TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
επιτηδεςγιατι στραβοτσουτσουνιαζεις καλε![]()
επιτηδεςγιατι στραβοτσουτσουνιαζεις καλε![]()
ήρθα να σου κάνω χαλάστρα μανεπιτηδεςγια να ερθω να μου την ισιαξεις
![]()
τι καλος ανθρωπος εισαικαλη φαση![]()
επιτηδεςγια να ερθω να μου την ισιαξεις
![]()
[move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!
θα αργησει ειπε η αντζελα :'([move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!![/move]
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
θα αργησει ειπε η αντζελα :'(
υγ
κελλακυ θελω μια φωτο να ποζαρεις ποδαρακια.. και οχι κωλαρακι, βαρεθηκαμε![]()
αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....[move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!![/move]
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
τραβα παραπερα..αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....
γιατι ρε προμοτορακο, σε χαλασα ?τραβα παραπερα..
με αλλα βιτσια καταπιανομαι εγωΓίνεται αυτο ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....
γιατι ρε προμοτορακο, σε χαλασα ?
και παντα να εχεις δουλεια καλη μου...δεν σου ευχομαι κατι αντιθετο...απλα ειπα την γνωμη μου και πεταχτηκαν οι γνωστοι αγαπουληδες να αντιδρασουν...ελεος....ποσο με πληγωνεις δεν μπορεις να φανταστεις :'(
....αλλα δεν εχω χρονο να σου πω τωρα γιατι με περιμενουν οι πολλοι αντρες μου....εχω τα δωματια γεματα
:-* :-* :-*
αγαπουλης ειναι αυτος που τον σερνει η γκομενα απο την μυτη..και παντα να εχεις δουλεια καλη μου...δεν σου ευχομαι κατι αντιθετο...απλα ειπα την γνωμη μου και πεταχτηκαν οι γνωστοι αγαπουληδες να αντιδρασουν...ελεος....