Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Απόψε το βράδυ στο studio Δέσποινα + Ελένη + Μαρίνα + Νεφέλη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Άτζελα και γλυκά κορίτσια καλησπέρα σας. Όλα αυτά τα ωραία που βλέπουμε μπορεί να τα χαρεί κάποιο άτομο με αναπηρία; Ρωτώ καλοπροαίρετα γιατί θεωρώ ότι είστε άτομα με τα οποία βγαίνει συνεννόηση και έχετε καινοτομήσει ήδη σε πολλά.
1. Ο χώρος έχει στην είσοδο σκαλιά και δεν θυμάμαι αν το πεζοδρόμιο έχει ράμπα. Το λέω αυτό σε εσένα Άντζελα γιατί ξέρω ότι έχεις στοιχειώδεις ευαισθησίες. Υπό τις παρούσες συνθήκες έχει αποκλειστεί οποιοσδήποτε είναι με αναπηρικό καρότσι. Τουαλέτα από όσο θυμάμαι υπάρχει στο ισόγειο (είναι ευρύχωρη) όπως και τα δωμάτια του ισογείου.
2. Οι κοπέλες ή εσύ θα είχατε πρόβλημα να πάτε με άτομο με αναπηρία (κινητική, τυφλός, κωφός) ή με άτομο που έχει αυτισμό, νοητική καθυστέρηση κτλ εάν συνοδεύεται από τον πατέρα του ή τον αδερφό του;
Ξέρω ότι το ποστ μου θα φανεί ψιλοάκυρο αλλά στην Ελλάδα συνήθως τα θέματα της αναπηρίας φαίνονται άκυρα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άτζελα και γλυκά κορίτσια καλησπέρα σας. Όλα αυτά τα ωραία που βλέπουμε μπορεί να τα χαρεί κάποιο άτομο με αναπηρία; Ρωτώ καλοπροαίρετα γιατί θεωρώ ότι είστε άτομα με τα οποία βγαίνει συνεννόηση και έχετε καινοτομήσει ήδη σε πολλά.
1. Ο χώρος έχει στην είσοδο σκαλιά και δεν θυμάμαι αν το πεζοδρόμιο έχει ράμπα. Το λέω αυτό σε εσένα Άντζελα γιατί ξέρω ότι έχεις στοιχειώδεις ευαισθησίες. Υπό τις παρούσες συνθήκες έχει αποκλειστεί οποιοσδήποτε είναι με αναπηρικό καρότσι. Τουαλέτα από όσο θυμάμαι υπάρχει στο ισόγειο (είναι ευρύχωρη) όπως και τα δωμάτια του ισογείου.
2. Οι κοπέλες ή εσύ θα είχατε πρόβλημα να πάτε με άτομο με αναπηρία (κινητική, τυφλός, κωφός) ή με άτομο που έχει αυτισμό, νοητική καθυστέρηση κτλ εάν συνοδεύεται από τον πατέρα του ή τον αδερφό του;
Ξέρω ότι το ποστ μου θα φανεί ψιλοάκυρο αλλά στην Ελλάδα συνήθως τα θέματα της αναπηρίας φαίνονται άκυρα!

οχι βρε εννοειτε δεν εχουμε προβλημα με ανθρωπους ειτε με κινητικα προβληματα ειτε με αλλες αναπηριες ισα ισα που εχουμε μονιμους τετοιους πελατες ;)
τωρα βασικα το κτηριο μας αν και ανακαινισμενο σχεδιαστικε και χτιστηκε πολλα χρονια πριν που τοτε δεν υπηρχε τετοια προβλεψη σε κανενα κτηριο εκεινης της εποχης
επομενως καλο ειναι ενας τετοιος ανθρωπος να συνοδευετε
τωρα αν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα , ας μας ενημρωσει απο πριν ποτε θα ερθει και θα βρουμε τον τροπο να τον βοηθησουμε να αναιβει τα 3 σκαλια της εισοδου μας ;)
τα δωματια του κατω οροφου ναι ειναι προσβασιμα οι τουαλετες κατω ειναι λιγο στενες αλλα χωραει καροτσι ;)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι βρε εννοειτε δεν εχουμε προβλημα με ανθρωπους ειτε με κινητικα προβληματα ειτε με αλλες αναπηριες ισα ισα που εχουμε μονιμους τετοιους πελατες ;)
τωρα βασικα το κτηριο μας αν και ανακαινισμενο σχεδιαστικε και χτιστηκε πολλα χρονια πριν που τοτε δεν υπηρχε τετοια προβλεψη σε κανενα κτηριο εκεινης της εποχης
επομενως καλο ειναι ενας τετοιος ανθρωπος να συνοδευετε
τωρα αν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα , ας μας ενημρωσει απο πριν ποτε θα ερθει και θα βρουμε τον τροπο να τον βοηθησουμε να αναιβει τα 3 σκαλια της εισοδου μας ;)
τα δωματια του κατω οροφου ναι ειναι προσβασιμα οι τουαλετες κατω ειναι λιγο στενες αλλα χωραει καροτσι ;)

1.Το πεζοδρόμιό σας έχει ράμπα γιατί αν δεν έχει και έχει μπροστά και παρακαρισμένα άστα να πάνε. Ο συνοδός θα πρέπει να τον κουβαλήσει καμιά 15ριά μέτρα.
2. Κι άντε κι έρχεται με το καρότσι και σας παίρνει τηλέφωνο ότι είναι από έξω (το κουδούνι δεν το φτάνει). Θα τον πάρετε σηκωτό έναν άντρα ας πούμε 100 κιλά να τον ανεβάζετε στα σκαλιά;
Πώς θα σου ακουγόταν η ιδέα να μπει ράμπα στο πεζοδρόμιο με κολωνάκια στο πλάι ώστε να μην παρκάρουν οι ελληνάρες και μετά να έχει ράμπα και στην πόρτα με κουδούνι χαμηλά .ωστε να είναι κι αυτός "κύριος";

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
1.Το πεζοδρόμιό σας έχει ράμπα γιατί αν δεν έχει και έχει μπροστά και παρακαρισμένα άστα να πάνε. Ο συνοδός θα πρέπει να τον κουβαλήσει καμιά 15ριά μέτρα.
2. Κι άντε κι έρχεται με το καρότσι και σας παίρνει τηλέφωνο ότι είναι από έξω (το κουδούνι δεν το φτάνει). Θα τον πάρετε σηκωτό έναν άντρα ας πούμε 100 κιλά να τον ανεβάζετε στα σκαλιά;
Πώς θα σου ακουγόταν η ιδέα να μπει ράμπα στο πεζοδρόμιο με κολωνάκια στο πλάι ώστε να μην παρκάρουν οι ελληνάρες και μετά να έχει ράμπα και στην πόρτα με κουδούνι χαμηλά .ωστε να είναι κι αυτός "κύριος";

ημιμετρα ειναι ομως αυτα βρε μωρο μου :-
και κουδουνι να βαλουμε πιο χαμηλα, και ραμπα να φτιαξουμε στο πεζοδρομιο και κολωνακια να βαλουμε και να βγαλουμε τις γλαστρες που ηδη εχουμε
το πραγματικο  προβλημα των 4 σκαλιων δεν λυνεται :-

παλι καποιος με κινητικα προβληματα θα χρειαστει ειτε την βοηθεια καποιου συνοδου ειτε τη βοηθεια μας για να μπει μεσα αλλιως μονος του δεν θα μπορει :-
ειναι οπως σου ειπα οτι το κτιριο ειναι παλιο και οι αρχιτεκτονες τοτε δεν βγαζαν τετοια προβλεψη
μια λυση βεβαια ειναι αντι για σκαλες να μπει ραμπα, αλλα εκει μετα σε μια βροχη οταν καποιος θα βγει περπατωντας υπαρχει κινδυνος να γλυστρισει και να πεσει κατω :-
τωρα για τα 100κιλα δεν υπαρχει προβλημα, τοσες κοπελες ειναι σε καθε βαρδια και τοσο κοσμο ξερουμε στη γειτονια , οποτε απο χερια να βοηθησουν αλλο τιποτα ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εσύ πολύ καλά κάνεις και σ'ευχαριστώ πολύ.
Αν πιάσει, έπιασε.Διαφορετικά  :cum: :cum: :cum:.

άσε τα φχαριστηλίκια και πιάσε ένα φουλ* με την κέλλυ να δούμε τι λέει :grin:

thanxxx :grin:

* για μένα το φουλ ε! μην μπερδεύεσαι :birdman:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ημιμετρα ειναι ομως αυτα βρε μωρο μου :-
και κουδουνι να βαλουμε πιο χαμηλα, και ραμπα να φτιαξουμε στο πεζοδρομιο και κολωνακια να βαλουμε και να βγαλουμε τις γλαστρες που ηδη εχουμε
το πραγματικο  προβλημα των 4 σκαλιων δεν λυνεται :-

παλι καποιος με κινητικα προβληματα θα χρειαστει ειτε την βοηθεια καποιου συνοδου ειτε τη βοηθεια μας για να μπει μεσα αλλιως μονος του δεν θα μπορει :-
ειναι οπως σου ειπα οτι το κτιριο ειναι παλιο και οι αρχιτεκτονες τοτε δεν βγαζαν τετοια προβλεψη
μια λυση βεβαια ειναι αντι για σκαλες να μπει ραμπα, αλλα εκει μετα σε μια βροχη οταν καποιος θα βγει περπατωντας υπαρχει κινδυνος να γλυστρισει και να πεσει κατω :-
τωρα για τα 100κιλα δεν υπαρχει προβλημα, τοσες κοπελες ειναι σε καθε βαρδια και τοσο κοσμο ξερουμε στη γειτονια , οποτε απο χερια να βοηθησουν αλλο τιποτα ;)

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι επιχειρηματίας κι ότι δεν έχεις λόγο ούτε να βάζεις "νέους μπελάδες" στο κεφάλι σου ούτε να αλλάξεις κάτι εφόσον το μαγαζί δουλεύει καλά και ως έχει. Ιδιαίτερα για το θέμα της αναπηρίας που ακόμη και τα δημόσια κτίρια δεν τους λαμβάνουν υπόψιν καθώς και εμείς που παρκάρουμε όπου να 'ναι και πόοοοσα ακόμα. Εάν το θέμα είναι πραγματικά να μην γλιστρύσουν οι πελάτες, ενημερώνω ότι υπάρχουν άριστες αντιολισθητικές ράμπες. Πολύ πιο αντιολισθητικές από το μάρμαρο.
Εάν οι λόγοι είναι άλλοι πχ. μα θα έρχεται ο πελάτης και θα βλέπει τη ράμπα, ενώ τα σκαλιά δείχνουν πιο ωραία κτλ. τότε μπαίνει άλλο θέμα. Δεν σου επιτίθεμαι ούτε σε στοχοποιώ λόγω της γενικής κατάστασης της χώρας και σε αυτό το θέμα.
Η πρότασή σου να τον παίρνετε χειροπόδαρα, ενέχει φιλότιμο και καλή πρόθεση αλλά είναι προσβλητικό αν είσαι στη θέση του ατόμου. Οίκτο βγάζει. Επίσης προεξοφλείται ότι το άτομο ακόμη κι αν οδηγεί (γίνεται) θα πρέπει να έχει βοηθό ακόμη και σε προσωπικές στιγμές που ίσως δεν θέλει να γνωστοποιεί. Η όποια απόφασή σου είναι σεβαστή λόγω της χώρας που ζούμε. Διαφορετικά θα ήμουν πολύ επιθετικός, όχι με εσένα συγκεκριμένα αλλά με σχεδόν όοοοολες τις επιχειρήσεις της χώρας. Ευχαριστώ Άντζελα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι επιχειρηματίας κι ότι δεν έχεις λόγο ούτε να βάζεις "νέους μπελάδες" στο κεφάλι σου ούτε να αλλάξεις κάτι εφόσον το μαγαζί δουλεύει καλά και ως έχει. Ιδιαίτερα για το θέμα της αναπηρίας που ακόμη και τα δημόσια κτίρια δεν τους λαμβάνουν υπόψιν καθώς και εμείς που παρκάρουμε όπου να 'ναι και πόοοοσα ακόμα. Εάν το θέμα είναι πραγματικά να μην γλιστρύσουν οι πελάτες, ενημερώνω ότι υπάρχουν άριστες αντιολισθητικές ράμπες. Πολύ πιο αντιολισθητικές από το μάρμαρο.
Εάν οι λόγοι είναι άλλοι πχ. μα θα έρχεται ο πελάτης και θα βλέπει τη ράμπα, ενώ τα σκαλιά δείχνουν πιο ωραία κτλ. τότε μπαίνει άλλο θέμα. Δεν σου επιτίθεμαι ούτε σε στοχοποιώ λόγω της γενικής κατάστασης της χώρας και σε αυτό το θέμα.
Η πρότασή σου να τον παίρνετε χειροπόδαρα, ενέχει φιλότιμο και καλή πρόθεση αλλά είναι προσβλητικό αν είσαι στη θέση του ατόμου. Οίκτο βγάζει. Επίσης προεξοφλείται ότι το άτομο ακόμη κι αν οδηγεί (γίνεται) θα πρέπει να έχει βοηθό ακόμη και σε προσωπικές στιγμές που ίσως δεν θέλει να γνωστοποιεί. Η όποια απόφασή σου είναι σεβαστή λόγω της χώρας που ζούμε. Διαφορετικά θα ήμουν πολύ επιθετικός, όχι με εσένα συγκεκριμένα αλλά με σχεδόν όοοοολες τις επιχειρήσεις της χώρας. Ευχαριστώ Άντζελα!

Καλημερα ;)
Βασικα η νοοτροπια που λες "εισαι επιχειρηματιας το μαγαζι παει καλα δεν θες να βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου" ειναι πραγματικη ειναι υπαρκτη αλλα ειναι και λαθος για οσους την ακολουθουν, γιατι αν καποιος δεν βαλει μπελαδες στο κεφαλι του σημερα, αυριο , μεθαυριο καποιο στιγμη το οποιο μαγαζι θα σταματησει να πηγαινει καλα, γιατι οσο αφηνεις κατι τοσο σε αφηνει και αυτο
για τις αντιολισθιτικες ραμπες ομολογω οτι δεν ηξερα την υπαρξη τους
συγουρα υπαρχει ενα χρηματικο κοστος σε αυτο αλλα ειναι υποχρεωτικο πιστευω η καθε επιχειρηση ανα τακτα διαστηματα να δινει ενα χ,ψ ποσο για να βελτιωνει την οψη της τις παροχες της τις υπηρεσιες της
την εβδομαδα που μας ερχεται δηλ εκλεισα να ντυσουν το μισο μαγαζι με ταπετσαρια, ετσι απλα για να ομορφυνει λιγο
θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να εφτιαχνα την ραμπα που λες αν το ειχα στο νου μου και ηξερα την υπαρξη της
οποτε την επομενη φορα που θα φτιαχτει κατι στο μαγαζι δεν ειναι τιποτα να φτιαχτει και αυτο τωρα που το εχω στο νου μου
και να σου πω την αληθεια εμενα μαρεσουν παρα πολυ και θεωρω οτι εχουν πολυ ανεβασμενο πρεστιζ οι επιχειρησεις που ειναι ευαισθητοποιημενες και στο θεμα των αμεα, αλλα και στα θεματα οικολογιας, καταναλωσης ενεργειας και νερου, ανακυκλωσης υλικων κτλ αλλα και οι επιχειρησεις που εχουν καποιου ειδους χορηγειας προς υδρηματα, οργνανισμους, αθλητικα σωματεια κτλ
η ελλαδα βεβαια ειναι λιγο πισω σε ολα αυτα , αλλα σιγα σιγα γινονται βηματα προς τα εκει και ειναι καιρος τωρα που θα ηθελα και το studio να στραφει και σε πιο οικολογικη λειτουργια αλλα και ενα μερος τον εσοδων του να γυρναγε πισω στην κοινωνια μεσο καποια προσφορας καπου θα υπηρχε αναγκη μεσω καποιας χορηγειας κτλ
τωρα στο θεμα του οικτου που λες νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος
ο οικτος ειναι καταρχην ειναι ενα ανθρωπινο συναισθημα, και εγω εχω αισθανθει πολλς φορες οικτο για κατι, και εσυ αλλα και οι ανθρωποι με κινητικα προβληματα καποια στιγμη θα εχουν νιωσει οικτο για κατι αλλο
ο οικτος βεβαια ειναι και περαστικος, δηλ νιωθουμε οικτο για κατι που βλεπουμε, το προσπερναμε και συνεχιζουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα για να μην μας χαλασει η διαθεση
υπαρχουν ομως και αλλα συναισθηματα, η αλληλεγγυη, το φιλοτιμο, η αγαπη, η αναγκη να κανουμε σαν ανθρωποι μια καλη πραξη
δεν σου εχει τυχει δηλ να κανεις κατι καλο και μετα να νιωθεις γεματος ικανοποιηση που βοηθησες σε μια κατασταση?
συγουρα θα σου εχει τυχει ;)
θα σου πω ενα παραδειγμα, προχθες μια πολυ φιλη μου εχασε τη δουλεια της πολυ αδικα
συγουρα μολις το ακουσα στεναχωριθηκα, λυπηθηκα, μπορει και να ενιωσα οικτο που λες
μετα απο 2 ωρες ομως στο τηλ μαζι της και αφου τη στιρηξα οσο μπορουσα, αφου της εδωσα να καταλαβει οτι ισως οτι εγινε εγινε για καλο της γιατι εχει δυνατοτητες σαν επαγγελματιας να φτασει πιο ψηλα και αφου της εδωσα καποιες λυσεις και τροπους να σταθει ξανα στα ποδια της ,οταν εκλεισα το τηλ μαζι της δεν ενιωθα λυπη οικτο ή οτιδηποτε αλλο , αλλα ενα συναισθημα χαρας οτι βοηθησα καποιον σε μια δυσκολη στιγμη
το ιδιο πιστευω νιωθει και η πλειοψηφια των ανθρωπων που αυριο μεθαυριο θα βοηθησουν καποιον σε ενα ατυχημα, που θα βοηθησουν εναν ηλικιωμενο, εναν αμεα, καποιον που χαθηκε κτλ

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ;)
Βασικα η νοοτροπια που λες "εισαι επιχειρηματιας το μαγαζι παει καλα δεν θες να βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου" ειναι πραγματικη ειναι υπαρκτη αλλα ειναι και λαθος για οσους την ακολουθουν, γιατι αν καποιος δεν βαλει μπελαδες στο κεφαλι του σημερα, αυριο , μεθαυριο καποιο στιγμη το οποιο μαγαζι θα σταματησει να........

Καήμέρα και από εμένα Άντζελα!
Ξεκινώ. Στο πρώτο κομμάτι της παράθεσής σου κάνεις λόγω για τον τρόπο λειτουργίας μίας επιχείρησης όπου ξεφεύγεις από τα πλαίσια αρκετών Ελλήνων επιχειρηματιών που βολεύονταν χάρη στις στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς (μπορεί να έπαιρναν επιδοτήσεις, μπορεί με κρατική κάλυψη να κινούνταν μονοπωλιακά κτλ) κι έτσι τους "έπαιρνε" να τεμπελιάσουν και να μην εξελίσσονται. Αυτοί όντως εάν σταματήσουν τα προνόμια που μάλλον κακώς απολάμβαναν, η αγορά θα τους πετάξει έξω. Εσύ όντως έπαιξες με όρους ιδιωτικού τομέα και οι όποιες παρατυπίες σου (εάν υπάρχουν) μπορεί να έχουν να κάνουν καθαρά με το είδος της επιχείρησής σου. Σε ένα χώρο που ίσως δύσκολα κινείται και προχωρά ο οποιοσδήποτε. Σε κάθε περίπτωση είσαι αξιόλογη ακόμη και για αυτή τη συζήτηση που γίνεται τώρα. 

Συνεχίζω.Στο δεύτερο κομμάτι σου αναφέρεις τα λεγόμενα "μαστ" των επιχειρήσεων του εξωτερικού και κάποιων κυρίως μεγάλων ελληνικών συμφερόντων. Ανακύκλωση, οικονομία νερού, ενίσχυση του κοινωνικού προφίλ μέσω ανταποδοτικών στην κοινωνία (πχ. κατασκευή κλινικής παιδιών με νεοπλασματικές από την κα Βαρδινογιάννη κα). Δεν διαφωνώ σε αυτά (στέκομαι σκεπτικός απέναντι στα κίνητρα βέβαια). Η αναπηρία όμως δεν είναι ούτε μία "τάση"όύτε κάτι "μαστ". Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για παράδειγμα είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους που στην τελική είναι το δικαίωμά τους στη ζωή. Δεν ανεβαίνει το πρεστίζ μίας επιχείρησης που έχει ράμπες. Εξασφαλίζεται η ισότιμη μεταχείριση των αναπήρων που είναι υποχρέωση όλων μας να τους την εξασφαλίζουμε. Άρα δεν μπαίνει θέμα "μαστ"! Είναι καθαρά δικαίωμα τους να μπορούν να συμμετέχουν ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!
Σχετικά με τον οίκτο το απαντάς και μόνη σου. Δεν είναι παραγωγικό συναίσθημα ενώ είναι τα άλλα που αναφέρεις. Το πως τοποθετούμαστε εμείς οι "κανονικοί" στο θέμα βοήθεια στα Αμεα και πώς το βιώνουμε, δεν συμπίπτει με το πώς το βιώνουν κι οι ίδιοι. Την θέλουν την αυτονομία. Γιατί είναι άνθρωποι. Η δική μας καλή πρόθεση μπορεί να προκαλεί αμηζανία ή και αηδία σε έναν Αμεα.
Στο τελευταίο κομμάτι της παράθεσης σου (για τη φίλη σου που απολύθηκε) αναφέρεις το πώς βίωσες εσύ τον οίκτο και την συνακόλουθη χαρά. Το παράδειγμα σου δεν είναι τόσο εύστοχο. Επειδή η φίλη σου δεν είχε δικαίωμα στην απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας της, βάσει νόμου ή ηθικής όλοι μπορούμε να το πάθουμε (αναλογικά οι Αμεα έχουν δικαίωμα στην απρόσκοπτη ικανότητα πρόσβασης παντού, δικαίωμα αναφαίρετο).
Επίσης η φίλη σου μόλις έμεινε άνεργη. Ασφαλώς χρειάζεται μία στήριξη για να σταθεί στα πόδια της όπως λες. Φαντάσου όμως τη φίλη σου να ήταν 15 χρόνια άνεργη να είχε την ίδια επιθυμία για ζωή όπως και άλλοι και να είναι αναγκσμένη να είναι κλεισμένη στο σπίτι ενώ έχει χρήματα να αγοράσει υπηρεσίες που θέλει αλλά εμμέσως ή απαγορεύονταιοι άνεργοι ή όταν φτάσει στην επιχείρηση όπου θέλει θα βγούνε οι φιλότιμοι για να βοηθήσουν την άνεργη να εισέλθει στην επιχείρηση, διατυμπανίζοντας το σε όοοολη τη γειτονιά και κυρίως στην ίδια τη φίλη σου. Οι ανάπηροι δεν είναι από μόνοι τους ανάπηροι. Εμείς τους κάνουμε ανάπηρους ακόμη και με αυτό που οι "κανονικοί" θεωρούμε καλή πρόθεση. Η φίλη σου δεν θέλει δανεικά αλλά δουλειά. Αντίστοιχα ο Αμεα δεν θέλει κορίτσια (όντως πανέμοργα) να τον κουβαλούν. Θέλει την ράμπα και τα λοιπά για να το κάνει μόνος του. Γιατί μπορεί, γιατί έτσι είναι αυτόνομος, αξιοπρεπής, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Δίνω ιδιαίτερη σημασία στο κομμάτι που λες για την κατασκευή της ράμπας και ό,τι χρειαστεί για την πρόσβασή τους(όπως τα έγραφα σε άλλο ποστ μου).

ΥΓ> Αν γίνομαι πιο καυστικός δεν το στοχοποιώ σε εσένα. Προς τιμήν σου  (που ουσιαστικά είναι το αυτονόητο αλλά στην Ελλάδα...) συμμετέχεις σε μία τέτοια συζήτηση. Για να μην σου τρώω το χώρο εδώ, έχω ανοίξει θρεντ στην ενότητα Μασατζίδικα-Μασατζίδικα αθήνα-Αμέα και μασατζίδικα. Εκεί έχω παραθέσει και δικούς μας διαλόγους και έχουν συμμετάσχει αρκετοί συναγωνιστές εκ των οποίων και Αμεα. Μπες μπορείς να προσφέρεις στο χώρο. Διάβασέ το όο το θρεντ για να μπεις στο κλίμα. Σε ευχαριστώωω!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημερα ;)
Βασικα η νοοτροπια που λες "εισαι επιχειρηματιας το μαγαζι παει καλα δεν θες να βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου" ειναι πραγματικη ειναι υπαρκτη αλλα ειναι και λαθος για οσους την ακολουθουν, γιατι αν καποιος δεν βαλει μπελαδες στο κεφαλι του σημερα, αυριο , μεθαυριο καποιο στιγμη το οποιο μαγαζι θα σταματησει να πηγαινει καλα, γιατι οσο αφηνεις κατι τοσο σε αφηνει και αυτο
για τις αντιολισθιτικες ραμπες ομολογω οτι δεν ηξερα την υπαρξη τους
συγουρα υπαρχει ενα χρηματικο κοστος σε αυτο αλλα ειναι υποχρεωτικο πιστευω η καθε επιχειρηση ανα τακτα διαστηματα να δινει ενα χ,ψ ποσο για να βελτιωνει την οψη της τις παροχες της τις υπηρεσιες της
την εβδομαδα που μας ερχεται δηλ εκλεισα να ντυσουν το μισο μαγαζι με ταπετσαρια, ετσι απλα για να ομορφυνει λιγο
θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να εφτιαχνα την ραμπα που λες αν το ειχα στο νου μου και ηξερα την υπαρξη της
οποτε την επομενη φορα που θα φτιαχτει κατι στο μαγαζι δεν ειναι τιποτα να φτιαχτει και αυτο τωρα που το εχω στο νου μου
και να σου πω την αληθεια εμενα μαρεσουν παρα πολυ και θεωρω οτι εχουν πολυ ανεβασμενο πρεστιζ οι επιχειρησεις που ειναι ευαισθητοποιημενες και στο θεμα των αμεα, αλλα και στα θεματα οικολογιας, καταναλωσης ενεργειας και νερου, ανακυκλωσης υλικων κτλ αλλα και οι επιχειρησεις που εχουν καποιου ειδους χορηγειας προς υδρηματα, οργνανισμους, αθλητικα σωματεια κτλ
η ελλαδα βεβαια ειναι λιγο πισω σε ολα αυτα , αλλα σιγα σιγα γινονται βηματα προς τα εκει και ειναι καιρος τωρα που θα ηθελα και το studio να στραφει και σε πιο οικολογικη λειτουργια αλλα και ενα μερος τον εσοδων του να γυρναγε πισω στην κοινωνια μεσο καποια προσφορας καπου θα υπηρχε αναγκη μεσω καποιας χορηγειας κτλ
τωρα στο θεμα του οικτου που λες νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος
ο οικτος ειναι καταρχην ειναι ενα ανθρωπινο συναισθημα, και εγω εχω αισθανθει πολλς φορες οικτο για κατι, και εσυ αλλα και οι ανθρωποι με κινητικα προβληματα καποια στιγμη θα εχουν νιωσει οικτο για κατι αλλο
ο οικτος βεβαια ειναι και περαστικος, δηλ νιωθουμε οικτο για κατι που βλεπουμε, το προσπερναμε και συνεχιζουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα για να μην μας χαλασει η διαθεση
υπαρχουν ομως και αλλα συναισθηματα, η αλληλεγγυη, το φιλοτιμο, η αγαπη, η αναγκη να κανουμε σαν ανθρωποι μια καλη πραξη
δεν σου εχει τυχει δηλ να κανεις κατι καλο και μετα να νιωθεις γεματος ικανοποιηση που βοηθησες σε μια κατασταση?
συγουρα θα σου εχει τυχει ;)
θα σου πω ενα παραδειγμα, προχθες μια πολυ φιλη μου εχασε τη δουλεια της πολυ αδικα
συγουρα μολις το ακουσα στεναχωριθηκα, λυπηθηκα, μπορει και να ενιωσα οικτο που λες
μετα απο 2 ωρες ομως στο τηλ μαζι της και αφου τη στιρηξα οσο μπορουσα, αφου της εδωσα να καταλαβει οτι ισως οτι εγινε εγινε για καλο της γιατι εχει δυνατοτητες σαν επαγγελματιας να φτασει πιο ψηλα και αφου της εδωσα καποιες λυσεις και τροπους να σταθει ξανα στα ποδια της ,οταν εκλεισα το τηλ μαζι της δεν ενιωθα λυπη οικτο ή οτιδηποτε αλλο , αλλα ενα συναισθημα χαρας οτι βοηθησα καποιον σε μια δυσκολη στιγμη
το ιδιο πιστευω νιωθει και η πλειοψηφια των ανθρωπων που αυριο μεθαυριο θα βοηθησουν καποιον σε ενα ατυχημα, που θα βοηθησουν εναν ηλικιωμενο, εναν αμεα, καποιον που χαθηκε κτλ
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: ξεχωρίζεις σε κάθε ευκαιρία....είσαι σπάνια κοπέλα! Καλησπέρα στα κορίτσια μας και στους εκλεκτούς φίλους!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: ξεχωρίζεις σε κάθε ευκαιρία....είσαι σπάνια κοπέλα! Καλησπέρα στα κορίτσια μας και στους εκλεκτούς φίλους!
Τσα ! εδώ είμαι καί εγώ καλησπέρα αρχόντισσες καί άρχοντες του παλατιού Φ.104 !!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καήμέρα και από εμένα Άντζελα!

δυστηχος στη συγκριμενη χωρα το αυτονοητο δεν ειναι και δεδομενο
και οταν ειναι αποτελει καυχημα
θεωρω οτι η ζωη ειναι δυσκολη για ολους τους ανθρωπους (δεν το τσουβαλιαζω φυσικα γιατι για αλλους ειναι πολυ λιγοτερο ενω για αλλους πολυ περισσοτερο)
αλλα ειναι και στο χερι του καθενος ξεχωριστα να επιλεξει που θα κινηθει σε τι θα πιστεψει που θα ξοδεψει που θα μιλησει και θα κοινωνικοποιηθει, που θα εργαστει
οπως ειναι φυσικα και στο χερι του να αγωνιστει να καταγγηλει να απαιτησει οτι θεωρει οτι του ανηκει
η λεξη πρεστιζ ισως ηταν λαθος στην εκφραση αλλα και παλι για τα δεδομενα της χωρας και της κοινωνιας μας η εννοια της στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι σωστη ακομα και αν αυτο ειναι καταντημα
εγω χαρηκα παντως με την ολη συζητηση γιατι δεν σου κρυβω το ολο θεμα το ειχα ξεχασει οπως κατακαιρους ξεχναω πολλα πραγματα διοτι ασχολουμενη με τις καθημερινες δουλειες ,υποχρεωσεις , εγνοιες και αγχη καποια πραγματα καλως, καποια πραγματα κακως περνανε σε 2η μοιρα

Τωρα το απόγευμα στο studio Nεφέλη + Μπετυ + Ελένη + Κέλλυ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δυστηχος στη συγκριμενη χωρα το αυτονοητο δεν ειναι και δεδομενο
και οταν ειναι αποτελει καυχημα...

Χάρηκα κι εγώ πολύ που τα είπαμε αλλά κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ έμεινε στον αέρα. Πώς σου ακούγεται να κάνεις καιρού και τσέπης επιτρεπόντων τις κατάλληλες παρεμβάσεις ώστε να μπορούν όλοι να γεύονται ισότιμα όλες τις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκεστε στο ναό αυτό της ηδονής; :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom