kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
τι ρε λαγε? μηπως σου βγηκε απο πισω η ενεργεια?
τι βλαμενο μου εισαι....
τι ρε λαγε? μηπως σου βγηκε απο πισω η ενεργεια?
όχι ρε απλά με το που μπήκαμε δωμάτιο άρχισε να χασμουριέται, να κλαίει, να έχει δύσπνοια και τέτοια...η πέτρα που την ξεμάτιασε είπε ότι ήταν φουλ ματιασμένη...η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να τη δω και μου γύρισαν τα μάτια...κ πήρα τα αρχίδια μου...αλλά μετά με ορέστη παρέα με περπάτησε αλλού κ βρήκαμε μια όμορφη δεσποινίδα που δεν διέτρεχε κίνδυνο ματιάσματος...τέτοια πλάκα είχα να πάθω, από την πρώτη φορά που είδα την κέλλυ!!!τι ρε λαγε? μηπως σου βγηκε απο πισω η ενεργεια?
αχ ποσο μου αρεσαι αυτο που ειπες
τι βλαμενο μου εισαι....
θα φτιάξω μιά με ανοιχτό καβάλο
γάμησα ...όχι όμως τη ματιασμένη...δεν γινόταν....είχα σοκαριστεί... κόντευε να μείνει στον τόπο ρε συ...τι να πω? ήμουν πολύ καυλωμένος κ η ενεργειά μου βγήκε σε αρνητικό αποτέλεσμα...
όχι ρε απλά με το που μπήκαμε δωμάτιο άρχισε να χασμουριέται, να κλαίει, να έχει δύσπνοια και τέτοια...η πέτρα που την ξεμάτιασε είπε ότι ήταν φουλ ματιασμένη...η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να τη δω και μου γύρισαν τα μάτια...κ πήρα τα αρχίδια μου...αλλά μετά με ορέστη παρέα με περπάτησε αλλού κ βρήκαμε μια όμορφη δεσποινίδα που δεν διέτρεχε κίνδυνο ματιάσματος...τέτοια πλάκα είχα να πάθω, από την πρώτη φορά που είδα την κέλλυ!!!
Τα αλλά μου είναι αδιάφορα αυτό ήθελα να ακούσωόχι ρε απλά με το που μπήκαμε δωμάτιο άρχισε να χασμουριέται, να κλαίει, να έχει δύσπνοια και τέτοια...η πέτρα που την ξεμάτιασε είπε ότι ήταν φουλ ματιασμένη...η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να τη δω και μου γύρισαν τα μάτια...κ πήρα τα αρχίδια μου...αλλά μετά με ορέστη παρέα με περπάτησε αλλού κ βρήκαμε μια όμορφη δεσποινίδα που δεν διέτρεχε κίνδυνο ματιάσματος...τέτοια πλάκα είχα να πάθω, από την πρώτη φορά που είδα την κέλλυ!!!
ντατσει τοτε
όχι ρε απλά με το που μπήκαμε δωμάτιο άρχισε να χασμουριέται, να κλαίει, να έχει δύσπνοια και τέτοια...η πέτρα που την ξεμάτιασε είπε ότι ήταν φουλ ματιασμένη...η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να τη δω και μου γύρισαν τα μάτια...κ πήρα τα αρχίδια μου...αλλά μετά [size=30pt]με ορέστη παρέα [/size] με περπάτησε αλλού κ βρήκαμε μια όμορφη δεσποινίδα που δεν διέτρεχε κίνδυνο ματιάσματος...τέτοια πλάκα είχα να πάθω, από την πρώτη φορά που είδα την κέλλυ!!!
τυχαία βρεθήκαμε ρε...
κυλισε ο τετζερις
δειξε μου τον φιλο σου
απο το κακο στο χειροτερο
http://[URL unfurl="true"]www.yogadork.com/wp-content/uploads/2010/12/black-bear.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ωραίο κατοικίδιο.... ;D ;D
Τα αλλά μου είναι αδιάφορα αυτό ήθελα να ακούσω
αχ ποσο μου αρεσαι αυτο που ειπες
ωραίο κατοικίδιο....
Αν ειναι ετσι θα στο λεω συχνοτερα.αχ ποσο μου αρεσαι αυτο που ειπες
ωραίο κατοικίδιο....
για σενα ματια μου εβαλα στο γαιδουρι gps και ερχομαι να σε παρωκαι θα γενεί τση μόδας!
ούλοι οι Κρητικοί θα κυκλοφορούν με όξω τα καρύδια!
θες να με πάρεις κ να με ταίζεις και να κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι σου??πιο ωραιο απο σενα αποκλειεται
ρε συ λαγε.. με ανυσηχεις ωρες ωρες ρε μαν
δλδ... ξαφανιζεσαι στα καλα καθουμενα... σκας μυτη χωρις να το περιμενουμε...
τι γινετε με σενα ρε αδερφε μου
Αν ειναι ετσι θα στο λεω συχνοτερα.
;) ;) ;) ;) ;) ;)