Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Τι θα γίνει με εσένα ….όλο ""αναταραχές"" θα προκαλείς ?
Συνεχεια αυτο κανει
μπορεις να τελειωσεις και μονο με τα φιλια μου :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρααααααααααααααα, πως είστε αγαπητοί μου; αριστούργημα πως είθαι;
μιά ιστορία..........
Ένας νέος άνδρας (ας πούμε ο Taftaar) που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του (ας πούμε τη Κέλλυ) ρωτάει τον γιάτρο:
“Γιατρέ, πως μπορώ να μάθω αν η νύφη είναι πραγματικά …παρθένα;(...είναι και παραδοσιακός τύπος)”
Ο γιατρός: “Θα χρειαστείς τρία πράγματα, λίγο μπλε μπογιά, λίγο κόκκινη μπογιά κι ένα φτυάρι.”
Έκπληκτος ο νεαρός ρωτάει:
“Τι τα χρειάζομαι όλα αυτά γιατρέ?”
“Πριν την πρώτη νύχτα, θα βάψεις το ένα @ρχίδι σου μπλε και το άλλο κόκκινο.
Όταν γδυθείς, αν η Κέλλυ σου πει αυτά είναι τα πιο παράξενα @ρχίδι@ που έχω δει ποτέ, την κοπανάς με το φτυάρι στο κεφάλι.”
μιά ιστορία..........
εγραψες
Καλησπερα!!!!
φαντασου να εκανες κιολαςεγω ζε εκανα κατι
μιά ιστορία..........
Ένας νέος άνδρας (ας πούμε ο Taftaar) που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του (ας πούμε τη Κέλλυ) ρωτάει τον γιάτρο:
“Γιατρέ, πως μπορώ να μάθω αν η νύφη είναι πραγματικά …παρθένα;(...είναι και παραδοσιακός τύπος)”
Ο γιατρός: “Θα χρειαστείς τρία πράγματα, λίγο μπλε μπογιά, λίγο κόκκινη μπογιά κι ένα φτυάρι.”
Έκπληκτος ο νεαρός ρωτάει:
“Τι τα χρειάζομαι όλα αυτά γιατρέ?”
“Πριν την πρώτη νύχτα, θα βάψεις το ένα @ρχίδι σου μπλε και το άλλο κόκκινο.
Όταν γδυθείς, αν η Κέλλυ σου πει αυτά είναι τα πιο παράξενα @ρχίδι@ που έχω δει ποτέ, την κοπανάς με το φτυάρι στο κεφάλι.”
Καλησπερα φιλε ;)καλησπερα σε ολη την
καλησπερα σε ολη την
Ποιός σε πείραξε λεβέντη μου ?Είσαι μεγάλη ΚΟΤΑ!!! Αυτά τα λένε πρόσωπο με πρόσωπο...αλλά που να ξέρεις από αντρίκια συμπεριφορά και κώδικα τιμής...Πάντως χάρη μου κάνεις...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που σε γνώρισα... ;)
Είσαι μεγάλη ΚΟΤΑ!!! Αυτά τα λένε πρόσωπο με πρόσωπο...αλλά που να ξέρεις από αντρίκια συμπεριφορά και κώδικα τιμής...Πάντως χάρη μου κάνεις...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που σε γνώρισα... ;)
είμαι περίεργος να δω ποιος θα είναι ο χαμένος σε βάθος χρόνου....
Για ενημερωσε, πρεπει να μαθουμε τις κοτες !!!Είσαι μεγάλη ΚΟΤΑ!!! Αυτά τα λένε πρόσωπο με πρόσωπο...αλλά που να ξέρεις από αντρίκια συμπεριφορά και κώδικα τιμής...Πάντως χάρη μου κάνεις...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που σε γνώρισα... ;)
Καλημερα osie.0909 !!!
λαγοί...κότες....τουλάχιστον δεν θα πεινάσουμε αλλά τι εννοεί ο ποιητής;