kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δε ιεμ καλο μαθιτι αλα ιμε εροτβμενο πολι
Δια βιου μαθησης !!!τι εχει και αλλα λαθη.γρηγορα στο δημοτικο
Το δευτερο, να το προσεξεις !!!δε ιεμ καλο μαθιτι αλα ιμε εροτβμενο πολι
ινε πολι ορεαΤο δευτερο, να το προσεξεις !!!
εφαγα το προι ζαπον με ορεο τιρακι κε πσομακι το μεσιμερι θα φαο κεντακιεφαγες την πρωινη κοτομεριδα σου
τι ειναι το κεντακιεφαγα το προι ζαπον με ορεο τιρακι κε πσομακι το μεσιμερι θα φαο κεντακι
ινε παρα πολι ορεο ινε φτερουγε κοτοπουλο που κενε πολι μεσα σε ενα κουβατι ειναι το κεντακι
καταλαβα κοτοκατασταση δλδ.κοιτα μην πεταξεις βυζι με τοσο κοτοπουλοινε παρα πολι ορεο ινε φτερουγε κοτοπουλο που κενε πολι μεσα σε ενα κουβα
εχο βιζια αλα εχι πολι πλακα γιαιτι το καλοκερι κανο μονο με μαγιουδακικαταλαβα κοτοκατασταση δλδ.κοιτα μην πεταξεις βυζι με τοσο κοτοπουλο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*για σας αγόρια τι γίνετε εδώ.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για σας αγόρια τι γίνετε εδώ.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σιε πολι κουκλαρα! :s
για σου κωστάκη κaλα είμαι εσύ ε πρέπει και να δουλέψω δεν θα καθόμαστε όλη μέρα στο φόρουμΤι κάνεις Νεφέλη,γιατί χάθηκες από το φόρουμ
δε παθενο τιποτα εγο βανο ιοδιοκοτομπιφτεκε δεν κανει για σενα θα πληγωθεις :'( :'( :'( :'( :'(
αγάπη μου γλυκό ποτε μη λες ποτεεσύ που το ξέρεις που θα με πληγώσει μπορεί να τον γουστάρω και εγώ και να τον βρούμε μεταξιμαςκοτομπιφτεκε δεν κανει για σενα θα πληγωθεις :'( :'( :'( :'( :'(