despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εγω αν παω τωρα για τεστ αγαπουλιασης μετα απο τοσο καιρο θα βγει θετικο η αρνητικο
θετικο........
εγω αν παω τωρα για τεστ αγαπουλιασης μετα απο τοσο καιρο θα βγει θετικο η αρνητικο
Bρε σε πιστεύω! Απλά σου είπα ότι από το ιντερνετ, ανώνυμα αρνητικά χαρτιά δεν έχουν νόημα! Από κοντά είναι το θέμα. Κι εγώ έτσι θα κάνω στο εξής.Θα ζητάω απ'όποια κοπέλα μπουρδέλου/στούντιο χαρτιά. Και όποια θέλει.Δεν πειράζει!μπορεις να ερθεις οποια στιγμη θες να τα δεις απο κοντα και να ξερεις οτι δεν θα επετρεπε η αντζελα αλλα ουτε το μαγαζι να δουλευουν αδηλωτες κοπελες......μπορεις αν θες να μου στειλεις π.μ. και να σου δωσω το τηλ της αντζελας και του δικηγορου μου ωστε να στο επιβεβαιωσουν......
οσο για τις εξετασεις ειναι νομιμες σε αυτο το χορο μονο οταν προερχονται απο δημοσια νοσοκομεια και οχι απο ιδιωτικες κλινικες.....
θετικο........
Bρε σε πιστεύω! Απλά σου είπα ότι από το ιντερνετ, ανώνυμα αρνητικά χαρτιά δεν έχουν νόημα! Από κοντά είναι το θέμα. Κι εγώ έτσι θα κάνω στο εξής.Θα ζητάω απ'όποια κοπέλα μπουρδέλου/στούντιο χαρτιά. Και όποια θέλει.Δεν πειράζει!
8μέλη και 7 επισκέπτες και δεν μου μιλάει κανεις????? :'( :'(
Καλημέρα σε όλους τι μου κάνετε??????
kalimera se olous.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Buon giorno bella, anzi buona sera.........kalimera se olous.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Buon giorno bella, anzi buona sera.........
Buona serata , και παρτουζίτσα σε γουστάρω μωρό!buonasera.... ;) ;) ;)