kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εσι κερνασ αρχιγε μου φισικα κε πριν κε μετα θα φαμε!!!!!!!!!!!!!!!!Ορισε ωρα και μερος και φυγαμε..........
εσι κερνασ αρχιγε μου φισικα κε πριν κε μετα θα φαμε!!!!!!!!!!!!!!!!Ορισε ωρα και μερος και φυγαμε..........
βοθρο με λενε
Τα ευκολως εννουμενα, παραλειπονται...........εσι κερνασ αρχιγε μου φισικα κε πριν κε μετα θα φαμε!!!!!!!!!!!!!!!!
αρχιγε θελο να δοκιμασο παρτουζαΤα ευκολως εννουμενα, παραλειπονται...........
βοθρο με λενε
μι γραφισ κσενεσ λεκσισ δε κσερο κσεναΟκ..
vothrobiftekos τότε παλιογουρούνι που κοροϊδεύεις τα κοριτσάκια που τόσο ερωτευμένα είναι... [size=30pt]Όνειδος[/size]...
Ισε στο σοστω νιμα.αρχιγε θελο να δοκιμασο παρτουζα
Δυο αντρες με μια κοπελα. ή δυο κοπελες με ενα αντρα ?αρχιγε θελο να δοκιμασο παρτουζα
2-2 κε εσι αρχιγοσΔυο αντρες με μια κοπελα. ή δυο κοπελες με ενα αντρα ?
κοτομπιφτεκε εχεις κουρασει με την ορθογραφια τυπε...
αν θες να κανεις 2000000000000 ποστ τη μερα, ανοιξε κανα βιβλιο πρωτης δημοτικου και μετα ξαναελα...
βοθρο με λενε αρχιγεκοτομπιφτεκε εχεις κουρασει με την ορθογραφια τυπε...
αν θες να κανεις 2000000000000 ποστ τη μερα, ανοιξε κανα βιβλιο πρωτης δημοτικου και μετα ξαναελα...
πιασαι τιχο δε σεβ λεπο καλα!!!!!!2-2 κε εσι αρχιγοσ
πιασαι τιχο δε σεβ λεπο καλα!!!!!!
εχισ δικιο κιριε εσι κσερισ πολα αλα εχουεμ κε εμισ πσιχι κε πουλακι μικρο μεν που δεκσερουμε πολα απο μπαρ στιπ κε ικαστικα στουντιο!ε οπως σε λενε...
αν ημουνα μοντ θα χες φαει μπαν εδω και καιρο...
να πεις οτι εγραφες και τιποτε σοβαρο σαν τον πιτσιλιστη θα σε αφηνα..
ολα μονο σπαμ εισαι οποτε το μπουλο θα περνες...
εχισ δικιο κιριε εσι κσερισ πολα αλα εχουεμ κε εμισ πσιχι κε πουλακι μικρο μεν που δεκσερουμε πολα απο μπαρ στιπ κε ικαστικα στουντιο!
μιρασε τι γνοσι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλο απογεμα παο να φαο!!!!!!!!!!!!!!!
Καραμούζα λέμεεεεμη το γαμας και συ ρε τυπε μας εχουν βγει τα ματια να ουμε