baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Αχ! Και τα ξερω καλα ολα τα ευεσθητα σημεια σου. Ακομα θυμαμαι το βελουδινο δερματακι σου!
Ups .......
Αχ! Και τα ξερω καλα ολα τα ευεσθητα σημεια σου. Ακομα θυμαμαι το βελουδινο δερματακι σου!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς, καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων. Ο δ’έχω μέμηνεν.Pola filia vlepo....maresi
[size=30pt]ΡΔ[/size] ΣΕ ΑΓΑΠΟ ΠΟΛΙΞεμεινες τώρα μοναχός ..................................................................
Σκόρπισαν τ αγαπάκια!
ζιλεβισ γιαιτι εγο αγαποΞεμεινες τώρα μοναχός ..................................................................
Σκόρπισαν τ αγαπάκια!
απαιχτοςςςςς και δεν εκανες ουτε ενα λαθοςΈρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς, καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων. Ο δ’έχω μέμηνεν.
εγινεσ κε τουρκοσ καλο πραμα αφτοΕμένα μου τέλειωσε ο έρωτας.............................................................
Μου άφησε την πίκρα και ένα φέσι!
επικολισι εχο γινι χακερ στα κοβιουτεραπαιχτοςςςςς και δεν εκανες ουτε ενα λαθος
Σου ευχομαι παντα ερωτευμενος
το χιουμορ σου μεσαεπικολισι εχο γινι χακερ στα κοβιουτερ
μι με βριζιστο χιουμορ σου μεσα
εγινεσ κε τουρκοσ καλο πραμα αφτο επικολισι εχο γινι χακερ στα κοβιουτερ
εγο οριτσιναλ εροτεβομεΑπό δω και μπρος θα είμαι προσεκτικός...............................................
μόνο ορίτζιναλ πουτάνες! τέρμα οι ιμιτασιόν!
ι καρδια ομοσ πιναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΈτσι μπράβο...........................................................
Να έχεις τα κεφάλια σου ήσυχα!
ι καρδια ομοσ πιναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι