Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
τελει και παυλα Νιο εισαι καυλααααααααααααα.βαζει και τελεια
τελει και παυλα Νιο εισαι καυλααααααααααααα.βαζει και τελεια
πες μου και αλλα .εσυ με εμπνεεις.
ναι ρε το καταλαβα για χωριατη με περνας?και επειδη δεν θελω να μενεις με αποριες.
υπιρεσια εκεινη την μερα ηταν μια κοπελα απο μας ηα αναστασια...εγω δεν τον ειδα καν τον τυπο...και ουτε η μαρινα γιατι ειμασταν απασχολημενες
το καταλαβα οτι ηταν μεθυσμενος την ωρα που πηγα κοντα του και μυριζε αλκοολ....συνηθος δεν δεχομαστε μεθυσμενα ατομα αλλα η κοπελα δεν το καταλαβε γιατι ο τυπος δεν παραπατουσε...
Σε αυτή την περίπτωση, φρονώ ότι θα μπορούσατε (γιατί έχετε τον τρόπο σας) να του αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο τις υπηρεσίες σας επιστρέφοντας το αντίτιμο.το καταλαβα οτι ηταν μεθυσμενος την ωρα που πηγα κοντα του και μυριζε αλκοολ....
το οτι παιρνω χρηματα για αυτο που κανω δεν σημαινει οτι μπορει να κανει οτι θελει ο καθενας...
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι επειδή λαμβάνετε αμοιβή πρέπει να ανεχθείτε απρεπείς συμπεριφορές ή ότι είστε υποχρεωμένη να σας αρέσει πάντα ο πελάτης.
γαμω τα τρικαλααααααααααααα(ανευ τελειας)ναι ρε το καταλαβα για χωριατη με περνας?
πες μου και αλλα .
δεν φτανουν τα λογια.
λοιπον...σας αφηνω παω σπιτι μου....θελω να μαγειρεψω σημερα.....θα φτιαξω και πιτα
καλα να περνατε οτι και αν κανετε
γειαααααααααααααααααααααα
Σαν τι θέλεις να σε περιμένει Μεγάλη Πέμπτη εκτός από την ....... σταύρωση.Εγω ειμαι κουκλος; για να ξερω τι με περιμενει αυριο δηλαδη!
καλησπεραααααααααααα............
που ειναι τα αγορια μου???????????
καλησπέρα στους φίλους, καλησπέρα Δέσποινα.
γεια σου κουκλακαλησπεραααααααααααα............
που ειναι τα αγορια μου???????????