You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κορίτσια, η Μαργαρίτα που είναι αύριο το απόγευμα, πώς είναι; γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες της...
ειναι ωραια κοπέλα, αδυνατη ξανθια με μεγαλο στηθος και νεα σε ηλικια :-*
OK μωρο μου θα ερθω να σας δοκιμασω ολες,ελπιζω να εχεται τα καταλληλα συνεργα?
οτι ζητησεις υπαρχει ;) :-*
καλησπέρα, είσαι μία κουκλίτσα. η 'Αντζελα πότε θα κάνει καμία εφημερία;
ευχαριστω μωρο μου :-*
αποτι ξερω θα αργησει γιατι εχει καποιο σοβαρο οικογενειακο προβλημα και δε το θεωρει σωστο να κατεβει στη δουλεια ακομη , αλλα δεν θαθελα να μιλησω εγω γιαυτο μωρο μου :-*
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όχι δεν κάνει η Αλίνα τέτοια. Πάντως έχει βυζάαααρες!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Βέβαια δεν της έχω κάνει καμιά τρελή προσφορά, να δω αν θα έκανε. Κανένας άλλος συναγωνιστής ενδέχεται να ξέρει περισσότερα. ;)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Για πες μας αναλυτικά, αν θες φυσικά ...Γιατί ρε Ευάκι τόσο μέτρια εχθές. Με χάλασες και ερχόμουν με τις καλύτερες προοπτικές.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ναι. Αλίνα = Ντιάνα. Δούλευε παλιά στη Λέλας , ως Αλίνα πάλι. Στη Δροσοπούλου άλλαξε όνομα γιατί το "Αλίνα" είναι κατειλλημμένο από την ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ!!!
Πιστεύω η κριτική θα μπει αργότερα...Φίλε Πουτανγαμών έχω ανεβάσει και κριτική εάν δεν την βάλουν δεν φταίω. Πάντως η κοπέλλα ήταν γενικά μέτρια. Δεν το τίμησε το 70αρι.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στη Δροσοπούλου άλλαξε όνομα γιατί το "Αλίνα" είναι κατειλλημμένο από την ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μόλις κάνει λογκιν ο Αντμινσθένης. Έχω ανεβάσει και εγώ κριτική για τη Λίντα που τίμησα χθες!!Πιστεύω η κριτική θα μπει αργότερα...