TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
επιτηδες για να ερθω να μου την ισιαξειςγιατι στραβοτσουτσουνιαζεις καλε
επιτηδες για να ερθω να μου την ισιαξειςγιατι στραβοτσουτσουνιαζεις καλε
ήρθα να σου κάνω χαλάστρα μανεπιτηδες για να ερθω να μου την ισιαξεις
ήρθα να σου κάνω χαλάστρα μαν
τι καλος ανθρωπος εισαικαλη φαση
επιτηδες για να ερθω να μου την ισιαξεις
κελλυ αρρωστιαππππσσσσσσσσσσ
κελλυ αρρωστια
[move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!! [/move]
θα αργησει ειπε η αντζελα :'([move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!! [/move]
[move] [/move]
θα αργησει ειπε η αντζελα :'(
υγ
κελλακυ θελω μια φωτο να ποζαρεις ποδαρακια.. και οχι κωλαρακι, βαρεθηκαμε
αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....[move]ΚΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!! [/move]
[move] [/move]
τραβα παραπερα..αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....
γιατι ρε προμοτορακο, σε χαλασα ?τραβα παραπερα..
με αλλα βιτσια καταπιανομαι εγωΓίνεται αυτο ??????
αμα οι νεες φωτος ειναι πραγματικες και απεικονιζουν το πως ειναι σημερα η κελλυ , μαλλον θα ειναι απογοητευτικες...αλλα οπως γινεται συνηθως θα ψιλοχοντροσοπιαστουνε και ολα καλα....
γιατι ρε προμοτορακο, σε χαλασα ?
και παντα να εχεις δουλεια καλη μου...δεν σου ευχομαι κατι αντιθετο...απλα ειπα την γνωμη μου και πεταχτηκαν οι γνωστοι αγαπουληδες να αντιδρασουν...ελεος....ποσο με πληγωνεις δεν μπορεις να φανταστεις :'(
....αλλα δεν εχω χρονο να σου πω τωρα γιατι με περιμενουν οι πολλοι αντρες μου....εχω τα δωματια γεματα
:-* :-* :-*
αγαπουλης ειναι αυτος που τον σερνει η γκομενα απο την μυτη..και παντα να εχεις δουλεια καλη μου...δεν σου ευχομαι κατι αντιθετο...απλα ειπα την γνωμη μου και πεταχτηκαν οι γνωστοι αγαπουληδες να αντιδρασουν...ελεος....