

χωρις αυτα δεν μπορεις να ζησεις...........δεν μπορεις να φας,να ντυθεις,να διασκεδασεις,δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο αυτα που χρειαζεται ο ανθρωπος........

εμεις οι γυναικες θελουμε και τα δωρακια μας και τα κομμωτηρια μας και τις βολτες μας,αλλα ολα αυτα δεν γινονται αν δεν εχεις λεφτα.......

για μενα σαν δεσποινα τα λεφτα ΔΕΝ φερνουν την ευτυχια αλλα δυστυχος τα χρειαζομαστε για να επιβιωσουμε.....

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Δεν σου λέω ότι είμαι τρελά πλούσιος αλλά μπορώ να συντηρήσω γυναίκα... Για την απορία προσανατολίζομαι στο να μην έχω πρόβλημα και να δουλεύει.. Αποφάσισα ότι δεν είμαι μονογαμικός οπότε δεν θα ζητήσω το ίδιο από την γυναίκα μου.. Επιλογή της θα είναι... Και αν μου γνωρίζει και φίλες τις για πάρτυ ακόμα καλύτερα.. Και δεν κάνω πλάκα

ενταξει εσυ μιλας για περιπετειουλες εγω λεω για σχεση τελος παντων ο καθε ανθρωπος εχει τα πιστευω του........ :-* :-* :-* :-*

panagits

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

χωρις αυτα δεν μπορεις να ζησεις...........δεν μπορεις να φας,να ντυθεις,να διασκεδασεις,δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο αυτα που χρειαζεται ο ανθρωπος........

εμεις οι γυναικες θελουμε και τα δωρακια μας και τα κομμωτηρια μας και τις βολτες μας,αλλα ολα αυτα δεν γινονται αν δεν εχεις λεφτα.......

για μενα σαν δεσποινα τα λεφτα ΔΕΝ φερνουν την ευτυχια αλλα δυστυχος τα χρειαζομαστε για να επιβιωσουμε.....
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ενταξει εσυ μιλας για περιπετειουλες εγω λεω για σχεση τελος παντων ο καθε ανθρωπος εχει τα πιστευω του........ :-* :-* :-* :-*

Λάθος... Δεν μιλάω για περιπετειούλες... Ούτε καν για σχέση.. Για γάμο μιλάω... Από την αρχή είπα η επόμενη γυναίκα μου.. Χωρισμένος είμαι.. Περιπετειούλες κάνω τώρα.. Ότι λέω ισχύουν για γάμο

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1

Καλά...Άλλο τα δωράκια, τα πούπουλα και τα κομμωτήρια, κι άλλο "η επιβίωση".Τέλοσπάντων.Εύχομαι να βρεις το κορόιδο που θα στα πληρώνει.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Λάθος... Δεν μιλάω για περιπετειούλες... Ούτε καν για σχέση.. Για γάμο μιλάω... Από την αρχή είπα η επόμενη γυναίκα μου.. Χωρισμένος είμαι.. Περιπετειούλες κάνω τώρα.. Ότι λέω ισχύουν για γάμο

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: εσυ θα πηγαινεις με αλλες.....θα αφηνεις και την γυναικα σου να παει με αλλους????ωραιος γαμος...... :huh:

panagits

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλά...Άλλο τα δωράκια, τα πούπουλα και τα κομμωτήρια, κι άλλο "η επιβίωση".Τέλοσπάντων.Εύχομαι να βρεις το κορόιδο που θα στα πληρώνει.
Φίλε συγνώμη που επεμβαίνω αλλά οι περισσότερες γυναίκες σήμερα τα δωράκια το κομμωτήριο-νύχια και την βόλτα τα θεωρούν δεδομένα. Τα πούπουλα βέβαια είναι υπερβολή αλλά έχουν απαιτήσεις!!!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: εσυ θα πηγαινεις με αλλες.....θα αφηνεις και την γυναικα σου να παει με αλλους????ωραιος γαμος...... :huh:

Γάμος είναι το σεξ? Και είπα ναι, θα αφήνω και την γυναίκα μου να πηγαίνει με άλλους.. Και μπορούμε να το κάνουμε και παρέα σε swinging καταστασεις...

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

εγω δεν εχω αναγκη απο κοροιδα,ξερω και τα βγαζω μονη μου τα λεφτα........

δεν καταλαβες............ουτε θα ασχοληθω μαζι σου και να προσεχεις μην γινεις κοροιδο καποιας γυναικας.........καλο απογευμα σε ολους φιλακια........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε συγνώμη που επεμβαίνω αλλά οι περισσότερες γυναίκες σήμερα τα δωράκια το κομμωτήριο-νύχια και την βόλτα τα θεωρούν δεδομένα. Τα πούπουλα βέβαια είναι υπερβολή αλλά έχουν απαιτήσεις!!!!!!!
Χαίρομαι που στον περίγυρό μου δεν έχω τέτοιες γυναίκες.Και βέβαια θα κάνεις τα δωράκια σου στην κοπέλα σου/γυναίκα σου αλλά όταν η άλλη έχει σαν πρώτο κριτήριο τα λεφτά...τότε γάμησέ τα!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Και βέβαια θα κάνεις τα δωράκια σου στην κοπέλα σου/γυναίκα σου αλλά όταν η άλλη έχει σαν πρώτο κριτήριο τα λεφτά...τότε γάμησέ τα!
+1
μια ερωτηση για την Δεσποινα...
Θα καθοσουν σε μια σχεση που δεν σε καλυπτει μονο κ μονο για τα λεφτα?
ή αλλιως, θα εκανες σχεση με εναν ανθρωπο μεσου εισοδηματος αν σε καλυπτε συναισθηματικα?

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
+1
ή αλλιως, θα εκανες σχεση με εναν ανθρωπο μεσου εισοδηματος αν σε καλυπτε συναισθηματικα?
Ρε φίλε η κοπέλα τα είπε ξεκάθαρα! Μην το ψάχνεις! Πρώτο κριτήριο τα λεφτά! Μετά, φαντάζομαι καλό είναι να βρεθεί κάποιος με λεφτά πάντα που να την καλύπτει και στα άλλα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ρε φίλε η κοπέλα τα είπε ξεκάθαρα! Μην το ψάχνεις! Πρώτο κριτήριο τα λεφτά! Μετά, φαντάζομαι καλό είναι να βρεθεί κάποιος με λεφτά πάντα που να την καλύπτει και στα άλλα.
απο περιεργεια το εθεσα το ερωτημα,γιατι αν ειναι πρωτη προτεραιοτητα της τα φραγκα ,αναιρει η ιδια τα προηγουμενα λεγομενα της....περιμενουμε απαντηση Δεσποινα....

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
+1

επειδη εγω εχω δει και περασει πολλα λεφτα στα χερια μου λογο της δουλειας που κανω  δεν θα καθομουν με εναν ανθρωπο μονο για τα λεφτα του δεν ειμαι απο αυτες τις γυναικες..........

εγω αν δεν νιωσω καποιον οτι ειναι δικος  μου ανθρωπος οτι τον ποθω δηλαδη οσαααααααααα λεφτα και να εχει δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι του......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επειδη εγω εχω δει και περασει πολλα λεφτα στα χερια μου λογο της δουλειας που κανω  δεν θα καθομουν με εναν ανθρωπο μονο για τα λεφτα του δεν ειμαι απο αυτες τις γυναικες..........

εγω αν δεν νιωσω καποιον οτι ειναι δικος  μου ανθρωπος οτι τον ποθω δηλαδη οσαααααααααα λεφτα και να εχει δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι του......
οκ προσωπικα με καλυψε η απαντηση. ;)

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Α ρε Δέσποινα...σαν τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη! Πρέπει να γίνεις πολιτικός τελικά!

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

τα λεφτα που εχω βγαλει εγω  εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει και στο ξαναειπα μπορω να φροντιζω τον εαυτο μου ΜΟΝΗ ΜΟΥ ελα ομως που οι περισσοτερες γυναικες εκει εξω ειναι ακριβως το αντιθετο απο μενα..............

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Γάμος είναι το σεξ? Και είπα ναι, θα αφήνω και την γυναίκα μου να πηγαίνει με άλλους.. Και μπορούμε να το κάνουμε και παρέα σε swinging καταστασεις...

απάντηση?

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Α ρε Δέσποινα...σαν τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη! Πρέπει να γίνεις πολιτικός τελικά!

εσυ δεν καταλαβαινεις χριστο ετσι αν παρακολουθησες την ολη συζητηση θα καταλαβεις.....οσο για τους πολιτικους ειναι μαλακες και δεν μπορει να τους πιασει ΚΑΝΕΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.................

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom