stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καλησπερα ΚΑΙ απο δω! ;) τι κανεις κουκλα? Ηρεμησες απο το σεξ που σου προσεφερα?
σιγα ρε , σε λιγο θα δωσεις και συμβουλες στο μενσ χελθ
Καλησπερα ΚΑΙ απο δω! ;) τι κανεις κουκλα? Ηρεμησες απο το σεξ που σου προσεφερα?
Γυναικοπαρεα στη παραλία δεν υπάρχει καλυτεροοοοοοοο......... ;) ;)
δεσποινακι απο οτι εχω δει σε φωτο σε αλλο σαιτ εχεις φοβερα ποδαρακια
γραφω ηδη αρθρο ρε με τιτλο, πως να γαμησετε μια τσιγκολελετα! ποδολαγνος κ συ ανωμαλαρα? welcome to the club!σιγα ρε , σε λιγο θα δωσεις και συμβουλες στο μενσ χελθ
το διαπιστωσα! Ακομα ποναω!Καλα είμαι.....και μην τα βάζεις μαζί μου είμαι τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηη εγω.......
γραφω ηδη αρθρο ρε με τιτλο, πως να γαμησετε μια τσιγκολελετα!
μα αν πιασω τα ποδαρακια σου στα χερια μου δεν θα μπορεσεις να φυγεις μεταΣε ευχαριστώ πολύ σταμουλη........ :-*
Ποτέ θα έρθεις να τα επεξεργαστεις???????
διδυμος στο ζωδιο εσυ, διδυμος και εγω ;)γραφω ηδη αρθρο ρε με τιτλο, πως να γαμησετε μια τσιγκολελετα! ποδολαγνος κ συ ανωμαλαρα? welcome to the club!
μα αν πιασω τα ποδαρακια σου στα χερια μου δεν θα μπορεσεις να φυγεις μετα
διδυμος στο ζωδιο εσυ, διδυμος και εγω ;)
ειμαστε εξτριμ τυποι στο σεξ
οχι σαν κατι πιστολιδες που σιχενονται το μουνι
σκασε ηλιθια
διδυμος στο ζωδιο εσυ, διδυμος και εγω ;)
ειμαστε εξτριμ τυποι στο σεξ
οχι σαν κατι πιστολιδες που σιχενονται το μουνι
Οταν εγω βουταγα και εκανα γλυφομουνι,εσυ ακομα νομιζες οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργοςοχι σαν κατι πιστολιδες που σιχενονται το μουνι
σαρεσει ε... ( με καυλωσες ατιμο )Αχχχχχχχχχχχχχχ ναι ο σταμουλης γλυφει τα πόδια της Δέσποινας τελειοοοοοοοοοοοο........
Οταν εγω βουταγα και εκανα γλυφομουνι,εσυ ακομα νομιζες οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος
γλυφοκωλι foreverΟταν εγω βουταγα και εκανα γλυφομουνι,εσυ ακομα νομιζες οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος
αυτα ειναι!!!Οταν εγω βουταγα και εκανα γλυφομουνι,εσυ ακομα νομιζες οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος
:Sγλυφοκωλι forever
πουστο θα γλειφες παντως.. εχεις και τσιμπουκολχειλα:S
Με καμια δυναμη.Εχω γινει μουσκεμα απο υγρο μουνακι,αλλα κωλο δεν γλυφω