Ίσως θα έπρεπε να απευθύνω την ερώτηση μου στην κ. Άντζελα ως καθ΄ύλην αρμόδια, αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη.
-5.γιατι δεν λες οτι το ιδιο πραγμα εκανες και σε αλλη κοπελα εδω στο στουντιο και σε ξαποστειλε και αυτη με τον ιδιο τροπο?
-3.γιατι δεν λες το ποσο μεθυσμενος ησουν?
Γιατί επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο και πολύ περισσότερο στα δωμάτια (λαμβάνοντας και το αντίτιμο συνεπώς) σε κάποιον, πού (εκτός της ασεβούς συμπεριφοράς που έχει επιδείξει στο παρελθόν) τελεί εμφανώς υπό την επήρεια μέθης;
-"σεβαστειτε πρωτα τις κοπελες για να παρετε αυτο που θελετε.."
Εδώ με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο.
-"οτι αξιζει ο καθενα παιρνει".
Θα συμφωνούσα και εδώ άν δεν λαμβάνατε αμοιβή για τις υπηρεσίες σας ή άν σε περίπτωση που δεν θέλετε για τον Α΄ η Β΄ λόγο να τις παρέχετε επιστρέφατε όλο ή μέρος του αντιτίμου.
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι επειδή λαμβάνετε αμοιβή πρέπει να ανεχθείτε απρεπείς συμπεριφορές ή ότι είστε υποχρεωμένη να σας αρέσει πάντα ο πελάτης.
υπιρεσια εκεινη την μερα ηταν μια κοπελα απο μας ηα αναστασια...εγω δεν τον ειδα καν τον τυπο...και ουτε η μαρινα γιατι ειμασταν απασχολημενες
το καταλαβα οτι ηταν μεθυσμενος την ωρα που πηγα κοντα του και μυριζε αλκοολ....συνηθος δεν δεχομαστε μεθυσμενα ατομα αλλα η κοπελα δεν το καταλαβε γιατι ο τυπος δεν παραπατουσε....
το οτι παιρνω χρηματα για αυτο που κανω δεν σημαινει οτι μπορει να κανει οτι θελει ο καθενας...
το ξαναλεω, οποιος μου φαιρεται καλα του κανω κολοτουμπες μεσα στο δωματιο...οποιος μου φαιρεται ασχημα παιρνει τον πουλο κα τρωει πορτα...και μετα, απο την κακια τους γραφουν ασχημες κριτικες.
λεει οτι εχει περασει δυο φορες στο στουντιο...γιατι αραγε θυμυθικε τωρα να γραψει κριτικη????