Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Δεν είναι κρεβάτι το εμοτικον.. Καριόλα είναι...
ειμαι ειμαι..................
εσυ με ξερεις και το λες αυτο????
ι κιρια Δεσπινα δεν ινε, ινε ι καλιτερι κοπελα κε με αγαπα πολιΌχι, αλλά όλες οι γυναίκες είναι καριόλες, οπότε......
Όχι, αλλά όλες οι γυναίκες είναι καριόλες, οπότε......
Σε κερναει να φανταστω ?ι κιρια Δεσπινα δεν ινε, ινε ι καλιτερι κοπελα κε με αγαπα πολι
Σε κερναει να φανταστω ?
εγω προσωπικα δεν την ξερω την Δεσποινα,δεν ειμαι καν απο Αθηνα,αλλα επειδη εχω γνωρισει κοπελες κ απο τα δυο στρατοπεδα,δηλ. κ απλες,καθημερινες κοπελες κ ΄΄ιεροδουλες΄΄τεινω να συμφωνησω με την αποψη της Δεσποινας...παντου υπαρχουν καλοι κ κακοι,σε ολους τους χωρους ανεξαρτητως επαγγελματος,καταγωγης,κτλ,κτλ...κοινως τα ΄΄ρασα΄΄δεν κανουν τον παππα...ξεκολατε ορισμενοι,εχετε μυαλα χειροτερα απο 80 χρονων παππουδων....ειμαι λιγοτερο καριολα απο αυτες που κυκλοφορουν εκει εξω.........
γιατι εγω ειμαι δηλωμενη καριολα.......ενω αυτες εκει εξω πουλανε ερωτα για να καταφερουν αυτο που θελουν.....
Καλο ερωτημα αυτο....... Ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα....Γιατί εξαφανίστηκε η Κέλλυ? Συμβαίνει κάτι?
η υπογραφη σου κρυβει σοφια....δεν τον γνωριζω ετσι με εχει ερωτευτει φαντασου να με δει και ολας..............
Καλο ερωτημα αυτο....... Ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα....
οτι ηθελα να ρωτησω κιολας.... με προλαβες.
Έχω ξαναρωτήσει, χωρίς βέβαια να πάρω σαφή και πειστική απάντηση. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω ότι κάποιο θέμα έχει με χαρτιά. Δεν λέω απαραίτητα υγείας.Καλο ερωτημα αυτο....... Ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα....
οτι ηθελα να ρωτησω κιολας.... με προλαβες.
η υπογραφη σου κρυβει σοφια....
ειμαι λιγοτερο καριολα απο αυτες που κυκλοφορουν εκει εξω.........
γιατι εγω ειμαι δηλωμενη καριολα.......ενω αυτες εκει εξω πουλανε ερωτα για να καταφερουν αυτο που θελουν.....
Δεν διαφωνώ.. Γι αυτό και σας γουστάρω περισσότερο.Πόσα δίνεις, πόσα θες? Οι επαγγελματίες πουλάν αυτό που θες, για να παραφράσω Τόκα.. Μάλιστα είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο η επόμενη γυναίκα μου να είναι επαγγελματίας..
και μας γουσταρεις και μας λες και καριολες??? ωραια τελος παντων....
ειναι δυσκολο να εχεις σχεση με μια επαγγελματια ιεροδουλη......εχουμε μαθει στα πουπουλα εμεις..............
Το ότι σας γουστάρω δεν πάει να πει ότι δεν έχω μάτια και μυαλό να βλέπω και να ξέρω τι γίνετε.. Μία φορά την πάτησα. Δεν την ξαναπατάω.... Και ποιος σου είπε ότι δεν θα είναι στα πούπουλα αυτή που θα είναι δίπλα μου?