Επισκέπτης
23-28[size=10pt]σωστός[/size]
23-28[size=10pt]σωστός[/size]
καλησπερα ασπρουλα!!!!!Καλησπέρα σε όλους..........
Γεια σου Δεσπι........Καλησπέρα σε όλους..........
ναι βανιλλια μου :-* :-* :-* :-*Ασπρουλα;;;;;;
Γεια σου Δεσπι........
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπέρα σε όλους..........
καλησπέρα είσαι καλα;;;;;;;;Kαλως την Δεσποιναρα. Καλησπερα και σε σενα ;)
Μια χαρα.Γεια σου αγορινα μου ΕΣΥ........τι μου κανείς;;;;;; :-* :-* :-*
Μια χαρα.
Μολις γυρισα απο γυμναστηριο, λιγο ξεκουραση και βραδυνη βαρδια αυτη την εβδομαδα.......
καλησπέρα είσαι καλα;;;;;;;;
Μια χαρα.
Μολις γυρισα απο γυμναστηριο, λιγο ξεκουραση και βραδυνη βαρδια αυτη την εβδομαδα.......
[/quote}
καλός το CHEYENNE
εγω βανιλλια μου δεν εχω μπραβο και με φατσουλα?αχ ζιλευωΜπράβο το αγόρι μου!!!!!!!!!!!!!!!
Κοπελιά χωρίς παρεξήγηση ένα ανώνυμο χαρτί που λέει "αρνητικό" δεν λέει κάτι.Δε σε αμφισβητητώ, απλά η ουσία είναι όποιος πελάτης τα ζητησει να τα δει επί τόπου επώνυμα ή αν έχουν φωτό. Γιατί θα μπορούσε το ίδιο χαρτί να το κρατάνε όλες οι κοπέλες έτσι! Σημασία έχει και τα μπουρδέλα και τα στούντιο να υιοθετήσουν το ασφαλές σεξ. Κι ας απογοητεύσουν μερικούς πελάτες.σε αυτο το στουντιο δεν εχετε να φοβαστε ΤΙΠΟΤΑ...........
hosting images
image upload
gif hosting
image hosting adult
Κοπελιά χωρίς παρεξήγηση ένα ανώνυμο χαρτί που λέει "αρνητικό" δεν λέει κάτι.Δε σε αμφισβητητώ, απλά η ουσία είναι όποιος πελάτης τα ζητησει να τα δει επί τόπου επώνυμα ή αν έχουν φωτό. Γιατί θα μπορούσε το ίδιο χαρτί να το κρατάνε όλες οι κοπέλες έτσι! Σημασία έχει και τα μπουρδέλα και τα στούντιο να υιοθετήσουν το ασφαλές σεξ. Κι ας απογοητεύσουν μερικούς πελάτες.
αλλα και αυτα παλι να ζηταμε τεστ απο γιατρουσ τοσο καιρο τα ειχαμε ξεχασμενα