CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παμε να την θαυμασεις στον Σκαραβαιο......Ναί έχεις απόλυτο δίκιο.....αλλά γούσταρα την πέπη,αυτή είχα στο νού
Παμε να την θαυμασεις στον Σκαραβαιο......Ναί έχεις απόλυτο δίκιο.....αλλά γούσταρα την πέπη,αυτή είχα στο νού
Εσύ να δούμε πότε θα'ρθεις.
ti kanete..denehete ipno? ;) ;) ;)
εγω εχω πυρετοοοοοοοοο...............................
Ενας σωστος ανδρας με συντροφια 2 τετοιες γυναικες, το μονο που δεν πρεπει να κανιε ειναι να κοιμαται..........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπέρα ζουζουνίτσα..... :-* :-* :-* :-*είσαι αρωστούλι???......Τι να κάνουμε να πέσει????εγω εχω πυρετοοοοοοοοο...............................
Το ξερω κοριτσαρα μου........ομορφαντρααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ αληθεια εχω πυρετο εδω και 3 μερες.....................
Καλησπέρα ζουζουνίτσα..... :-* :-* :-* :-*είσαι αρωστούλι???......Τι να κάνουμε να πέσει????
Το ξερω κοριτσαρα μου........
Δηλαδη σημερα παραεισαι καυτη..........
Αυτο δεν ειναι παντα απαραιτητα κακό..........δεν πεφτει με τιποτα.......................
Ε δεν φορτωνη-ξεφορτωνη ολη την ημερα ΝΤΑΛΙΚΕΣ με εμπορευματαΕχω μια απορια πως γινεται μια κοπελα οπως δηλωνει να δουλευει συνεχώς με το πολυ 2 μερες ρεπο και μετα παλι στο καθηκον?
Μα ετσι και αλλοιως οι περισσοτεροι εργαζομενοι 2 μερες ρεπο την εβδομαδα εχουν. Την καλημερα μου στα κοριτσια τους φιλους και το προσωπικο του 104. Καλο ΠΣΚ
Ας ειναι καλα η τεχνολογια ΠΑΝΤΡΌΝ. WiFi μεσω κινητου. Αλλα οχι ερωτευμενος ο Cheyenne. Ο ινδιανος ειναι ιδεα.Ολοι οί έρωτευμένοι είναι έδώ
Ας ειναι καλα η τεχνολογια ΠΑΝΤΡΌΝ. WiFi μεσω κινητου. Αλλα οχι ερωτευμενος ο Cheyenne. Ο ινδιανος ειναι ιδεα.