SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
αν και ο τυπος μου φαινεται για μουφα....οποτε κραταω πολλες επιφυλαξεις...Νεφελη μαλλον δεν αφησες και τις καλυτερες εντυπωσεις σε καποιον...
αν και ο τυπος μου φαινεται για μουφα....οποτε κραταω πολλες επιφυλαξεις...Νεφελη μαλλον δεν αφησες και τις καλυτερες εντυπωσεις σε καποιον...
καλησπέρα αγάπη μου άμα ο άλλος έρχεται μες τι νύχτα μετιζμενος ,,και μπαίνω στο δωμάτιο τον περιμένω να τελειώσει το τσιγάρο και ποτό και μετά να αρχίσουμε ,,τέλος πάντων ο τύπος δεν ήξερε τι ήθελε και στο τέλος μου ζητάει και συγγνώμη ,,,όπως φαίνεται την αλη μέρα ήτανε καλά και είπε άντε να γράψω κάτι ,Νεφελη μαλλον δεν αφησες και τις καλυτερες εντυπωσεις σε καποιον...
ητανε ντιρλα στο πιωμα?καλησπέρα αγάπη μου άμα ο άλλος έρχεται μες τι νύχτα μετιζμενος ,,και μπαίνω στο δωμάτιο τον περιμένω να τελειώσει το τσιγάρο και ποτό και μετά να αρχίσουμε ,,τέλος πάντων ο τύπος δεν ήξερε τι ήθελε και στο τέλος μου ζητάει και συγγνώμη ,,,όπως φαίνεται την αλη μέρα ήτανε καλά και είπε άντε να γράψω κάτι ,
καλώστηνε, και έλεγα ποιά λείπει, ποιά λείπει.....καλησπερα σε ολους.............
καλώστηνε, και έλεγα ποιά λείπει, ποιά λείπει.....
εκ απ' ανέκαθεν μου λείπεις, αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα συμφωνήσουν τα ωράρια μας....καλως σας βρηκα σου ελειψα????????
καλησπερα σε ολους.............
kalispera kavliara me agonistikous xeretismous KAVLILAS
καλησπέρααααααααααααααααααααα
την Τρίτη θα μπει φωτιά; επιστροφή της ασώτου ιδιοκτησίας!
απαπαπα
ολα τα παρατηρεις εσυ :o :o
Δεσποινάκι άν κερδίσει το κόμμα μου λέω να έρθω ν' ανοίξω σαμπάνια μαζί σου ! άν πάλι χάσει , φτου κακά ! , λέω να έρθω να με παρηγορήσεις !!!
καλησπέρααααααααααααααααααααα
την Τρίτη θα μπει φωτιά; επιστροφή της ασώτου ιδιοκτησίας!
Δεσποινάκι άν κερδίσει το κόμμα μου λέω να έρθω ν' ανοίξω σαμπάνια μαζί σου ! άν πάλι χάσει , φτου κακά ! , λέω να έρθω να με παρηγορήσεις !!!
Καί εγώ καί όχι κανένας άλλος θα του απαντούσα : κακιούλες !!!!θα έλεγε ένας άλλος, όχι εγώ:
πες ότι θες να πηδήξεις το Δεσποινάκι και άσε τις μλκ για τα κόμματα.