Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι επιχειρηματίας κι ότι δεν έχεις λόγο ούτε να βάζεις "νέους μπελάδες" στο κεφάλι σου ούτε να αλλάξεις κάτι εφόσον το μαγαζί δουλεύει καλά και ως έχει. Ιδιαίτερα για το θέμα της αναπηρίας που ακόμη και τα δημόσια κτίρια δεν τους λαμβάνουν υπόψιν καθώς και εμείς που παρκάρουμε όπου να 'ναι και πόοοοσα ακόμα. Εάν το θέμα είναι πραγματικά να μην γλιστρύσουν οι πελάτες, ενημερώνω ότι υπάρχουν άριστες αντιολισθητικές ράμπες. Πολύ πιο αντιολισθητικές από το μάρμαρο.
Εάν οι λόγοι είναι άλλοι πχ. μα θα έρχεται ο πελάτης και θα βλέπει τη ράμπα, ενώ τα σκαλιά δείχνουν πιο ωραία κτλ. τότε μπαίνει άλλο θέμα. Δεν σου επιτίθεμαι ούτε σε στοχοποιώ λόγω της γενικής κατάστασης της χώρας και σε αυτό το θέμα.
Η πρότασή σου να τον παίρνετε χειροπόδαρα, ενέχει φιλότιμο και καλή πρόθεση αλλά είναι προσβλητικό αν είσαι στη θέση του ατόμου. Οίκτο βγάζει. Επίσης προεξοφλείται ότι το άτομο ακόμη κι αν οδηγεί (γίνεται) θα πρέπει να έχει βοηθό ακόμη και σε προσωπικές στιγμές που ίσως δεν θέλει να γνωστοποιεί. Η όποια απόφασή σου είναι σεβαστή λόγω της χώρας που ζούμε. Διαφορετικά θα ήμουν πολύ επιθετικός, όχι με εσένα συγκεκριμένα αλλά με σχεδόν όοοοολες τις επιχειρήσεις της χώρας. Ευχαριστώ Άντζελα!
Καλημερα ;)
Βασικα η νοοτροπια που λες "εισαι επιχειρηματιας το μαγαζι παει καλα δεν θες να βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου" ειναι πραγματικη ειναι υπαρκτη αλλα ειναι και λαθος για οσους την ακολουθουν, γιατι αν καποιος δεν βαλει μπελαδες στο κεφαλι του σημερα, αυριο , μεθαυριο καποιο στιγμη το οποιο μαγαζι θα σταματησει να πηγαινει καλα, γιατι οσο αφηνεις κατι τοσο σε αφηνει και αυτο
για τις αντιολισθιτικες ραμπες ομολογω οτι δεν ηξερα την υπαρξη τους
συγουρα υπαρχει ενα χρηματικο κοστος σε αυτο αλλα ειναι υποχρεωτικο πιστευω η καθε επιχειρηση ανα τακτα διαστηματα να δινει ενα χ,ψ ποσο για να βελτιωνει την οψη της τις παροχες της τις υπηρεσιες της
την εβδομαδα που μας ερχεται δηλ εκλεισα να ντυσουν το μισο μαγαζι με ταπετσαρια, ετσι απλα για να ομορφυνει λιγο
θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να εφτιαχνα την ραμπα που λες αν το ειχα στο νου μου και ηξερα την υπαρξη της
οποτε την επομενη φορα που θα φτιαχτει κατι στο μαγαζι δεν ειναι τιποτα να φτιαχτει και αυτο τωρα που το εχω στο νου μου
και να σου πω την αληθεια εμενα μαρεσουν παρα πολυ και θεωρω οτι εχουν πολυ ανεβασμενο πρεστιζ οι επιχειρησεις που ειναι ευαισθητοποιημενες και στο θεμα των αμεα, αλλα και στα θεματα οικολογιας, καταναλωσης ενεργειας και νερου, ανακυκλωσης υλικων κτλ αλλα και οι επιχειρησεις που εχουν καποιου ειδους χορηγειας προς υδρηματα, οργνανισμους, αθλητικα σωματεια κτλ
η ελλαδα βεβαια ειναι λιγο πισω σε ολα αυτα , αλλα σιγα σιγα γινονται βηματα προς τα εκει και ειναι καιρος τωρα που θα ηθελα και το studio να στραφει και σε πιο οικολογικη λειτουργια αλλα και ενα μερος τον εσοδων του να γυρναγε πισω στην κοινωνια μεσο καποια προσφορας καπου θα υπηρχε αναγκη μεσω καποιας χορηγειας κτλ
τωρα στο θεμα του οικτου που λες νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος
ο οικτος ειναι καταρχην ειναι ενα ανθρωπινο συναισθημα, και εγω εχω αισθανθει πολλς φορες οικτο για κατι, και εσυ αλλα και οι ανθρωποι με κινητικα προβληματα καποια στιγμη θα εχουν νιωσει οικτο για κατι αλλο
ο οικτος βεβαια ειναι και περαστικος, δηλ νιωθουμε οικτο για κατι που βλεπουμε, το προσπερναμε και συνεχιζουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα για να μην μας χαλασει η διαθεση
υπαρχουν ομως και αλλα συναισθηματα, η αλληλεγγυη, το φιλοτιμο, η αγαπη, η αναγκη να κανουμε σαν ανθρωποι μια καλη πραξη
δεν σου εχει τυχει δηλ να κανεις κατι καλο και μετα να νιωθεις γεματος ικανοποιηση που βοηθησες σε μια κατασταση?
συγουρα θα σου εχει τυχει ;)
θα σου πω ενα παραδειγμα, προχθες μια πολυ φιλη μου εχασε τη δουλεια της πολυ αδικα
συγουρα μολις το ακουσα στεναχωριθηκα, λυπηθηκα, μπορει και να ενιωσα οικτο που λες
μετα απο 2 ωρες ομως στο τηλ μαζι της και αφου τη στιρηξα οσο μπορουσα, αφου της εδωσα να καταλαβει οτι ισως οτι εγινε εγινε για καλο της γιατι εχει δυνατοτητες σαν επαγγελματιας να φτασει πιο ψηλα και αφου της εδωσα καποιες λυσεις και τροπους να σταθει ξανα στα ποδια της ,οταν εκλεισα το τηλ μαζι της δεν ενιωθα λυπη οικτο ή οτιδηποτε αλλο , αλλα ενα συναισθημα χαρας οτι βοηθησα καποιον σε μια δυσκολη στιγμη
το ιδιο πιστευω νιωθει και η πλειοψηφια των ανθρωπων που αυριο μεθαυριο θα βοηθησουν καποιον σε ενα ατυχημα, που θα βοηθησουν εναν ηλικιωμενο, εναν αμεα, καποιον που χαθηκε κτλ