Θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη από την Άντζελα για τη χθεσινή μου συμπεριφορά να αναφερθώ μπροστά σε κόσμο εντός του μαγαζιού σε κοπέλα που δε δουλεύει πλέον εκεί.
Ξέρω ότι έκανα λάθος και ότι πολλές φορές μιλάω περισσότερο από όσο πρέπει και στο μαγαζί αλλά και στο φόρουμ. Αναγνωρίζω ότι στο μαγαζί μου έχουνε φερθεί πολύ καλά και ότι έχουνε κάνει πολλές φορές υπομονή μαζί μου.
Δεν μπορώ να αλλάξω το χαρακτήρα μου, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι τέτοιο, μπορώ μόνο να υποσχεθώ ότι, εφόσον μου ζητηθεί, δε θα ξαναγράψω ποτέ στο φόρουμ και δε θα ξαναμιλήσω ποτέ σε πελάτη, θα πηγαίνω παραμόνο για να μπαίνω στο δωμάτιο με την αγαπημένη μου Δέσποινα (εφόσον εκείνη ακόμα με ανέχεται).
Θα εγγυηθώ με κάθε τρόπο ότι αυτό θα συμβεί, ακόμα και με παράδοση προσωπικών μου στοιχείων στο μαγαζί, ακόμα κι αν αυτό ακουστεί σε κάποιους υπερβολικό.
Ξέρω τι θα πείτε, ότι υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά, μην πέφτεις τόσο χαμηλά, αλλά εγώ θα σας πω ότι εφόσον με μια συγκεκριμένη κοπέλα περνάω πολύ καλά και με αυτή την κοπέλα έχουμε καθαρά και μόνο επαγγελματική σχέση και δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, είμαι διατεθιμένος να κάνω τα πάντα ώστε να μην ξαναφάω πόρτα μόνο και μόνο για χάρη της.
Τέλος θέλω να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη από την ίδια τη Δέσποινα για αυτή την κακόγουστη πλάκα που έχει ξεκινήσει με τον αγαπούλη της Δέσποινας, την οποία εγώ συντηρώ και την τερματίζω εδώ και τώρα.
Δε ζητάω μηνύματα συμπαράστασης από κανέναν, ζητάω μόνο να με ακούσει η Άντζελα, να δεχτεί τη συγγνώμη μου και να μου επιβάλλει εκείνη τους όρους προκειμένου απλά να συνεχίσω να βλέπω το αγαπημένο μου στουντιοκόριτσο. Αν όχι, θα το ξεπεράσω και θα πάω παρακάτω, τι να γίνει... Δε θα πεθάνουμε κιόλας! Απλά θα μαραζώσουμε για λίγο...
Ευχαριστώ για την προσοχή σας, συγγνώμη για το ξενέρωμα.
ΥΓ: Δέσποινα με αυτά που γράφεις με ανάβεις ρε γαμώτο... Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να σου ξανακάνω αυτά που σου αρέσουν... φιλιά... :-*