kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
Ρε πως ξεπετάχτηκαν οι κορμαρες με το κάλεσμα της πουτάνας.............................................
Για μας τα (ραμολιμέντο) δεν έχει καλησπέρα?
:-* :-* :-* :-* :-*
Ρε πως ξεπετάχτηκαν οι κορμαρες με το κάλεσμα της πουτάνας.............................................
Για μας τα (ραμολιμέντο) δεν έχει καλησπέρα?
και θενα πρεπει να θου πηγαινει η φουθτα
μελιστάλαχτη (ένα από τα προσόντα σου που δεν τονίσαμε όσο έπρεπε) φούθτα εμείς δεν φορούμε ποτέ! αν και για το καλοκαίρι δεν είναι κακή ιδέα.
επιθυμούμε να φορούμε βράκα (κρητικιά).
χτες βράδυ "απίστησα"...αλλά δεν έφταιγα εγώ...μάτιασα τη νεφέλη και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της...
και τα δικα μου ειναι μεσα?στα αρχιδια μας
ωραία συναδελφική αλληλεγγύη...στα αρχιδια μας
και τα δικα μου ειναι μεσα?
στα αρχιδια μας
Αυτο που μου αρεσει σε εσενα (ενα απο τα πολλα) ειναι η γλυκα σου.........εννοειται.....
η ευγένεια της είναι αριστουργηματική!!!Αυτο που μου αρεσει σε εσενα (ενα απο τα πολλα) ειναι η γλυκα σου.........
Ακατάλληλη για διαβητικούςΑυτο που μου αρεσει σε εσενα (ενα απο τα πολλα) ειναι η γλυκα σου.........
ωραία συναδελφική αλληλεγγύη...
Ξεραθηκε η κουμπαρα μολις τον ειδε.......για σενα το λεω
που δεν γαμησες
γάμησα ...όχι όμως τη ματιασμένη...δεν γινόταν....είχα σοκαριστεί... κόντευε να μείνει στον τόπο ρε συ...τι να πω? ήμουν πολύ καυλωμένος κ η ενεργειά μου βγήκε σε αρνητικό αποτέλεσμα...για σενα το λεω
που δεν γαμησες
γάμησα ...όχι όμως τη ματιασμένη...δεν γινόταν....είχα σοκαριστεί... κόντευε να μείνει στον τόπο ρε συ...τι να πω? ήμουν πολύ καυλωμένος κ η ενεργειά μου βγήκε σε αρνητικό αποτέλεσμα...
Τι βλαμενο που εισαι.........το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
τι ρε λαγε? μηπως σου βγηκε απο πισω η ενεργεια?γάμησα ...όχι όμως τη ματιασμένη...δεν γινόταν....είχα σοκαριστεί... κόντευε να μείνει στον τόπο ρε συ...τι να πω? ήμουν πολύ καυλωμένος κ η ενεργειά μου βγήκε σε αρνητικό αποτέλεσμα...
Τι βλαμενο που εισαι.........
θα υδρωθουν τα αρχιδια θου